canım adetin gelmiş galiba şimdi okudum..neyse sağlık olsun bakarsın şubat ayı hepimize uğurlu gelir..ben zaten bu incir filan pek inanmıyorum..insanın normal dengesini bozuyor.en güzeli sen dr.git tahlillerin filan yaptır o zaman dr sana yol gösterecektir.kalbim seninle canını sıkma sakın..eşinede sen morel vericeksin..
Ben hormaonarıma hepsine baktırmıştım gayet sağlıklı görünüyodu herşey;ama inccir ya da benzeri şeyler yemem bir daha asla.Şubat aynda çalışmayacağız mızlar kusuruma bakmayın.Kenidmce inandığım doğrualr var ve şubat ayı beni bozar! Martta deneyeceğiz olurs olur olmazas eşim zaten olamaycak iki ay!yapacak bişey yok! benneyaptımki
Canım bu akşam oldum!
İnciri de geçen ay reglimin ülk günü başlamıştım yemeye.ayatımda ilk kez rel günüm 3 gün geri geldi.Ama ovulasyon testindeki hesaba tam uydu demek ki biz doğru ünde ilişkiye girdik anck farklı sebeplerden tutturamadık.
Ben hep söylüyorum ama ovulasyon testimden beri kür mür hikaye YAPMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...
selam çiceğim hoşgeldinn iki keredir selam veriyorum görmüyosunnnklava:
oyleeeemıııı pardon canım bu sayfalar benım kafamı karıstırıyo yaaa...
selam canım nasılsın..
hoşgeldin çiçeğim, nasılsın, olmuyo işte rabbim ol demedikten sonra, biz ne kadar çalışsak da ilim teknik de yapsak ol demeden olmuyor ne yapalım :1no2:
iyiyim sen nasılsın canımcım :1hug:
nasıl olayım canım pazar yorgunlugu ...kafamı koycak yer arıyom yaaa....smarta uzuldum yaaa..gercektende umıtlıydımsenağlama
selam kızlar nasılsınız bende aranıza geldım sımdı sıze bır soru sorucam adetın 9 uncu gunu ( adet 1 ınde baslayıp 5ınde bıttı ) baslayan ve 17ncı gunu olmasına ragmen gemeyen kasık batması ve bel agrısı neye işaret fıkrı olan varmı ???
ay smart doğru senin test hata vermedi valla, gg den aldığın mor ambalajlı olan coretest mi acaba markası, ben de onlardan kullanıyorum ve benim adetimin 5. günü pozitif gösterdi, 6. günü silik gölge gibi bir çizgi vardı, ondan sonra hep tek negatifti, ama bugün yaptım çok silik ama gözle görülebilir bir şekilde ikinci çizgi var. Ben inanmamıştım hatalı dedim hiç adetin 6. günü yumurtlama olur mu dedim, şimdi de bu akşam görünce ikinciyi çizgiyi allah allah ikinciye mi yumurtluyorum diyordum ama bu testlerin güvenilir olmadığına kanaat getirdiydim en sonunda ama şimdi senin test hata vermedi ya ben de şaşırdım iyice o zaman benimkiler de mi doğru yani, (tabii eğer aynı markayı kullanıyorsak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?