suozdek verdiğin cvplar için teşekkur ederım ayrıca fts nıkli arkadaşıma da teşekkurler ederım ... sözlerınız rahatlatıo benı . ben yenıyım gerçi aranızda alışmaya çalışıorum buraya ılk defa foruma katılıorum bole ... hafta içi de full okuldayım 4ten sonra evde oluorum bugun son dersım yoktu evdeyım yıne sızı okuorum
bır kaç arkadaşın arısütü bal polen çörek otu yaptığını okudum. benım bu ıncır kuru bıttıkten sonra eğer olmazsa hrhangı bır şey onları da denerım. elbette kı rabbım ne zaman ol derse o zaman olacak ama bız elımızden gelenelerı yapaklım gerısını de allaha bırakalım...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
suozdek verdiğin cvplar için teşekkur ederım ayrıca fts nıkli arkadaşıma da teşekkurler ederım ... sözlerınız rahatlatıo benı . ben yenıyım gerçi aranızda alışmaya çalışıorum buraya ılk defa foruma katılıorum bole ... hafta içi de full okuldayım 4ten sonra evde oluorum bugun son dersım yoktu evdeyım yıne sızı okuorum
bır kaç arkadaşın arısütü bal polen çörek otu yaptığını okudum. benım bu ıncır kuru bıttıkten sonra eğer olmazsa hrhangı bır şey onları da denerım. elbette kı rabbım ne zaman ol derse o zaman olacak ama bız elımızden gelenelerı yapaklım gerısını de allaha bırakalım...yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
CANIM hoşgeldin aramıza:1hug:
umarım burda istediğin herşeyi bizimle paylaşabilirsin umduğunu bulabilirsin
durumun hakkında bilgi verirmisin
aslında düzenli beraberliğe rağmen 1yıl sonra hamile kalamassan önce dr.
sonra alternatif tıbbı denemeni öneririm
ama dediğim gibi durumunu bilmiyorum
şekercim bende berene katılıyorum 1 yıl bekle stres yapmadan hiçbir kür uygulamadan çünkü hormonların değişime ugruyo zaman alabilir 1 yıl sonra kürlere doktora başlarsın şimdi tek yapman gereken gün aşlırı çalışmak ve stresten uzak durmak
Kızlar İyİ akŞamlar....demİŞtİm sİze test yapcam dİye.... Kan testİ dİye..... Veeeeeeeeeeeee hamİleyİm............
hımm anladım canım..sen başlıyacak mısın okumaya?
çok sevındım .allah analı babalı buyutsun ınşallah :) ve allah tum ısteyenlere verır inş.:Saruboceq:
merhaba BEREN:)
tabı hemen bılgılendıreyım kendım hakkımda sızlerı. 25 yaşındayım temmuzda evlendım ve 6 aydır evlıyım. ama 6 aydır hiç korunmadığımız halde bebişimiz olmadı. bu doğrultuda 5.ayımız da ank da doktora gıttık kı gerçkten tanıdığımız (ailecek)iyi bır jınekolog.kendısı her turlu muayene ettı benı yumurtalıklar rahım testler vb ve sonuç olarak yumurtanın gelişimının geç olduğunu soyledı .başka bır problem yok dedı . eşimden ve benden hormon testlerı ıstedı bız de yaptrdık eşimın spermıogramı gayet gusel ve hareketlı çıktı. benım progestron hormonum düşüktü. bu da adetımın 13.gunu yapılmıştı ve nıtekımde doktorumun da dediği gbı yumurta bellı bır olgunluğa gelmesı gereken donemlerde gelmıor dedı. daha sonra başka bır doktora gıttım.her turlu muayeneden tekrar geçtım o doktor da aynı şekılde yumurtlamamın ıyı olduğunu (genç bır bayan olmamdan oturuymüş)rahmımın ıyı olduğunu herhangı bır sorunun olmadığını ama (yıne bu ay 13.gununde gıtmıştım)yumurtam normalde 19mm olması gerekırken benım 12mm ımış...doktor bu durumu soyledı.herhangı bır tedavıye başlamak ıstemediğinı anne olmamam için hiçbir sebebın olmadığını dıle getrdı. sadece kafama takmamamı ve düzgun hayatına (cinsellık)devam etmemeı belırttı.adet bıtımının 6.gunu 8. ve 10 .gunlerıydı sanırım ılişkiye gırmemızı vb anlattı...
bunun yanı sıra bana gunde yarım tablet folbıol verdı.hamıle kalmak ısteyen adaylara 3 ay önceden verılırmış bebek gelışımı ve anne proteını iççin sanırım...
inş. allah herkese sağlıklı ve hayırlı bebekler verır TEZ ZAMANDA:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar İyİ akŞamlar....demİŞtİm sİze test yapcam dİye.... Kan testİ dİye..... Veeeeeeeeeeeee hamİleyİm............
HOŞGELDIN CANIM:)
ben de artık oyle yapıorum ...zamana bıraktım hayırlıysa olur zaten ...kısmet bakalım ..sizlerın var mı bebişleri ?:ecrin_bebek:
canım listede adımı görmek istiyorum hamileyim beeeeeen..... doktorum dedi daha çok yeni kimseye syleme bu bir hafta da ne olacağı belli olmaz nazar değer dedi ne olur maşallah diyin :)
sanırım 4444 tefriciyeden bahsediyosunuz..
ben hamile kaldığım ay okumaya başlamıştım
ama süre verilmesi gerektiğini bilmiyodum
ve hala bitiremedim 6ay oldu nerdeyse
kimseyede dağıtamadım istemedim bilsinler
bi arkdşım saolsun 1000tanesini aldı
hala okuyorum ara ara anca 1000 oldu
hiç bişiyle uğraşmasan 1haftada bitirirsin
ben çalışıyorum ev iş çocuk eş derken günde 20tane anca okuyabiliyorum
2444 tane var daha :1rolleyes:
canım listede adımı görmek istiyorum hamileyim beeeeeen..... doktorum dedi daha çok yeni kimseye syleme bu bir hafta da ne olacağı belli olmaz nazar değer dedi ne olur maşallah diyin :)
Allah ın ıznı ıle baslıcam canım ınsallah
canım Allah nazarlardan korusun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin işallah:Saruboceq:
Allah kabul etsin canım okumaya niyet etmen bile çok önemli :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?