smart pardon canım çıkmışsın ya, görmemişim gittiğini ben, neyse sonra okursun o zaman,
e kızlar siz ne dersiniz benim test işine o zaman, su, çiçeğim sizler kullandınız mı bu testler, çiceğim galiba kayınpederine yakalanmaktan çekiniyordu kargo geldiğinde kullanmıyordu doğru mu hatırlıyorum, su sen kullandın mı hiç bu testleri smart gibi testin doğruluğu çıktı mı sende hiç....
smart pardon canım çıkmışsın ya, görmemişim gittiğini ben, neyse sonra okursun o zaman,
e kızlar siz ne dersiniz benim test işine o zaman, su, çiçeğim sizler kullandınız mı bu testler, çiceğim galiba kayınpederine yakalanmaktan çekiniyordu kargo geldiğinde kullanmıyordu doğru mu hatırlıyorum, su sen kullandın mı hiç bu testleri smart gibi testin doğruluğu çıktı mı sende hiç....
hoşgeldin qusel, vallahi ben çok bilmem ama, yerleşme durumları olabilir mi ki? kızlar da baksınlar onlar daha iyi anlar bu işten.....
selam aysulay sen nasılsın, bizler bildiğin gibi işte....
selam kızlar nasılsınız bende aranıza geldım sımdı sıze bır soru sorucam adetın 9 uncu gunu ( adet 1 ınde baslayıp 5ınde bıttı ) baslayan ve 17ncı gunu olmasına ragmen gemeyen kasık batması ve bel agrısı neye işaret fıkrı olan varmı ???
bence adetin 9. günü çok erken yani üşütmüş olabilirsin canım..
canım ben hiç kullnamdım ama. bu ay lamayı düsünüyorum bende. sen kesin sonuc veren hangi marka ögrenirsen banada söle olurmu .. subat ayını da bunu denileyim belki tuttururuz :)))
aysulay hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsınn
bayankarasu nasılsın tatlım hoşgeldin, dün karamsar bir mesajını okudun inşallah bugün gelen giden yoktur tatlım ne haber?
Kızlar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim zemuszemus
Şekerler şimdilik kısacık bi süre için girdim ama yarın sabah erkenden burdayım inş. opuyorumnanaktan
Bu arada ben bugün kırmızı kartı yedim, hayırlısı böyleymiş :çok üzgünüm: b.a.t. 17 Şubat
Hoşbuldum tatlım yaa, yedim malesef kırmızı kartı yine :çok üzgünüm: ama olsun hayırlısı böyleymiş demek ki, çalışmalara devam edicez artık :kedi:
Şekerler şimdilik kısacık bi süre için girdim ama yarın sabah erkenden burdayım inş. opuyorumnanaktan
Bu arada ben bugün kırmızı kartı yedim, hayırlısı böyleymiş :çok üzgünüm: b.a.t. 17 Şubat
canım bende iyiyi saol. aksam 1 saat sonra girerim demiştim ama kusura bakma uyuya kalmısım .sabahta ev temizligi felan anca.
bu arada senin tarif ettigi tickeri yapamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?