Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım listede adımı görmek istiyorum hamileyim beeeeeen..... doktorum dedi daha çok yeni kimseye syleme bu bir hafta da ne olacağı belli olmaz nazar değer dedi ne olur maşallah diyin :)

Canım çok sevindim senin adına... Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

Ben bugün kırmızıları gördüm. Ayın 26 sına da randevu aldım drdan... Bakalım ne olacak... İnşallah Allah bize de nasip eder...

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77................................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Elson............................17 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

krizantem.................19 OCAK
clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
begummmm..............25 OCAK
AnGElllL.................26 OCAK
zehsel.........................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
hatunsultan...................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT
ktg........................................15ŞUBAT
bayankarasu.......................17ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

katıl bana hayatını yaşa kuşummm:lepi:

amin canım çok güzel anlatmışsın kendini tek merak ettiğim adet döngün nasıl. kaçgünde bir adet oluyosun. anlattığına göre 32-35 gün civarında det oluyosun gibi. 35 günden sonra zaten sorun var demektir. ama düzenliyse adet periyodun, eşinde sende sorun yoksa allahın izniyle hamilke kalırsın inşallah..olumunekankayizsmile

Kızlar İyİ akŞamlar....demİŞtİm sİze test yapcam dİye.... Kan testİ dİye..... Veeeeeeeeeeeee hamİleyİm............

çok sevindim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun:1hug:

canım senin sorunun kolay gibi allah daha kötülerini vermesin uyarıcı ilaçlar var kullanırsın yumurta istedigin kadar büyür içini ferah tut ayrıca tedaviye erken başlamışsın

evet her daım şukredıorum .
herhangı bır tedavı başlatmadı duzenlı hayatına devam et dedı doktor bakalım bız de ole yapıoruz umarım herkeslerın hayırlı bebişleri olur yha :)

BEREN her ayın aşağı yukarı aynı zamanlarında adet olurum . sadece evlendıkten 3 ay sonra adetım 10 gun gecıktı kı bu durumları da hep bahsettım doktorlara.ama normalde mesela ayın 19unda mı oluorum diğer ay 21ıne kayar sonrakı ay yıne 21ınde olur sonra 24une kayar değişio ama 2-3 gun gıbı bu durumda jınekolojı de pek onemlı değilmiş.çunku 15 gun falan aksıosa eger problem kabul edılır demişti doktor...benım bu şekılde. mesela geçen ay 24unde oldum ama ondan oncekı ay 21ıdı .doktoruma da ılettım olabılır bu tazr aksamalar dedı.bakalım bu ay 24 un de olmam gerekıo.gonul ısterkı olmayım da hamıle kalayım ama yumurtanın buyuduğu donemde doktora gtmıştık ve daha buyumemıştı.o yuzden bu ay sanmıorum..:umursamaz::gitme:

hepinize teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin............İNŞALLAH.........

amin canım inşallah.......

gökçe ben 34 yaşındayım. 1tane oğlum var şükür 11 yaşında 3yıldırda 2.bebeğim olmuyo
gözle görülür sorunda yok. bekliyoruz işte

gökçe ben 34 yaşındayım. 1tane oğlum var şükür 11 yaşında 3yıldırda 2.bebeğim olmuyo
gözle görülür sorunda yok. bekliyoruz işte

gözle gorulur bende de bır problem yok aynen beklıorum ben de hayırlıysa olur zaten .ne gusel bır oğlun var .allah sağlıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsın ınş. canım.

işte adet duzenım de bu şekılde bakalım ne olcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak???kafamçokkarıştı

dediğim gibi adetlerin 32.güne denkgeliyor o yüzden senin yumurtlama günün
adetinin 18.günü canım. çünkü yumurtlamadan tam 14gün sonra adet oluruz.
32 günde bir adet olduğuna göre 32-14:18.adet gününde yumurtlarsın.
yani canım adetinin 12.gününnden itibaren 22. güne kadar günaşırı eşinle beraber olursan
hamile kalma şansın yüksek:1hug:

anlatayım.... göğüsler şiş ve acıyo sürekli akıntım var... karnım gergin ve şiş. kasıklarıma sancılar giriyo.. bacaklarım ağrıyo... kabızlık var....... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…