Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım nasılsın? :)

bomba gibiyim :lepi: haa bu arada bişi ögrend
im hamiş kalabilmek için kaplıcalar çoooook iyi geliomuş biz eger ameliyat olmazsak 2 hafta sonra gidiyoruz her yolu denicez bakalım:jeyyar:

hahaha hep birlikte ortak bir kaplıcada buluşalımmı sositososito sositososito

bomba gibiyim :lepi: haa bu arada bişi ögrend
im hamiş kalabilmek için kaplıcalar çoooook iyi geliomuş biz eger ameliyat olmazsak 2 hafta sonra gidiyoruz her yolu denicez bakalım:jeyyar:

öylemi kızzzz ben de bi gitmek istiyorum ya nereye gitceniz peki:)

Canımcım hafta sonu çok yoğundum yazamadım ama okudum gelişmelerini!hayırlııs olsun...Sonuçtayaşın genç bence acele etme raporunu al ve ondan sonra dene tüp bebeği...Niye vebinden 6.500 lira harcayacakmışsın ki...Devletin bize verdği maaş ne kadar ki bi de ondan artıırıp tüp bebekte kullanacaksın :sinifsinif:

Bu yumurta ölüçümü nerede yaptırıyorsu canım yaaa?kadın doğum uzmanı mı bakıyr jinekolo mu?.... Özelde mi baktırdın?Ultrasonla mı bakıyorlar alttan mı?????

Ben de bu ay bu işlere gireceğim.Şubat ge:sinifsinif:çer bizim mart için hazırlıklara girişmeliyim.Sonrasında eşi n yine olmayacak çünkü.Eşim de sperm sayımına gidecek bu ayalsanaalsanasmile;ben de bunları halledeyim diyorum... laelaelaelaelae

smart canım geldi heralde kırmızılar dimi ((
bak erken oldun hep incirin yüzünden klava: bi çıkamadık şu üste yaa ( neyse hayırlısı olsun canım :teselli:

öylemi kızzzz ben de bi gitmek istiyorum ya nereye gitceniz peki:)

bursa inegölde bir otel bulduk 2 gün gidip kulunçkaya yatıcaz aklinialirimsmile

ben özele gidiyorum tatlıcım. ameliyat günü kontrol ettirmiştim. Benim doktorumun hep söledigi bişi var eger yumurtalıklara ve rahime bakılacaksa sadece vaginal ultrasyon dogru olabilir. Çünkü karından bakınca benim kist 5cm vaginal 7cm sen anla yani farkı.

ben biraz bırakacagım tekrar şu kaplıca işi kafama yattı açıkcası otel sitesindede okudum kadın hastalıklarına iyi geliomuş. (yollar açılıo rahim yumuşuyormuş aklinialirimsmile )

biz denicez hemde öle pahalı dil 2 gün 2 kişi 300 tl

Bugün beni idare et canım yaaa ( Okudum ama yanlış mı okumuşum kiiiii...!!Regl oldu dedin ben de sildim... :gitme: Kural bu değil mi.... senağlama

yaaaa ben senden çok ümitliydim demekki o testler dogru değil en saglıklısı ultrasyonmuş boshayallersmile

Ya canımcım kaplıca bize kolay;Ankara'ya çok yakın yerler var.300-500 asla problem olamaz yeterki eşim mutlu olsun!

Nee doktoruna gittin sen???? Benim hormonlar temiz çıkmış olsa bile yetrli değli biliyorsun bunun bşr çok farklı sebebi var.eşim de sperm sayımına gidecek bu ay;ben de kanallar falan normal mi ona baktırmaı düşüüyporum kendimde.

Bu yumurtanın boyutuna bakan ne doktoru ????Ona göre ben de özelden bi yerden randevu almayı düşünüyoeum eşimin spermler normal çıkarsa....Ben 30 yaşına geliyorum arkadaşlar'Sizin kadar vaktim yok benim :gitme: Eşim çookkk üzüldü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! guclubacismile

Son düzenleme:
Bugün beni idare et canım yaaa ( Okudum ama yanlış mı okumuşum kiiiii...!!Regl oldu dedin ben de sildim... :gitme: Kural bu değil mi.... senağlama

yok canım yeni tarihini de eklemiştim de sen bi önceki listeyi güncellemişsin :))
ben en son güncelledim tamamdır canım :1hug:

op.jin.dr benim doktorum.
yaş takıntısı yapma benceee yaşın gayet iyi ben 45 lik bayanlar biliom hamile kalıo
benim hep inandıgım bişi Allah ne zaman ol derse yaşa başa bakmıyoooo

Canım bide dr a gideceksen tedavi olacaksan yani adetin 2-yada 3 günü gitmen lazım
eger adet bitince gidersen 1 ay daha beklemen lazımm hormonlara bakılıoyor tedavinin başında en önce oda o günlerde belli oluyoo

smart canım geldi heralde kırmızılar dimi ((
bak erken oldun hep incirin yüzünden klava: bi çıkamadık şu üste yaa ( neyse hayırlısı olsun canım :teselli:

Ölemem ya...Boşver;ama ir daha incir yemeyeceğim. 15 yıllık düzenimi yıktı

Kızlar ben kaçıom annemdeyim ameliyat için teyzem gelmişti ankaradan onu geri dönderiyoz hahaha :))
benimkide tepemde maç oynayacakmış pc deee görüşürük belki gece gelirim

op.jin.dr benim doktorum.
yaş takıntısı yapma benceee yaşın gayet iyi ben 45 lik bayanlar biliom hamile kalıo
benim hep inandıgım bişi Allah ne zaman ol derse yaşa başa bakmıyoooo

Yani jinekolo mu bakıor yumurtanınnv gelişmesine?O mu veriyor bu yumurta geliştiricileri arkasından da klomeni falan???? mafoldumben Offfffff ben bubları ablamla konuşabilityor olsam herşeyi öğreniridim ama işte :gitme:

aynen canım benim de düzenim alt üstü oldu,bu ay benimde hiç ümidim yok ( bidaha asla yemem (

Kızlar ben kaçıom annemdeyim ameliyat için teyzem gelmişti ankaradan onu geri dönderiyoz hahaha :))
benimkide tepemde maç oynayacakmış pc deee görüşürük belki gece gelirim

tamam canım görüşürüz opuyorumnanaktan

smart, yeni gördüm ne zaman adet oldun dün mü bugün mü, hayırlısı diyelim ne yapalım, dünyanın sonu değil, eşine üzüldüm ben de, ama kısmet bu işler, sen inciri adetten sonra mı yemeye başlamıştın, kaç gün yedin, benim bal tarçın hikayesine döndü seninki de, daha da kür mür yapmıycam ben de.....

canım adetin gelmiş galiba şimdi okudum..neyse sağlık olsun bakarsın şubat ayı hepimize uğurlu gelir..ben zaten bu incir filan pek inanmıyorum..insanın normal dengesini bozuyor.en güzeli sen dr.git tahlillerin filan yaptır o zaman dr sana yol gösterecektir.kalbim seninle canını sıkma sakın..eşinede sen morel vericeksin..

Canım bu akşam oldum!
İnciri de geçen ay reglimin ülk günü başlamıştım yemeye.ayatımda ilk kez rel günüm 3 gün geri geldi.Ama ovulasyon testindeki hesaba tam uydu demek ki biz doğru ünde ilişkiye girdik anck farklı sebeplerden tutturamadık.

Ben hep söylüyorum ama ovulasyon testimden beri kür mür hikaye YAPMAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…