Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnn

4 günlük tatilden sonra bende bugun yogunummmm

Canımcım sen ameliyat olmadın mı yaa, sanki öyle bişey gördüm dün evde göz atarken ama kocişten saklanıcam diye ayrıntılı bakamadım, ne var ne yok nasılsın tatlım?

kızlaar dayanamadım geldim.ama hiç biriniz yoksunuz..girmiycem dedim ama paylaşmam lazım birileriyle..lütfen bu sefer ilgilenin barim...senağlamasenağlamasenağlama

ya benim günüm geçti ya.dün test yaptım negatif...sizce doğrumudur sonuç..ne sinir bi durum yaaa...bu arada ayın 16sındamı ne kahverengi lekelenme oldu.sanki kanla karışıktı..:kedi::kedi:
ben napıyım şimdi..bekliyim dimi bi kaçgün daha...

bu arada beni silmemişsiniz listeden..teşekkürü bi borç bilirim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım ben de aynı senin gibi oldum iki gün sonra geldi adetim, merak etme gelir yakında yerimseniben bekle bir iki gün dahayerimseniben

slm kızlar ben de öğle yemeğine eve geldım bırazdan çıkacağım

yunmurta buyutmek için uyguladığınız herhangı bır kür var mı?şu an incir suyu içiorum gunde ıkı kere aç karnına .... 25 gun ıçıcem snra 7 gun ara daha sonra yıne ıncır suyu 25 gun?_??bakalım hayırlısı dıorum

slm ıdılcan senın de mı aynı sebepten problemın var sanırım herkesın derdı aynı : BEBıŞ(sağlıklı ve hayırlı )

selam kızlar..gerçekten ya kimse yok galiba bugün??

yeniden Selamlar cümleten
int. koptu anca gelebildim
ebruli adına üzüldüm böyle br karar vermesine şaşırmadım açıkçası.
hassas bi arkdşımız ebruli.. bende ara vermiştim bi süre
buranın beni çok etkilediğini düşünüyodum
ama alakası yokmuş
çünkü buradan vazgeçtiğimde daha da yalnız kaldım
paylaşamadığım için doldumda doldum. daha kötü oldu ve geri dönmeye karar verdim
ebruli de inanıyorumki dönecek aramıza. hayırlısı olsun onun için

sizler nasılsınız bakim:lepi:

ipekkkkkkkkk selam yavrucum o gün ben sana yazdım bi sürü ama yoktun herhalde
naptınız senden rahatsız olan arkadaşlarla ilgili sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…