Fıstık nabıyosun ben benim deli karıdan kaça girdim işler çok yaa delirtti beniiiii kafamçokkarıştı
canım listede adımı görmek istiyorum hamileyim beeeeeen..... doktorum dedi daha çok yeni kimseye syleme bu bir hafta da ne olacağı belli olmaz nazar değer dedi ne olur maşallah diyin :)
şekercim bende berene katılıyorum 1 yıl bekle stres yapmadan hiçbir kür uygulamadan çünkü hormonların değişime ugruyo zaman alabilir 1 yıl sonra kürlere doktora başlarsın şimdi tek yapman gereken gün aşlırı çalışmak ve stresten uzak durmak
merhaba BEREN:)
tabı hemen bılgılendıreyım kendım hakkımda sızlerı. 25 yaşındayım temmuzda evlendım ve 6 aydır evlıyım. ama 6 aydır hiç korunmadığımız halde bebişimiz olmadı. bu doğrultuda 5.ayımız da ank da doktora gıttık kı gerçkten tanıdığımız (ailecek)iyi bır jınekolog.kendısı her turlu muayene ettı benı yumurtalıklar rahım testler vb ve sonuç olarak yumurtanın gelişimının geç olduğunu soyledı .başka bır problem yok dedı . eşimden ve benden hormon testlerı ıstedı bız de yaptrdık eşimın spermıogramı gayet gusel ve hareketlı çıktı. benım progestron hormonum düşüktü. bu da adetımın 13.gunu yapılmıştı ve nıtekımde doktorumun da dediği gbı yumurta bellı bır olgunluğa gelmesı gereken donemlerde gelmıor dedı. daha sonra başka bır doktora gıttım.her turlu muayeneden tekrar geçtım o doktor da aynı şekılde yumurtlamamın ıyı olduğunu (genç bır bayan olmamdan oturuymüş)rahmımın ıyı olduğunu herhangı bır sorunun olmadığını ama (yıne bu ay 13.gununde gıtmıştım)yumurtam normalde 19mm olması gerekırken benım 12mm ımış...doktor bu durumu soyledı.herhangı bır tedavıye başlamak ıstemediğinı anne olmamam için hiçbir sebebın olmadığını dıle getrdı. sadece kafama takmamamı ve düzgun hayatına (cinsellık)devam etmemeı belırttı.adet bıtımının 6.gunu 8. ve 10 .gunlerıydı sanırım ılişkiye gırmemızı vb anlattı...
bunun yanı sıra bana gunde yarım tablet folbıol verdı.hamıle kalmak ısteyen adaylara 3 ay önceden verılırmış bebek gelışımı ve anne proteını iççin sanırım...
inş. allah herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler verır TEZ ZAMANDA:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar İyİ akŞamlar....demİŞtİm sİze test yapcam dİye.... Kan testİ dİye..... Veeeeeeeeeeeee hamİleyİm............
canım senin sorunun kolay gibi allah daha kötülerini vermesin uyarıcı ilaçlar var kullanırsın yumurta istedigin kadar büyür içini ferah tut ayrıca tedaviye erken başlamışsın
kaydirigubbakcemile3 iyiyim canımcım sağol arada bir nefes al kız aa bu ne yoğunluk böyleklava:
katıl bana hayatını yaşa kuşummm:lepi:
QUOTE]
katıldım gitti şekerparem aklinialirimsmile aklinialirimsmile
evet her daım şukredıorum .
herhangı bır tedavı başlatmadı duzenlı hayatına devam et dedı doktor bakalım bız de ole yapıoruz umarım herkeslerın hayırlı bebişleri olur yha :)
katıl bana hayatını yaşa kuşummm:lepi:
amin canım çok güzel anlatmışsın kendini tek merak ettiğim adet döngün nasıl. kaçgünde bir adet oluyosun. anlattığına göre 32-35 gün civarında det oluyosun gibi. 35 günden sonra zaten sorun var demektir. ama düzenliyse adet periyodun, eşinde sende sorun yoksa allahın izniyle hamilke kalırsın inşallah..olumunekankayizsmile
çok sevindim arkadaşım hayırlı uğurlu olsun:1hug:
Canım çok sevindim senin adına... Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Ben bugün kırmızıları gördüm. Ayın 26 sına da randevu aldım drdan... Bakalım ne olacak... Inşallah allah bize de nasip eder...
çok yoruldumm paara kazanmamız lazım malum bebiş yapıcazzz akannehir vereliniortak
gökçe ben 34 yaşındayım. 1tane oğlum var şükür 11 yaşında 3yıldırda 2.bebeğim olmuyo
gözle görülür sorunda yok. bekliyoruz işte
işin içinde bebiş varsa yorulmaya değer haklısın canım :1hug:
BEREN her ayın aşağı yukarı aynı zamanlarında adet olurum . sadece evlendıkten 3 ay sonra adetım 10 gun gecıktı kı bu durumları da hep bahsettım doktorlara.ama normalde mesela ayın 19unda mı oluorum diğer ay 21ıne kayar sonrakı ay yıne 21ınde olur sonra 24une kayar değişio ama 2-3 gun gıbı bu durumda jınekolojı de pek onemlı değilmiş.çunku 15 gun falan aksıosa eger problem kabul edılır demişti doktor...benım bu şekılde. mesela geçen ay 24unde oldum ama ondan oncekı ay 21ıdı .doktoruma da ılettım olabılır bu tazr aksamalar dedı.bakalım bu ay 24 un de olmam gerekıo.gonul ısterkı olmayım da hamıle kalayım ama yumurtanın buyuduğu donemde doktora gtmıştık ve daha buyumemıştı.o yuzden bu ay sanmıorum..:umursamaz::gitme:
hepinize teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin............İNŞALLAH.........
akşamlarıda koşmak istiyorum aslında birazcık kilo aldım malum kilo çok önemli niyetim var ama umarım tembellik yapmam
aynen ben de hala veremedim kilo çıldırıcam(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?