Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ben hormaonarıma hepsine baktırmıştım gayet sağlıklı görünüyodu herşey;ama inccir ya da benzeri şeyler yemem bir daha asla.Şubat aynda çalışmayacağız mızlar kusuruma bakmayın.Kenidmce inandığım doğrualr var ve şubat ayı beni bozar! Martta deneyeceğiz olurs olur olmazas eşim zaten olamaycak iki ay!yapacak bişey yok! benneyaptımki

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
htcyz.....................13 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu..............15 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
hilal07.......................... 16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77................................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Elson............................17 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
begummmm..............25 OCAK
AnGElllL..........26 OCAK
zehsel...............26 OCAK
ekin79................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
beleney...............2 ŞUBAT
hatunsultan................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT
ktg........................................15ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--???

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

anladım canım sağlık olsun..rabbim hepimizin kucaklarını doldurur inş..:1hug:

ay smart doğru senin test hata vermedi valla, gg den aldığın mor ambalajlı olan coretest mi acaba markası, ben de onlardan kullanıyorum ve benim adetimin 5. günü pozitif gösterdi, 6. günü silik gölge gibi bir çizgi vardı, ondan sonra hep tek negatifti, ama bugün yaptım çok silik ama gözle görülebilir bir şekilde ikinci çizgi var. Ben inanmamıştım hatalı dedim hiç adetin 6. günü yumurtlama olur mu dedim, şimdi de bu akşam görünce ikinciyi çizgiyi allah allah ikinciye mi yumurtluyorum diyordum ama bu testlerin güvenilir olmadığına kanaat getirdiydim en sonunda ama şimdi senin test hata vermedi ya ben de şaşırdım iyice o zaman benimkiler de mi doğru yani, (tabii eğer aynı markayı kullanıyorsak)

bence de bu kürler filan hikaye..yani olacağı varsa olur zaten....de smartcım ben incirin ne zararı var onu anlamadım....

selammmm sekerler ben geldııımm....
smaaarttttt olmadımı canım yaaa..offff yaaaaa nıy olmuyokıne...hrsey tamam bebıs olmuyo yaaaaaaa

selam çiceğim hoşgeldinn iki keredir selam veriyorum görmüyosunnn klava:

hoşgeldin çiçeğim, nasılsın, olmuyo işte rabbim ol demedikten sonra, biz ne kadar çalışsak da ilim teknik de yapsak ol demeden olmuyor ne yapalım :1no2:

hoşgeldin çiçeğim, nasılsın, olmuyo işte rabbim ol demedikten sonra, biz ne kadar çalışsak da ilim teknik de yapsak ol demeden olmuyor ne yapalım :1no2:

oyle tabı canım..yapmamız gereken sadece beklemek.ama bıran once olsun dıye kendımızı yıyıp bıtırıyoruzzzz....allah n zaman ızın verırsee

nasıl olayım canım pazar yorgunlugu ...kafamı koycak yer arıyom yaaa....smarta uzuldum yaaa..gercektende umıtlıydımsenağlama

ay pazar gününü hiç sevmiyorum daraltı geliyor bana (
evet ben de üzüldüm ( ne zaman gelicek artık meleklerimiz :gitme:

selam kızlar nasılsınız bende aranıza geldım sımdı sıze bır soru sorucam adetın 9 uncu gunu ( adet 1 ınde baslayıp 5ınde bıttı ) baslayan ve 17ncı gunu olmasına ragmen gemeyen kasık batması ve bel agrısı neye işaret fıkrı olan varmı ???

hoşgeldin qusel, vallahi ben çok bilmem ama, yerleşme durumları olabilir mi ki? kızlar da baksınlar onlar daha iyi anlar bu işten.....

bence adetin 9. günü çok erken yani üşütmüş olabilirsin canım..

SMAAAAAAAAARRRRRRRTTTTTTTTTT, gördün mü tatlım?

smart pardon canım çıkmışsın ya, görmemişim gittiğini ben, neyse sonra okursun o zaman,

e kızlar siz ne dersiniz benim test işine o zaman, su, çiçeğim sizler kullandınız mı bu testler, çiceğim galiba kayınpederine yakalanmaktan çekiniyordu kargo geldiğinde kullanmıyordu doğru mu hatırlıyorum, su sen kullandın mı hiç bu testleri smart gibi testin doğruluğu çıktı mı sende hiç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…