slm kızlar ben de öğle yemeğine eve geldım bırazdan çıkacağım
yunmurta buyutmek için uyguladığınız herhangı bır kür var mı?şu an incir suyu içiorum gunde ıkı kere aç karnına .... 25 gun ıçıcem snra 7 gun ara daha sonra yıne ıncır suyu 25 gun?_??bakalım hayırlısı dıorum
canım ben artık kür falan yapmıyorum bu ay incir yedim ve düzenim altüst oldu..akıntılarım erken başladı ve yumurtlama haftamda hiç akıntı gelmedi yani karıştı hangi gün yumurtladım bilemiyorum reglimde erken gelicek sanırım...hep incirin yüzünden..çünkü düzenimi biliyorum o yüzden artık hiç bir kürü yapmam.. işallah sen olumlu sonuçlar alırsın....
ipekkkkkkkkk selam yavrucum o gün ben sana yazdım bi sürü ama yoktun herhalde
naptınız senden rahatsız olan arkadaşlarla ilgili sorunu
slm canım.sen ne sordun ki cevap alamadın?Şu merak kadınları öldürecek:hulya:
selam canım.nolsun donuk bi ptesi sendromu,bitse de gitsek diyoruz.Smarta ben özelden yazdım bişeyler alıp almadığını bilmiyorum cevap vermedi. O gün ulu orta yerde söyledim ben kimin ne sıkıntısı varsa söylesin arkadaşlar sonuçta kimse kimseyi tanımıyor kimse egolarını tatmin etmek için burda olduğunu sanmıyorum.Yeri geliyor eşimizle paylaşmadıklarımızı yazıyoruz burda.Dönüş olmadı. Ben açığım söylemek isteyen söylesin çok basit bişey demi bu?
Canım ben de aynı senin gibi oldum iki gün sonra geldi adetim, merak etme gelir yakında yerimseniben bekle bir iki gün dahayerimseniben
canımmm.sağol...aman gelecekse bi an önce gelsin..sinir oluyorum böyle acabamı demekten...sinir oluyorum o tek çizgiyi görmekten...senağlama
boşuna meraklanmışım,zerre kadar bilgim yok.delikafaduldenyumurta buyutmek için alternatif tıpta neler yapılıor (incir uru harıcınde)bılgınız var mı demiştim? ya da tıpta neler yapılıor ne gbı uygulamalar merak edıorum da... bu arada 25 yaşındayım .eyvahedigeldismile
evet canım faydası var diyorlar ama yine de bilemiyorum..bir sorun yok madem stres yapma tatlım çünkü stres en büyük etkenmiş..umarım en yakın zamanda meleğine kavuşursun :1hug:inşallah yararlı olur. çok duydum çnku kişilerden bu kurun faydalı olduğunu bakalım bana nasıl etkı gosterecek. gerçi yumurtanın buyuyup buyumediğinı kontrol de ermıorum hanı.çnku doktor zamana bırak anne olmaman için hiçbır sebep yok dedı bana ... ama 6 aydır korunmadığım halde bebişimiz olmadı.bakalım hayırlısı dıyelım :Saruboceq:
Su canımm net gitmişti anca gelebildim
geçen ay bende incir yemiştim bol bol ceviz kabak çekirdeği falan
dediğin gibi yumurtlama akıntısını anlayamamıştım
bu ay bal çörek otu tarçın yemeye başladım adetin 2.günü
bugün adetimin 10.günü ve benden hala açıkkk pembe akıntı geliyo
galiba bu karışım bana iyi gelmedi kafamçokkarıştı
Kimse var mııııı
haaa kızlar hilal ne yazıkki 17sinde adet oldu silebilirsiniz listeden:sinifsinif:
var var var kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin nasılsın canımzemuszemus
bence diğer gelmeyenleri de silelim.Captaininkarısı,tatli kız,banu77 vs bunları hiç bilmiyorum ben.bilen var mı?
iyiyim canım sen nasılsın??? kızlarda bir karamsarlık sezdim bennn ne oldu bir kaç günde böylee
Su geçen ay bende erken adet oldum 2gün önce.. incirden oldu demek ki
,neyse ben bal tarçında 9.günüm bugün bırakıcam bende
ne bu böle dengeyi kaçırmanın anlamı yokki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?