Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar hepinize günaydın tekrardann :))
smart maalesef kırmızları gördü ((

günaydın canım smarta da üzüldüm offf ama umutsuzluğa düşmemek lazım
allahın izniyle hepimiz güzel haberler alcas inşallah.

günaydın berencim hoşgeldin... a.s.

günaydın gülüm hoşbulduk nasılsın

günaydın canım:)
ebrulinin test sonucu negatif çıktı zaten sonra da adeti gelmiş..ve topikten ayrıldı çok etkileniyormuş....

anladım.. bu kararına şaşırmadım aslında. ebruli çok hassas bir arkadaşımız.
zamanında bende böyle bir karar vermiştim burdan çok etkilendiğimi düşünüyodum uzun bi süre ara vermiştim ama burayla hiç alakası olmadığını tek başıma kaldığım kimseye anlatamadığım o dönemlerde anladım ve geri döndüm. o da geri gelecek inanıyorum buna
sadece biraz zamana ihtiyacı varyerimseniben

saol canım iyiyim sen nasılsın?

günaydın sanada canım.. :1hug: ewet bende okudum ve çok üzüldümm ( Allah hayırlısıyla önce ona sonra bizlere evlat nasip etsin.... :Saruboceq:
aminn canım işallah :Saruboceq::Saruboceq:

ıyıyım bende canım çalışıyorum işteyımkaydirigubbakcemile5
kolay gelsin canım :1hug:

evet burda sürekli konuştuğumuz için etkilemiş olabilir..dediğin gibi zamana ihtiyacı var ama belki geri gelir bir gün gitmesine üzüldüm....

merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz lütfen çok karışık durumdayım kısaca anlatayım geçen ayki adetim 20 aralıktı ve biz ocak 2-3 gibi denedik ve ben normalde 26ila 28 günde bir adet oluyrm bugün itibariyle 30 gün oldu belim karnım çok ağrıyr içim bir garip bulanıyrmu anlayamadım psikolojk mi diyrm oda değil heryerim ağrıyr ne zaman test yapmak doğru olur bol su içiyrm ve idrarım buna rağmen sarı daha önceleri böyle değildi ancak bu ay guatr ve folik asit hapı kullanmaya başladım sizce adet gecikmemin sebebi bu olabilr mi yoksa gebelikmidir lütfen yardımcı olur musunz

saol canım bende iyiyim... ne var ne yok nasıl gidiyo?

iyi ne olsun işte koşuşturmaca yine bi pazartesi günü tine sıkıntılı anlıycanyerimseniben

günaydın senayburge nasılsın canım

günaydın tatlım iyiyim sen nasılsın

naber fıstıkkkkkk:1hug:

mrb hoşgeldin aramıza...istersen bir kaç gün daha bekle emin olmak için...sonra bi kan testi yaptır..için rahat olması açısından...eğer gebelik yoksa ve hala adet olmadıysan doktora görünmede fayda var canım...guatr ve folik asitinin adet gecikmesi yaparmı hiçbir fikrim yok canım...doktoruna danış istersen...ama inşallah hamilesindir canım :Saruboceq:

canım egerkı düzenlı bır reglın varsa ve bu zamana kadar hiç bu sekılde gecıkme yasamadıysan hamıle olabılırsın ama guatırın varmıs sanırım onun için tedavı görüyo olman lazım yoksa bebek düşünmemen gerek doktorun anlatmıstır belkı guatr adetınını etkılermı bu konuda hiç bılgım yok ama folık asıt böyle bişi yapmaz bence 2 gün geçtıgıne göre test yapabılırsın ıdrarda varsa çıkar büyük ıhtımal egerkı hamıle degılsen ve hala regl olmazsan doktora görün derım beklemeden hayırlısı olsun hakkında

çok teşekkür ederim naneşeker ne biliyim endişeliyim işte hamile olmak mı istyrm olmamak mı henüz ne istediğimi bilmyrm bu ilk denememizdi hazır mıyım bu karışıklık içindym aslında eşim çok istekli çocuk konusunda ama benim fazla kilom çok ve veremedim malesef

rica ederim...ilk başlarda böyle şeyler hissetmen çok normal...bende eşim istiyor diye çalışmalara başlamıştık ilk başlarda benimde duygularım karışıktı ama şimdi bakıyorum da ben ondan daha hevesliyim:)) sadece kiloların yüzünden endişeye kapılıyosan bence endişelenmemelisin...kilolar istedikten sonra herşekilde verilir diye düşünüyorum...ama bebek sahibi her zaman olamıyoruz burdaki arkadaslarımız var ve bende dahil çok ugrasıyoruz çabalıyoruz bi bebeğimiz olsun diye ama olmuyor bi türlü... Biz yinede vazgeçmiyoruz...

Kızlar okulda çok yoğunum bu hafta( nadiren girebiliyorum foruma, okadar yorgunum ki, adetim de biraz sancılı geçiyo bu ay hiç kendimde değilim valla, yeni listeyi de göremedim, belki değiştirmişsinizdir ama ben yine söyliyim, yeni adet tarihim 17 Şubat zemuszemus

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…