Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anlatayım.... göğüsler şiş ve acıyo sürekli akıntım var... karnım gergin ve şiş. kasıklarıma sancılar giriyo.. bacaklarım ağrıyo... kabızlık var....... yerimseniben

regl belirtisi ile aynı yaaaaa mafoldumben mafoldumben

ben çıkıyorum kızlar kocam interneti saatle oturtcak artık.......... zararlıymış arada girip haberdar ederim sizleri...... bu hafta yorulma yat dedi bana doktor......... öpüyorum hepinizi.......

anlatayım.... göğüsler şiş ve acıyo sürekli akıntım var... karnım gergin ve şiş. kasıklarıma sancılar giriyo.. bacaklarım ağrıyo... kabızlık var....... yerimseniben

hımm anladım canım teşekkürler..tekrar hayırlı olsun :Saruboceq:

regl belirtisi ile aynı yaaaaa mafoldumben mafoldumben

evet canım... cumartesi öğlen de 1 2 damla kan geldi.... ama normalmiş ... öle dedi doktor.... ben pcoluyumda dedim herhalde kist oldum ondan gelmiyo... çok da umutlu değildim açıkcası....

ufff evet bende hayatımda iilk defa böle kilo almaya başladım yoksa almak için yeyip yeyiip alamayanlardandım bilmiyorumkismile

aynen canım herkes bana özenirdi ne güzel yiyiorsun kilo almıyorsun diye şimdi su içsem yarıyo mafoldumben

evet canım... cumartesi öğlen de 1 2 damla kan geldi.... ama normalmiş ... öle dedi doktor.... ben pcoluyumda dedim herhalde kist oldum ondan gelmiyo... çok da umutlu değildim açıkcası....

ne güzel yaaa daha güzel dim beklemeden gelmesi allah herkese nasip etsin

aynen canım herkes bana özenirdi ne güzel yiyiorsun kilo almıyorsun diye şimdi su içsem yarıyo mafoldumben

aynennnn ama daha o kadar dil 2 kilo aldım sadece koşarsam gider oda sanırım

hımmm ben yumurtlama tarıhlerını falan bılıordum ama bu şekılde hesaplandığını bılmıordum yardımların için çok teşekkurler beren :) tmm bakalım bu ay kaçuında adet olucam ona göre hesaplarız burda olmaz mı ? ben de ona göre çalışırım kaydirigubbakcemile3

htycz tebrikler canım..allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...maşallah...

ama ben çok kıskandım...bu ay olur diyodum..bi sorun yoksa niye olmasınki...senağlamasenağlama

diğer forumlarda gezdimde biraz..bitane arkadaş ben üç çocuğumuda 8 gün geçince öğrenebildim idrar testinde demiş..yani olur ya hani...acaba diyorum..olurmu...:1no2:

he bide mesela bazıları demiş.kinci gün yaptım.negatif.üçüncü gün yaptım silik falan...off bilmiyorum yaaa...
ben çıkıyorum.çıkmak zorundayım..pazara uğrıycam.yemek ütü...dolu iş... klava:
hepiniz çoook öptümm...

tamam canım yardımcı oluruz herzaman.. çburda nerdeyse hepimiz birbirimizin çalışma günlerini biliyos :roflol:

herkeste bir olmuyo betahcg yükselmesi. kiminin adete 5gün kala belli oluyo kimide adeti 1hafta geçsede idrarda çıkmıyo tuhaff işte. diyolarya her hamilelik kendine özgü
tamamen katılıyorum
fatoşşş sende katıl bana gene :sm_cool:

sana katılıyorummmmmm kaydirigubbakcemile5

teşekkur ederım BEREN
O zaman ben burda bıldırırım sana adet gunumu ve bıttıği gunu vb. onun uzerıne benı yonlendırırsınız olur mu ?:kedi:

teşekkur ederım BEREN
O zaman ben burda bıldırırım sana adet gunumu ve bıttıği gunu vb. onun uzerıne benı yonlendırırsınız olur mu ?:kedi:

ŞEKERİM SON 3AYIN ADET GÜNÜNÜ HATIRLARSAN ONA GÖRE YUMURTLAK GÜNÜNÜ BELİRLEYEBİLİRİZolumunekankayizsmile

BeReN35 benimde günüm 6 şubat bende dün katıldım aranıza aynı günüz seninle
ve aynı şehirdeyiz
allah hepimizin gönlüne göre versin

BeReN35 benimde günüm 6 şubat bende dün katıldım aranıza aynı günüz seninle
ve aynı şehirdeyiz
allah hepimizin gönlüne göre versin

ahhh canım hoşgeldin.. hemşerim inşallah bu ay nasip olur ikimizedeolumunekankayizsmile

ŞEKERİM SON 3AYIN ADET GÜNÜNÜ HATIRLARSAN ONA GÖRE YUMURTLAK GÜNÜNÜ BELİRLEYEBİLİRİZolumunekankayizsmile

canım geçen ay 24u ondan öncekı ay 21 bu ay bakalım kaçı ama adet belırtılerım var.göğüsum şiş.sureklı tatlı yeme isteğim gıbı...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…