Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

işallah melegin seni bekletmez canım ama. biraz sabretemn gerekir ve canım asla isyan etme nolur. çünkü burda hepimiz çok uzun süredir bekliyoruz ve birbirimize destek oluyoruz.

işallah canımm. :1hug:

neyse ben isyan etmeyeyim ümidimi ve umudumu kesmiyim her şeye umutla bakmak istiyorum ama bakamıyorum çok hassas bi yapım var yay burcuyum ondan kaynaklı

allah tez zamanda kavuştırsın seni ne deyimm

ne güzel ya benim mutfak dolaplarıda temizlencek :))
ama bende kardes yokki ((

Bana böle süprizler olur ara ara şanslıyım beeeee zemuszemus

allah gönlüne göre versin tatlım
düğünde dayısıyla yiğeni ooyyy oyyy yerim ben onuuuu

valla kimseye yedirmemmmm bilmiyorumkismile ben yicemmmmm o eşşek sıpasını bi gelsindeee :ecrin_bebek:

suozdek oku oku bitmez anammmm :))))

Kızlar bende komşuya gidiom çaya çağırdılar gidip bebiş sevim azcıkkkkk hee bak bide benim kuzum varrr
bizim elimize doğdu 1 yaşında ayyy ölürüm onu yaradana beeennn sıpam nasıl sevio ve sevdiriyo bi görseniz

valla kızzz okuyodum bitiremedim :)) hadi afiyet olsun sana bizim yerimizide öp sıpayı :)) gamyoncuiremsu

canım 2 ay erken bir süre doktorlarda öyle diyor,ilk aylarda olması büyük şans olurmuş,6. aya kadar olmaması normal...bak benim bu ay 6. ayım 2 yıllık evliyim sen daha yolun çok başındasın..eşinl e gez toz ilk ayların tadını çıkar ve eminim en yakın zamanda meleğine kavuşucan..hihoyyyt

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınızzz...moreller yerindedir umarım.moreller yüksek çalışmlar tempolu olsunki bebişler gelsinn değilmi ama.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…