Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

şekercimmmm benimmmmm sakın üzülmeee ayrıca unutmaki burada var olmamızın sebebi sensin :kedi: sen bu topiği açmasaydın bizler burada bu kadar çok DOST edinemezdik! Bak gör hepimiz bu topikten bebişleriyle ayrılacagız hatta bak sana sözzz bebişlerimiz olacak ve ben ankaraya getireceğim kardeşlerinin yanınaaa :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

ya bişi sorcam beynim durdu yumurtlama günü beyaz su gibi uzun bi akıntı gelirdi demiii

yerleşme kanaması ne demek ne oluyor

Hamile kadınların %25'inde ilk üç ayda hafif vajinal kanama veya lekelenme görülebilir. Çoğunlukla lekelenme herhangi bir soruna işaret etmez.

İlk üç aydaki hafif kanamaya döllenen yumurtanın rahim duvarına implantasyonu (yerleşme) neden olur. Bu implantasyon kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşir.

Bazı kadınlar adet kanaması olarak değerlendirse de, implantasyon kanaması normal adet kanamasından çok daha hafif ve daha düzensizdir.

Merhaba canlar..
sormak istedigim birsey var..erken hamilelik belirtisi olarak idrarda olusan tortu kepek gibi mi olur? benim adetime daha 2 gün var ama ben 2 gündür idrarimi kontrol ediyorum rengi limonata sarisinda bazen de cok berrak ve icinde kepek gibi seyler oluyor..bu bir belirti olabilir mi acaba?

hiçbir fikrim yok ilk defa duydum böle bişiyi :umursamaz:

canım daha önce hamile kalanların böyle bir şey yaşadıklarını okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum canım...

bahsettiğin yumurtlama belirtisi kızzzzzz sarkan şekilde akıntı olması

valla mı çalışim o zmn tek tüp açık allahın hikmeti belli olmazz
bilmiyorumkismile

ya şeffaftı su gibii bide denedim bayagı uzadıı zaten tahminlerime göre bu aralar olmam lazımdı perşembe 12mm di ee ancak büyümüştür bugünde kasıklarımda hep agrı vardııı anaa yumurtluyommm gıtgıt GIDAKKKK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Pek iyi bilmiyorum tatlım... Aynı tortular bende de vardı. Ama sanırım gebelikle alakası yok. Yani ben sürekli takip ederdim idrarımı, hep vardı o tortular...

kaydirigubbakcemile3 bi zararı yok değil mi canım öyleyse çalış tabikiiiiii

Kızlar ilişkiden sonra 15 dk sıcak su torbası konuluyormuş yumurtalıkların üzerine gebe kalmayı spremin hızlı gitmesini saglıyormış ben denicem mantıklı geldi ama çok sıcak su koymucam ne olur ne olmazzz

canım ya kulaktan dolma şeyleri yapma belki bişe olur Allah korusun lmaz:

Canım sıcak su sperm hareketliliğini azaltırmış. Hatta doktorlar da erkeklerin sıcak suyla duş almamalarını öneriyor. Ve ilişki sonrası beklerken oda sıcaklığının aşırı olmaması gerekiyormuş..

canım ya kulaktan dolma şeyleri yapma belki bişe olur Allah korusun lmaz:

suuu

geçen ananeside dedi kışın zor bu işler havalar ısınsın dedi onradan aklıma yattı sogukta olma sansı daha dşükmüş inanışa göre bende sıcak dilde ılık yapıcam kisti unutmadımmm :):asigim:

hadi yaaa ohaoldumsmile uff yaaa normal deneyim hazır yumurtlama günümü yakaladımm ayaklarıma koyarım zaten karnım agrıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…