Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
listede ısmım yukarı dogru çıkıyor yaaaa bakalım nerede takılıp kalıcak

yanı vaktı zamanı gelmıs onun her sekılde olucakmıs nasıbı oymus onun çünkü hakkımızda hayırlısı be canım ne dıyelım
evet canım aminn :Saruboceq:

listede ısmım yukarı dogru çıkıyor yaaaa bakalım nerede takılıp kalıcak

ayy canım benim işallah önce en üste çıkarsın ordan da şeref tribününe geçersin :Saruboceq:

evet canım en güzelini yaparsın.. beni biliyosun 3yıl oldu tedavilere rağmen bekliyorum. e bende deniyim dedim napimfisfisfis

şu uğramayanlar da silinirse daha yukarda olcaksın kaydirigubbakcemile2[/QUOe

evet silinsinler:dilcikar:

canım niye sildin? o duayı ben de biliyorum ama ne kadar sürer acaba bitirmek?

kımse ılgılenmedı canım bende sıldım napayım yanı ona bellı bır zaman vermeyeceksın nıyetlenırken o zaman ıstedıgın zamanda bıtırebılırsın ama zaman verırsen o verdıgın günde bıtmelı ayrıca baskalarıda okuyabılıyor senın adına

hımm anladım canım..sen başlıyacak mısın okumaya?

sanırım 4444 tefriciyeden bahsediyosunuz..
ben hamile kaldığım ay okumaya başlamıştım
ama süre verilmesi gerektiğini bilmiyodum
ve hala bitiremedim 6ay oldu nerdeyse
kimseyede dağıtamadım istemedim bilsinler
bi arkdşım saolsun 1000tanesini aldı
hala okuyorum ara ara anca 1000 oldu
hiç bişiyle uğraşmasan 1haftada bitirirsin
ben çalışıyorum ev iş çocuk eş derken günde 20tane anca okuyabiliyorum
2444 tane var daha :1rolleyes:

daha doğrusu okumaya başladığım ay hamile kalmıştım yalnış yazmışım sorry

canım niye sildin? o duayı ben de biliyorum ama ne kadar sürer acaba bitirmek?

suozdek verdiğin cvplar için teşekkur ederım ayrıca fts nıkli arkadaşıma da teşekkurler ederım ... sözlerınız rahatlatıo benı . ben yenıyım gerçi aranızda alışmaya çalışıorum buraya ılk defa foruma katılıorum bole ... hafta içi de full okuldayım 4ten sonra evde oluorum bugun son dersım yoktu evdeyım yıne sızı okuorum

bır kaç arkadaşın arısütü bal polen çörek otu yaptığını okudum. benım bu ıncır kuru bıttıkten sonra eğer olmazsa hrhangı bır şey onları da denerım. elbette kı rabbım ne zaman ol derse o zaman olacak ama bız elımızden gelenelerı yapaklım gerısını de allaha bırakalım...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…