Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım ben hiç kullnamdım ama. bu ay lamayı düsünüyorum bende. sen kesin sonuc veren hangi marka ögrenirsen banada söle olurmu .. subat ayını da bunu denileyim belki tuttururuz :)))

canımcım ben hiç kullanmadım maalesef

bayankarasu nasılsın tatlım hoşgeldin, dün karamsar bir mesajını okudun inşallah bugün gelen giden yoktur tatlım ne haber?

selam aysulay sen nasılsın, bizler bildiğin gibi işte....

canım bende iyiyi saol. aksam 1 saat sonra girerim demiştim ama kusura bakma uyuya kalmısım .sabahta ev temizligi felan anca.
bu arada senin tarif ettigi tickeri yapamadım (

canım o batma benım yumurtlamadan baslayıp adet bbıtımıne kadar suruyo..bende daha once hamıslıkle ılgluı oldugunu dusunmustum ama degılmıs..her ay oluyo yanı....

Kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus
Şekerler şimdilik kısacık bi süre için girdim ama yarın sabah erkenden burdayım inş. opuyorumnanaktan
Bu arada ben bugün kırmızı kartı yedim, hayırlısı böyleymiş :çok üzgünüm: b.a.t. 17 Şubat

canım ben hiç kullnamdım ama. bu ay lamayı düsünüyorum bende. sen kesin sonuc veren hangi marka ögrenirsen banada söle olurmu .. subat ayını da bunu denileyim belki tuttururuz :)))

tabii canım söylerim tabii ki de, bakalım beni bu ay nasıl çıkacak ona göre bakarız....
smartın tam dediği gibi oldu, yani test hata vermedi onda bu ay....

ya kafam karıstı ıyıce yaa acaba üşüttüm mü :uhm:

kullanmak nasıp olmadı canım ama ben yumurtlamamı anladıgım ıcın bu ayda almayacagım..zaten hesaplama yapmadan calısacagım bu ay..tutarsa artıkın..

aysulay hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınn

canımmmmm sucum ben iyiyim canım sen nasılsın. bu arada smart kırmızı krt yemiş çok üzüldüm.
subat ayında calısmaları hızlandıralım hepimiz. ben zaten bildigin gibi bu ay hiç çalısmadım sayılur. ama subat ayında gün asırı işallah :)))

bayankarasu nasılsın tatlım hoşgeldin, dün karamsar bir mesajını okudun inşallah bugün gelen giden yoktur tatlım ne haber?

Hoşbuldum tatlım yaa, yedim malesef kırmızı kartı yine :çok üzgünüm: ama olsun hayırlısı böyleymiş demek ki, çalışmalara devam edicez artık :kedi:

canım kıyamam sana ya, boşver tatlım üzülme diyeceğim ama sanki fayda edecek biliyorum GÜZELİMMMMMMMMMM, ama "hayırlısı bu ay böyleymiş, olsaydı belki daha başka şerler bizi bekliyordu kimbilir" reçetesi bende çok işe yarıyor canım, sana da aynını söyleyeyim, sen rahat uyu ve çok kafanı takma olur mu?

Hoşbuldum tatlım yaa, yedim malesef kırmızı kartı yine :çok üzgünüm: ama olsun hayırlısı böyleymiş demek ki, çalışmalara devam edicez artık :kedi:

durmak ve yılmak yok yola devam :) sıkma canını arkadasım

hosgeldın canım..saglık olsun dımı yaaaaaa...yıne calısırız yıne calırızz..durmak yokkkkk

canım bende iyiyi saol. aksam 1 saat sonra girerim demiştim ama kusura bakma uyuya kalmısım .sabahta ev temizligi felan anca.
bu arada senin tarif ettigi tickeri yapamadım (

yani vaktin olmadığından mı yoksa uğraştın da mı olmadı canım

canımcım hiç üzülme hayırlıs canımcım. demekki zamanı degilmiş.ama ben çok ümitliyim hepimizi hamiş olacaz yakındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…