inşallah hepimize allah hayırlı sağlıklı iyi huylu evlatlar verir amin allaha dua ederek rahatlıyorum ama allahtan bazen ümidimi umudumu kesicek gibi oluyorum içimden bi ses allahtan ümit ve umut kesilmez allahtan umudunu ve üminidi kesme diyor meleklerlermi bana sesleniyor şaşırıyorum kalıyorum
Koymazmıyım beeeee kaydirigubbakcemile3
şimdiden hazırlığa başladım bilmiyorumkismile saçlarımı ana rengine döndürüyorum kumral ki hamileyken boya yapmıcam röfle olur sadece offf bomba olcam bombaaa gelin bile kıskana bilir bilmiyorumkismile aklinialirimsmile
neyse ben isyan etmeyeyim ümidimi ve umudumu kesmiyim her şeye umutla bakmak istiyorum ama bakamıyorum çok hassas bi yapım var yay burcuyum ondan kaynaklı
ne güzel ya benim mutfak dolaplarıda temizlencek :))
ama bende kardes yokki((
allah gönlüne göre versin tatlım
düğünde dayısıyla yiğeni ooyyy oyyy yerim ben onuuuu
suozdek oku oku bitmez anammmm :))))
Kızlar bende komşuya gidiom çaya çağırdılar gidip bebiş sevim azcıkkkkk hee bak bide benim kuzum varrr
bizim elimize doğdu 1 yaşında ayyy ölürüm onu yaradana beeennn sıpam nasıl sevio ve sevdiriyo bi görseniz
inşallah hepimize allah hayırlı sağlıklı iyi huylu evlatlar verir amin allaha dua ederek rahatlıyorum ama allahtan bazen ümidimi umudumu kesicek gibi oluyorum içimden bi ses allahtan ümit ve umut kesilmez allahtan umudunu ve üminidi kesme diyor meleklerlermi bana sesleniyor şaşırıyorum kalıyorum
aysulay canım nasılsınnnnnn
aysulay canım nasılsınnnnnn
iyiyim canım nasıl olsun. hep aynıı. ezeli izlicm şimdi .
bende biraz önce seslnmştim ama sarırım görmedin canımcımm
geldim canımcım :)) ezel yokki yaaa eski bölümmmm
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızzz...moreller yerindedir umarım.moreller yüksek çalışmlar tempolu olsunki bebişler gelsinn değilmi ama.:))
iyiyiz canım sen nasılsın:)) hoşgeldin
öyleymiş ya bende bekliyom baslıcak diye :)))
sıkıntıdan stressten terliyorum habire su atıyorum dışarı ve çok sıcak geliyor oda bana ve çok terliyorum ve kanımda mikrop çıkmış bedenim su atıyor ter yoluyla dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?