Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ama güzel bir savunma mekanizması çok şey ummayarak hayal kırıklığını önlemek burcun ne benik kova aynı sen gibi bir arkadaşım vardı akrepti...merak ettim...

Casnımcım ciddiye alırsın ya da almazsın tabi senin kararın ama 'ben istediğimi yiyorum ama zayıfım!' dliyen yalan söylüyorrrr...Bir şeyi istiyorsan önce hak etmelisin...

Gülben Ergenin hamilelik diyetsyeni Mehmet Ali Erbilin karısıydı bilirsin ve kız kardeşi de diyetisyendir onun(Şeyda) biz her bir araya geldiğimizde nasıl besleniyoruz,neyle besleniyoruz diye birbirimizi uyarırız ben İstanbul'a gittiğimde.Zayıflamak isteyen ve ona başvuran kişlerden ayda 2500 dolar alıyor ve ben sana bunları bedava anlatıyorum;daha öncesinde de bu kadar detaya girmediysem de Ay_she'ye beslenme biçimine dur demelisin demiştim.

Ama tabi nedense para verilince daha kıymetli oluyor bir takım açıklamalar ya da çevrenle alakalı.Şeydanın çevresi bende olsa 2500 de ben kazanırdım hasta başına ama çevre meselesi işte... O da normalde beden eğitimi öğretmeni!

Neyse çok uzattım;ben beslenmeme elimden geldiğince dikkat ederim ve isterim ki elimden geliyorsa karşımdakinin de dikkat etmesine yardımcı olayım;arkadailarım hep bilir bunu ama sanaldan bu lkadar oluyor ancak kusuruma bakma....

EVET FAKINDAYIM ZATEN ... işte zamn geçiriyoruz... yok yok ben de hasta olcam galiba... bekliyorum olmadı pazartesi gitcem doktora

doğru kesinlikle bünye meselesi bahanesi yalan...ciddiyim ya sen bu şekilde konuşunca bi engellenme içgüdüsü oluştu. elma yedim...ya o vücut kolay elde edilmez...gerçi, onlar kadar uğraşamam çünkü yemek yemeği seven biriyim ama kesinlikle hamileliğin arkasın asaklanmayı düşünmüyorum yemek yemek için...umarım bu böle devam eder..

EVET FAKINDAYIM ZATEN ... işte zamn geçiriyoruz... yok yok ben de hasta olcam galiba... bekliyorum olmadı pazartesi gitcem doktora

ya gcn ay ınanmayacaksınız ama kırpıklrımı bıl karıstırdım..oda psıkolojık hrhald..ama bu ay hıc bır blırtıy yr vrmycgım..tk blırtı adt gcıkmsı ama sonuc pozıtıfseee

htcyz canım sıkma bu kadar kendini geldi gelcek helak ediyon kendini...hayırlısı olsun senin için...

Tabiki canım benim sana onalr gibi ol demiyorum ki ben;oılanı muhafaza et;sonradan üzülme diyorum o kadar. opuyorumnanaktan Amacım seni kastırmak değil;sadece 'hamilesin ye,hamileyim yiyeyim...' gibi toplum baskısının içine girmemeni sağlamak.

:asigim::asigim:a.s.

Ammannnn ben de pek sıkıcı oluyrum regl dönemim yakşalınca;ne belirti yaşıyorum anlataıp muhabbet kosusu açacak nede söylenene inanıyorum.Hiç renkli geçmiyor benim bekleme sürecim ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…