yani vaktin olmadığından mı yoksa uğraştın da mı olmadı canım
canımmmmm sucum ben iyiyim canım sen nasılsın. bu arada smart kırmızı krt yemiş çok üzüldüm.
subat ayında calısmaları hızlandıralım hepimiz. ben zaten bildigin gibi bu ay hiç çalısmadım sayılur. ama subat ayında gün asırı işallah :)))
Kızlar ben artık çevremde daha uzun zamandır bekleyenleri gördükçe üzülmeye utanıyorum yaa, düşünüyorum ben daha 6 aylık evliyim, senelerce bekleyenler var ben neden böyle yapıyorum diyorum, öyle rahatlatıyorum kendimi, daha önümüzde yıllar var hayırlı zamanda bizim de bi meleğimiz olacak inşallah, Rabbim kolumuzu boş bırakmaz diyorum :Saruboceq:
17. gundeyım hala devam edıyo cnm
aysulay, ben tickeri yaparken o ilk sayfada our wedding yazıyor ya orada ben kafama göre bir kişisel ileti yazıcam diye düşünüyordum ve hep kendime göre bir şeyler yazıyordum ve her seferinde de yapıştırdığımda çizelgede almıyordu ve istenen formatta olmadığını söylüyordu, ama en son bu our wedding yazan yeri hiç ellemedim değiştirmedim, ancak o zaman oldu tatlım senin de mi öyle bir şey acaba
yokmu benım soruma cevp
bakalım biraz daha ugrasayım yarında yapamazsan senden yine yardım alırım :))) ne kadar beceriksizim ya :)))
deme kız öyle, kaydirigubbakcemile3 siteden de kaynaklanıyor olabilir yarın adım adım anlatırım sana tamam mı?
kızlar hani biz yumurtluyoruz ya
o yumurta kaç gün canlı kalıyo
sperm sanırım 1 gün canlı kalıyo ama yumurtayı bilmiyorum ?
cvp için şimdiden tşkler a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?