evet canım aminn :Saruboceq:yanı vaktı zamanı gelmıs onun her sekılde olucakmıs nasıbı oymus onun çünkü hakkımızda hayırlısı be canım ne dıyelım
listede ısmım yukarı dogru çıkıyor yaaaa bakalım nerede takılıp kalıcak
listede ısmım yukarı dogru çıkıyor yaaaa bakalım nerede takılıp kalıcak
evet canım aminn :Saruboceq:
ayy canım benim işallah önce en üste çıkarsın ordan da şeref tribününe geçersin :Saruboceq:
şu uğramayanlar da silinirse daha yukarda olcaksın kaydirigubbakcemile2
kımler gırmıyor canım yanı ugramıyorlarsa sılelım gıtsın
ay bi muhabbette katılamadım bugün offf offff
evet canım senin de mi işin var? bugün baya sessiz burası herkes yoğun sanırım :hulya:
ben anlıyorum senı herseyı denıyoruz olsun dıye ama benım yıne olmadı bu ısyan degıl tabıkı sadece yedıklerım bana yaramadı çünkü bebişin vaktı gelmemıs henuz o yuzden artık yemıcem ve yılım dolana dek beklıcem yılım dolunca hala yoksa o zaman doktor yolu görünür
şu uğramayanlar da silinirse daha yukarda olcaksın kaydirigubbakcemile2[/QUOe
evet silinsinler:dilcikar:
canım niye sildin? o duayı ben de biliyorum ama ne kadar sürer acaba bitirmek?
kımse ılgılenmedı canım bende sıldım napayım yanı ona bellı bır zaman vermeyeceksın nıyetlenırken o zaman ıstedıgın zamanda bıtırebılırsın ama zaman verırsen o verdıgın günde bıtmelı ayrıca baskalarıda okuyabılıyor senın adına
kımse ılgılenmedı canım bende sıldım napayım yanı ona bellı bır zaman vermeyeceksın nıyetlenırken o zaman ıstedıgın zamanda bıtırebılırsın ama zaman verırsen o verdıgın günde bıtmelı ayrıca baskalarıda okuyabılıyor senın adına
canım niye sildin? o duayı ben de biliyorum ama ne kadar sürer acaba bitirmek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?