günaydınn kızlar...nasılsınız? karasucum üzüldüm kırmızı kart yemene ama seninde dediğin gibi herşeyin hayırlısı...bende inanaıyorum zamanı gelince bizimde bebişlerimiz olucak... :Saruboceq:
Sağol canımcım, ben de üzülmüyorum artık, cuma günü testte negatifi görünce dünyam yıkılmıştı sanki ama hafta sonu kırmızı kartı yeyince geçti yerimseniben artık bir an önce adetim bitsin de yeni çalışmalara başlayalaım diye bekliyoruz bakalım :kedi:
Sağol canımcım, ben de üzülmüyorum artık, cuma günü testte negatifi görünce dünyam yıkılmıştı sanki ama hafta sonu kırmızı kartı yeyince geçti yerimseniben artık bir an önce adetim bitsin de yeni çalışmalara başlayalaım diye bekliyoruz bakalım :kedi:
günaydın canım nasılsın
günaydın canım ıyıyım sen nasılsın
günaydınlarrrrrrrrr
gÜnaydın cÜmletenn nasılsınız
karasu canım kolay atlatmana sevİndİm.. Bak gÜzel gÜnlerİ bİzde gÖrcez bİr gÜn.. Rabbİmİn İzİn verdİĞİ gÜn..
Kızlar ebrulİ den haber varmı adet oldumu
gÜnaydın cÜmletenn nasılsınız
karasu canım kolay atlatmana sevİndİm.. Bak gÜzel gÜnlerİ bİzde gÖrcez bİr gÜn.. Rabbİmİn İzİn verdİĞİ gÜn..
Kızlar ebrulİ den haber varmı adet oldumu
günaydın senaycımm..hoşgeldinn nasılsın? :1hug:
kızlar hepinize günaydın tekrardann :))
smart maalesef kırmızları gördü((
günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın
Yani jinekolo mu bakıor yumurtanınnv gelişmesine?O mu veriyor bu yumurta geliştiricileri arkasından da klomeni falan???? mafoldumben Offfffff ben bubları ablamla konuşabilityor olsam herşeyi öğreniridim ama işte :gitme:
iyiyim canımcımm sen nasılsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?