Canım çiçemğim bebeğim olsun istediğini ve bu yüzden bunalrı söyleidğini çok iyi biliyorum;ama şu an senin söylediklerine inansam kendimle çelişirim.Hayata hep o kadar mantık çerçevesinde yaklaşırım ki ben,hiç yer yoktur içinde 'olasılıklarla yaşamaya'
Tamam belki kötü bişey bu;hiç ihtimalleri düşünüp mutlu olamamak,hayal kuramamak...Ama inan hayatımı çok kolaylaştırıyor.!Bu duvarı örmek için çok emek harcadım ben çocukluğumdan ,gençliimden beri ve yıkmak istemiyorum.İnan ondan kıymetlim yok çünkü....!
Hep korudu beni acılardan,hayal kırıklıklarından yine öyle olsun istiyorum!Bu benim hayatımın her damlasında uyguladığım bir şeydir bazen bilerek,kimi zamansa bilmeden!!!!
Herleslere iyi akşamlar.......
yaşşa smart...öle bi gaz verdin ki bir hafta yemek yemeyebilirim...şaka maka haklısın ...ya bol bol süt içiyom..abur cuburu kestim ki bu benim için imkansız bir şeydi...en önemlisi kola ve cips benim için bitti.hamur işi yapmamaya çalışıyom..niyese bugun bahsettım hep ekşi ve acı çekiyo canım tatlıyla da aram pek yok...umarım bu böle devam eder...ve çok kilo almam...12 yeterli...
HAMİLELİK BELİRTİLERİ
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık....
5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP...
7-Bel ağrısı……
8-Akıntı artması.........
9-Göğüslerde hassasiyet........
10-Göğüslerde şişme................
11-Göğüs uçlarının acıması.....…...
22-Gazlı olmak ………………
25-Bel kalınlaşması…………………
26-Adet gecikmesi........................
BU KADAR BELİRTİ YETER Mİ DİCEM AMA HEPSİ AYNI ZAMANDA ADET BELİRTİM ohaoldumsmile
HAMİLELİK BELİRTİLERİ
7-Bel ağrısı……
22-Gazlı olmak ………………
BU KADAR BELİRTİ YETER Mİ DİCEM AMA HEPSİ AYNI ZAMANDA ADET BELİRTİM ohaoldumsmile
hosgldın canım ..bu belırtılerın hpsı sacmaaaaaaaaaaaaaa
Casnımcım ciddiye alırsın ya da almazsın tabi senin kararın ama 'ben istediğimi yiyorum ama zayıfım!' dliyen yalan söylüyorrrr...Bir şeyi istiyorsan önce hak etmelisin...
Gülben Ergenin hamilelik diyetsyeni Mehmet Ali Erbilin karısıydı bilirsin ve kız kardeşi de diyetisyendir onun(Şeyda) biz her bir araya geldiğimizde nasıl besleniyoruz,neyle besleniyoruz diye birbirimizi uyarırız ben İstanbul'a gittiğimde.Zayıflamak isteyen ve ona başvuran kişlerden ayda 2500 dolar alıyor ve ben sana bunları bedava anlatıyorum;daha öncesinde de bu kadar detaya girmediysem de Ay_she'ye beslenme biçimine dur demelisin demiştim.
Ama tabi nedense para verilince daha kıymetli oluyor bir takım açıklamalar ya da çevrenle alakalı.Şeydanın çevresi bende olsa 2500 de ben kazanırdım hasta başına ama çevre meselesi işte... O da normalde beden eğitimi öğretmeni!
Neyse çok uzattım;ben beslenmeme elimden geldiğince dikkat ederim ve isterim ki elimden geliyorsa karşımdakinin de dikkat etmesine yardımcı olayım;arkadailarım hep bilir bunu ama sanaldan bu lkadar oluyor ancak kusuruma bakma....
EVET FAKINDAYIM ZATEN ... işte zamn geçiriyoruz... yok yok ben de hasta olcam galiba... bekliyorum olmadı pazartesi gitcem doktora
kesinlikle haklısın
kesinlikle haklısın
bugun o blgselı yıne ızldım yın cok tkılndım..supr yaaaaaa....
bugun o blgselı yıne ızldım yın cok tkılndım..supr yaaaaaa....
ben kadına bayıldım ya...tamamiyle çok doğal davranmış ben en çok finalle...hani spermlerin yolculuğu kısmı var ya oraya bayılıyorum....nasıl güzel görselleştirmiş adamlar ya..
ben kadına bayıldım ya...tamamiyle çok doğal davranmış ben en çok finalle...hani spermlerin yolculuğu kısmı var ya oraya bayılıyorum....nasıl güzel görselleştirmiş adamlar ya..
grcktn oyle dogum nasıl ama agrısız hoooppp dıye cocuk geldı....ayy cok tatlıydı..sımdı sen hamılsın ya ıcınde bebsın olusmasını hayal debılıyo ınsan dımı canım vıdeoyu ızlyınce
grcktn oyle dogum nasıl ama agrısız hoooppp dıye cocuk geldı....ayy cok tatlıydı..sımdı sen hamılsın ya ıcınde bebsın olusmasını hayal debılıyo ınsan dımı canım vıdeoyu ızlyınce
evet kesinlikle normali en güzeli ya ben beş altı defa izlemişimdir...
evet kesinlikle normali en güzeli ya ben beş altı defa izlemişimdir...
cok ıyı bır secım canım kutluyorum senı..sımdılık musad canım....sonra gorusuruuuzzzzopuyorumnanaktan
HAMİLELİK BELİRTİLERİ
7-Bel ağrısı……
22-Gazlı olmak ………………
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Pek açık sözlüğ oldu bu yahuuuu :roflol:
doğru kesinlikle bünye meselesi bahanesi yalan...ciddiyim ya sen bu şekilde konuşunca bi engellenme içgüdüsü oluştu. elma yedim...ya o vücut kolay elde edilmez...gerçi, onlar kadar uğraşamam çünkü yemek yemeği seven biriyim ama kesinlikle hamileliğin arkasın asaklanmayı düşünmüyorum yemek yemek için...umarım bu böle devam eder..
Tabiki canım benim sana onalr gibi ol demiyorum ki ben;oılanı muhafaza et;sonradan üzülme diyorum o kadar. opuyorumnanaktan Amacım seni kastırmak değil;sadece 'hamilesin ye,hamileyim yiyeyim...' gibi toplum baskısının içine girmemeni sağlamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?