merhaba aranızda yeniyim çok moralim bozuk streese girdim sinirliyim patlamak üzerim patlamamak için sabır gösteriyorum offf
:) afiyet olsun canım...bende napım günümün çoğu uykuyla geçiyor maalesefoyüzden pek fazla oturamıyorum bilgisayarın başına. teyzesi bebiş de iyi Allah a şükr 3hafta sonra doktora gidicez test filan yapılacak inş. bi aksilik olmazsa.. canım bebiş bugün 10haftalık oldu çok şükr...
ayy ne güzek canım.sağlıkla kucagına alırsın işallah. darısı bize..bol bol dinlen işte tanıdını çıkar uyumanın. nasıl olsa dogduktan sonra uykusuz günler seni bekliyo
bende bebek için uğraşıyorum 2 aylık evliyim çok üzülüyorum allaha hep dualar ediyorum yasini şerif filan okuyorum namaz kılamıyorum canım çok acıyor ve çok büyük bi travma yaşıyorum şoktayım yani
bende bebek için uğraşıyorum 2 aylık evliyim çok üzülüyorum allaha hep dualar ediyorum yasini şerif filan okuyorum namaz kılamıyorum canım çok acıyor ve çok büyük bi travma yaşıyorum şoktayım yani
Şekercim sen ŞAKAMISIN???
2 ay diyorsun travma diyosun sen ne diyorsun yaa senin bu yaptıgın isyandan başka bişi dillllklava:
sen yenisin bak ben 2,5 yıldır bekliyorum aramızda çok daha uzun süreler bekleyen var ne bu telaş bi sakin ol zaten böle giderse olmazzz kafana yerleştir bunu
Bebişin gelmesi için stres yapmaman lazım. Bak ben bu topiğin polyanasıyım nedenmi 2,5 yıldır olmuyo sol tüpüm tıkalı 7,5 cm çikolata kistim var ama biliyorumki bebişim gelecekkkk
bak bir daha SAKIN okumayim bu yazdıklarınıklava:
aminn canım Allah razı olsun..inş. sizlerede en kısa zamanda nasip eder Allah...dogru söylüyorsun valla şimdi uyuyabildigim kadar uyuyum ilerde çok arayacagım bugünleri:) :roflol:
merhaba aranızda yeniyim çok moralim bozuk streese girdim sinirliyim patlamak üzerim patlamamak için sabır gösteriyorum offf
canımmm
allah bebeğini en kısa zamanda sana verir inşallah dualarımdasın
suu. fatoscum nasılsnız kızlarr
saol bitanemmm kız ben biliom o dayısının düğününde benimle olacakkk anlattım kızlara hayallerimi belki bilen vardır bilmiyorumkismile
hep bi yanımın eksik olduğunu düşünüyorum bazen çıldırıcak gibi oluyorum bütün testlerim negatif rahmimdemi bi sorun var ama adetlerim düzenli hep düzenli oluyorum adetlerimi offf allahım yaaa offff beni kurtar ya rabbi isteyen ve benim gibi istiyen herkeze nasip et hayırlı sağlıklı evlatlar ver ya rabbi gönlümüzden geçenleri bizlere bahşet ya rabbimiz duy sesimizi hepimiz sana sığınıyoruz yüce güzel büyük rabbimiz
saol bitanemmm kız ben biliom o dayısının düğününde benimle olacakkk anlattım kızlara hayallerimi belki bilen vardır bilmiyorumkismile
valla çok keyfim yerinde benim eve bi geldim benim ufak kardeşim sabahtan gelmiş mutfagı komple dökmüş örtüleri dolapları misss gibi yapmış bi geldim SÜPRİZZZ
kırmızılar içinde bir resim cektirisinde şu profile koyarsın artık canım işallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?