anlatayım.... göğüsler şiş ve acıyo sürekli akıntım var... karnım gergin ve şiş. kasıklarıma sancılar giriyo.. bacaklarım ağrıyo... kabızlık var....... yerimseniben
anlatayım.... göğüsler şiş ve acıyo sürekli akıntım var... karnım gergin ve şiş. kasıklarıma sancılar giriyo.. bacaklarım ağrıyo... kabızlık var....... yerimseniben
regl belirtisi ile aynı yaaaaa mafoldumben mafoldumben
ufff evet bende hayatımda iilk defa böle kilo almaya başladım yoksa almak için yeyip yeyiip alamayanlardandım bilmiyorumkismile
evet canım... cumartesi öğlen de 1 2 damla kan geldi.... ama normalmiş ... öle dedi doktor.... ben pcoluyumda dedim herhalde kist oldum ondan gelmiyo... çok da umutlu değildim açıkcası....
aynen canım herkes bana özenirdi ne güzel yiyiorsun kilo almıyorsun diye şimdi su içsem yarıyo mafoldumben
dediğim gibi adetlerin 32.güne denkgeliyor o yüzden senin yumurtlama günün
adetinin 18.günü canım. çünkü yumurtlamadan tam 14gün sonra adet oluruz.
32 günde bir adet olduğuna göre 32-14:18.adet gününde yumurtlarsın.
yani canım adetinin 12.gününnden itibaren 22. güne kadar günaşırı eşinle beraber olursan
hamile kalma şansın yüksek:1hug:
aynennnn ama daha o kadar dil 2 kilo aldım sadece koşarsam gider oda sanırım
hımmm ben yumurtlama tarıhlerını falan bılıordum ama bu şekılde hesaplandığını bılmıordum yardımların için çok teşekkurler beren :) tmm bakalım bu ay kaçuında adet olucam ona göre hesaplarız burda olmaz mı ? ben de ona göre çalışırım kaydirigubbakcemile3
he bide mesela bazıları demiş.kinci gün yaptım.negatif.üçüncü gün yaptım silik falan...off bilmiyorum yaaa...
ben çıkıyorum.çıkmak zorundayım..pazara uğrıycam.yemek ütü...dolu iş...klava:
hepiniz çoook öptümm...
tamam canım yardımcı oluruz herzaman.. çburda nerdeyse hepimiz birbirimizin çalışma günlerini biliyos :roflol:
herkeste bir olmuyo betahcg yükselmesi. kiminin adete 5gün kala belli oluyo kimide adeti 1hafta geçsede idrarda çıkmıyo tuhaff işte. diyolarya her hamilelik kendine özgü
tamamen katılıyorum
fatoşşş sende katıl bana gene :sm_cool:
tamam canım yardımcı oluruz herzaman.. çburda nerdeyse hepimiz birbirimizin çalışma günlerini biliyos :roflol:
teşekkur ederım BEREN
O zaman ben burda bıldırırım sana adet gunumu ve bıttıği gunu vb. onun uzerıne benı yonlendırırsınız olur mu ?:kedi:
herkeste bir olmuyo betahcg yükselmesi. kiminin adete 5gün kala belli oluyo kimide adeti 1hafta geçsede idrarda çıkmıyo tuhaff işte. diyolarya her hamilelik kendine özgü
tamamen katılıyorum
fatoşşş sende katıl bana gene :sm_cool:
teşekkur ederım BEREN
O zaman ben burda bıldırırım sana adet gunumu ve bıttıği gunu vb. onun uzerıne benı yonlendırırsınız olur mu ?:kedi:
kim haileymiş kızlar kim?
BeReN35 benimde günüm 6 şubat bende dün katıldım aranıza aynı günüz seninle
ve aynı şehirdeyiz
allah hepimizin gönlüne göre versin
ŞEKERİM SON 3AYIN ADET GÜNÜNÜ HATIRLARSAN ONA GÖRE YUMURTLAK GÜNÜNÜ BELİRLEYEBİLİRİZolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?