sıkıntıdan stressten terliyorum habire su atıyorum dışarı ve çok sıcak geliyor oda bana ve çok terliyorum ve kanımda mikrop çıkmış bedenim su atıyor ter yoluyla dışarı
iyi olmanıza sevindim canım..bende iyiyim ne olsun aynı devam ediyoruz..hoşbulduk sağol canımopuyorumnanaktan
merhaba arkadaŞlar…
farkındasınız ya da deĞİlsİnİz bİlmİyorum ama bİr kaÇ gÜndÜr muhabbet maksatlı topİĞİmİze gİrmİyorum.ÇÜnkÜ ne burda ne de sosyal yaŞantımda konuŞmak gelmedİ hİÇ İÇİmden;ama yazılanları okudum sÜreklİ ve herkesle olmasa da ‘merhaba’ kelİmesİyle baŞlayan ve bİrbİrİne baĞlanan dostlukların yansımasını gÖrdÜm o sayfalarda….
Ayrı ayrı ÇoĞunuz benİ dÜŞÜnmÜŞ,benİm İÇİn sÖzcÜkler sıralamıŞsınız yardımcı olmak maksadıyla.İnanın Çok mutlu oldum okuduĞum her satırla;meĞer ne gÜzel ŞeymİŞ dÜŞÜndÜĞÜn İnsanlar tarafından dÜŞÜnÜlmek!İÇİmİ ısıttı yazdıklarınız!
Hangİnİze ne yazacaĞımı bİlemedİm İnanın;hepsİ o kadar yÜrekten dÖkÜlmÜŞtÜ kİ ekrana,kuracaĞım cÜmlelerİn;sİzler sayesİnde yenİden hİssettİĞİm huzuru yeterİnce İfade edememesİnden korktum .
İsterdİm kİ bİrer paragrafla hepİnİze ayrı ayrı teŞekkÜr edeyİm;ama yÜrek o kadar doldu kİ sÖzcÜklerle bunu yapamazdım…
yanımda olan,sıkıldıĞımı,ÜzÜldÜĞÜmÜ dÜŞÜnÜp kendİnce bİldİĞİ en İyİ tesellİ szÖcÜklerİnİ ÜŞenmeden yazan hepİnİze ayrı ayrı teŞekkÜr edİyorum;İyİ kİ varsınız!!!
Kızlarrr... Dün benim adet günümdü. Bu gün oldum sandım... Yani biraz kanamam oldu ama kesildi... Dün gece çok acayip bi bulantıla uyandım... Şimdi de midem çok fena bulanıyor... Kendimi yorgun ve sanki biraz sersemlemiş gibi hissediyorum... Ayaklarım buz gibi oldu... Noluyor anlamış değilim...(( Hamile değilimdir değil mi? Yani kanamam oldu en azından az da olsa...
canım belki yerleşme kanamasıdır yarını bekle bakalım devamı gelicek mi..
slm arkadaşlarhihoyyyt bana bi akıl verin lütfen implantasyon günüme denk gelen dönemde 3 gü yok denicek kadar az kanamam oldu normalde 26 gunde bir adet oluyorum son 25 aralıktı bugun yarın olmam gerek şöle bi sory işareti var kafamda iltihaplanma için ilaç kullandım sizce ilaç kanama yaparmı fisfisfis
bugün hamilemiz vardı biraz moral oldu bize:) htcyz arkadaşımız hamileymiş
merhaba arkadaŞlar…
farkındasınız ya da deĞİlsİnİz bİlmİyorum ama bİr kaÇ gÜndÜr muhabbet maksatlı topİĞİmİze gİrmİyorum.ÇÜnkÜ ne burda ne de sosyal yaŞantımda konuŞmak gelmedİ hİÇ İÇİmden;ama yazılanları okudum sÜreklİ ve herkesle olmasa da ‘merhaba’ kelİmesİyle baŞlayan ve bİrbİrİne baĞlanan dostlukların yansımasını gÖrdÜm o sayfalarda….
Ayrı ayrı ÇoĞunuz benİ dÜŞÜnmÜŞ,benİm İÇİn sÖzcÜkler sıralamıŞsınız yardımcı olmak maksadıyla.İnanın Çok mutlu oldum okuduĞum her satırla;meĞer ne gÜzel ŞeymİŞ dÜŞÜndÜĞÜn İnsanlar tarafından dÜŞÜnÜlmek!İÇİmİ ısıttı yazdıklarınız!
Hangİnİze ne yazacaĞımı bİlemedİm İnanın;hepsİ o kadar yÜrekten dÖkÜlmÜŞtÜ kİ ekrana,kuracaĞım cÜmlelerİn;sİzler sayesİnde yenİden hİssettİĞİm huzuru yeterİnce İfade edememesİnden korktum .
İsterdİm kİ bİrer paragrafla hepİnİze ayrı ayrı teŞekkÜr edeyİm;ama yÜrek o kadar doldu kİ sÖzcÜklerle bunu yapamazdım…
yanımda olan,sıkıldıĞımı,ÜzÜldÜĞÜmÜ dÜŞÜnÜp kendİnce bİldİĞİ en İyİ tesellİ szÖcÜklerİnİ ÜŞenmeden yazan hepİnİze ayrı ayrı teŞekkÜr edİyorum;İyİ kİ varsınız!!!
İnşallah.... Ama umutlanmak da istemiyorum. Yerleşme kanaması o kadar geç olur mu ki? Sanırım beklemekten başka çaremiz yok...
iyi geceler canımcım opuyorumnanaktaniyi geceler kızlarr
aaa ne güzel bir haber bu cok sevindim.allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.darısı bizlerin başına artık..:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar benim bu durumuma ne diyosunuzfisfisfis
İnşallah.... Ama umutlanmak da istemiyorum. Yerleşme kanaması o kadar geç olur mu ki? Sanırım beklemekten başka çaremiz yok...
kızlar ben kactım..size iyi geceler tatlı rüyalar..yarın akşama görüşürüz..yaa varya bir hamiş kalsam işten ayrılıcam..ve burda sizlerle daha sık görüşücem..allahım inş. tez zamanda hamile kalırımmm aminnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?