kızlar hepinize günaydın tekrardann :))
smart maalesef kırmızları gördü((
günaydın berencim hoşgeldin... a.s.
günaydın canım:)
ebrulinin test sonucu negatif çıktı zaten sonra da adeti gelmiş..ve topikten ayrıldı çok etkileniyormuş....
günaydın canım smarta da üzüldüm offf ama umutsuzluğa düşmemek lazım
allahın izniyle hepimiz güzel haberler alcas inşallah.
günaydın gülüm hoşbulduk nasılsın
anladım.. bu kararına şaşırmadım aslında. ebruli çok hassas bir arkadaşımız.
zamanında bende böyle bir karar vermiştim burdan çok etkilendiğimi düşünüyodum uzun bi süre ara vermiştim ama burayla hiç alakası olmadığını tek başıma kaldığım kimseye anlatamadığım o dönemlerde anladım ve geri döndüm. o da geri gelecek inanıyorum buna
sadece biraz zamana ihtiyacı varyerimseniben
aminn canım işallah :Saruboceq::Saruboceq:günaydın sanada canım.. :1hug: ewet bende okudum ve çok üzüldümm( Allah hayırlısıyla önce ona sonra bizlere evlat nasip etsin.... :Saruboceq:
kolay gelsin canım :1hug:ıyıyım bende canım çalışıyorum işteyımkaydirigubbakcemile5
anladım.. bu kararına şaşırmadım aslında. ebruli çok hassas bir arkadaşımız.
zamanında bende böyle bir karar vermiştim burdan çok etkilendiğimi düşünüyodum uzun bi süre ara vermiştim ama burayla hiç alakası olmadığını tek başıma kaldığım kimseye anlatamadığım o dönemlerde anladım ve geri döndüm. o da geri gelecek inanıyorum buna
sadece biraz zamana ihtiyacı varyerimseniben
saol canım bende iyiyim... ne var ne yok nasıl gidiyo?
günaydın senayburge nasılsın canım
aminn canım işallah :Saruboceq::Saruboceq:
kolay gelsin canım :1hug:
evet burda sürekli konuştuğumuz için etkilemiş olabilir..dediğin gibi zamana ihtiyacı var ama belki geri gelir bir gün gitmesine üzüldüm....
merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz lütfen çok karışık durumdayım kısaca anlatayım geçen ayki adetim 20 aralıktı ve biz ocak 2-3 gibi denedik ve ben normalde 26ila 28 günde bir adet oluyrm bugün itibariyle 30 gün oldu belim karnım çok ağrıyr içim bir garip bulanıyrmu anlayamadım psikolojk mi diyrm oda değil heryerim ağrıyr ne zaman test yapmak doğru olur bol su içiyrm ve idrarım buna rağmen sarı daha önceleri böyle değildi ancak bu ay guatr ve folik asit hapı kullanmaya başladım sizce adet gecikmemin sebebi bu olabilr mi yoksa gebelikmidir lütfen yardımcı olur musunz
iyi ne olsun işte koşuşturmaca yine bi pazartesi günü tine sıkıntılı anlıycanyerimseniben
günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın
naber fıstıkkkkkk:1hug:
günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın
merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz lütfen çok karışık durumdayım kısaca anlatayım geçen ayki adetim 20 aralıktı ve biz ocak 2-3 gibi denedik ve ben normalde 26ila 28 günde bir adet oluyrm bugün itibariyle 30 gün oldu belim karnım çok ağrıyr içim bir garip bulanıyrmu anlayamadım psikolojk mi diyrm oda değil heryerim ağrıyr ne zaman test yapmak doğru olur bol su içiyrm ve idrarım buna rağmen sarı daha önceleri böyle değildi ancak bu ay guatr ve folik asit hapı kullanmaya başladım sizce adet gecikmemin sebebi bu olabilr mi yoksa gebelikmidir lütfen yardımcı olur musunz
çok teşekkür ederim naneşeker ne biliyim endişeliyim işte hamile olmak mı istyrm olmamak mı henüz ne istediğimi bilmyrm bu ilk denememizdi hazır mıyım bu karışıklık içindym aslında eşim çok istekli çocuk konusunda ama benim fazla kilom çok ve veremedim malesef
naber fıstıkkkkkk:1hug:
listeye yazdım seni canım da kasım nerden çıktı :)))
:roflol: :roflol: :roflol: Anla işte kafam nasıl dağınık kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?