merhaba arkadaŞlar…
farkındasınız ya da deĞİlsİnİz bİlmİyorum ama bİr kaÇ gÜndÜr muhabbet maksatlı topİĞİmİze gİrmİyorum.ÇÜnkÜ ne burda ne de sosyal yaŞantımda konuŞmak gelmedİ hİÇ İÇİmden;ama yazılanları okudum sÜreklİ ve herkesle olmasa da ‘merhaba’ kelİmesİyle baŞlayan ve bİrbİrİne baĞlanan dostlukların yansımasını gÖrdÜm o sayfalarda….
Ayrı ayrı ÇoĞunuz benİ dÜŞÜnmÜŞ,benİm İÇİn sÖzcÜkler sıralamıŞsınız yardımcı olmak maksadıyla.İnanın Çok mutlu oldum okuduĞum her satırla;meĞer ne gÜzel ŞeymİŞ dÜŞÜndÜĞÜn İnsanlar tarafından dÜŞÜnÜlmek!İÇİmİ ısıttı yazdıklarınız!
Hangİnİze ne yazacaĞımı bİlemedİm İnanın;hepsİ o kadar yÜrekten dÖkÜlmÜŞtÜ kİ ekrana,kuracaĞım cÜmlelerİn;sİzler sayesİnde yenİden hİssettİĞİm huzuru yeterİnce İfade edememesİnden korktum .
İsterdİm kİ bİrer paragrafla hepİnİze ayrı ayrı teŞekkÜr edeyİm;ama yÜrek o kadar doldu kİ sÖzcÜklerle bunu yapamazdım…
yanımda olan,sıkıldıĞımı,ÜzÜldÜĞÜmÜ dÜŞÜnÜp kendİnce bİldİĞİ en İyİ tesellİ szÖcÜklerİnİ ÜŞenmeden yazan hepİnİze ayrı ayrı teŞekkÜr edİyorum;İyİ kİ varsınız!!!
canım umarım hamilesindir..dualrım seninle ve tüm arkadaşlarla..
yerleşme kanaması ne demek ne oluyor
Merhaba canlar..
sormak istedigim birsey var..erken hamilelik belirtisi olarak idrarda olusan tortu kepek gibi mi olur? benim adetime daha 2 gün var ama ben 2 gündür idrarimi kontrol ediyorum rengi limonata sarisinda bazen de cok berrak ve icinde kepek gibi seyler oluyor..bu bir belirti olabilir mi acaba?
kızlarrr ya çalışimmi çalışmayimmmi :)))
Merhaba canlar..
sormak istedigim birsey var..erken hamilelik belirtisi olarak idrarda olusan tortu kepek gibi mi olur? benim adetime daha 2 gün var ama ben 2 gündür idrarimi kontrol ediyorum rengi limonata sarisinda bazen de cok berrak ve icinde kepek gibi seyler oluyor..bu bir belirti olabilir mi acaba?
bahsettiğin yumurtlama belirtisi kızzzzzz sarkan şekilde akıntı olması
Merhaba canlar..
valla mı çalışim o zmn tek tüp açık allahın hikmeti belli olmazz
bilmiyorumkismile
ya şeffaftı su gibii bide denedim bayagı uzadıı zaten tahminlerime göre bu aralar olmam lazımdı perşembe 12mm di ee ancak büyümüştür bugünde kasıklarımda hep agrı vardııı anaa yumurtluyommm gıtgıt GIDAKKKK kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
asrewyacım ordamısın
Kızlar ilişkiden sonra 15 dk sıcak su torbası konuluyormuş yumurtalıkların üzerine gebe kalmayı spremin hızlı gitmesini saglıyormış ben denicem mantıklı geldi ama çok sıcak su koymucam ne olur ne olmazzz
Kızlar ilişkiden sonra 15 dk sıcak su torbası konuluyormuş yumurtalıkların üzerine gebe kalmayı spremin hızlı gitmesini saglıyormış ben denicem mantıklı geldi ama çok sıcak su koymucam ne olur ne olmazzz
canım ya kulaktan dolma şeyleri yapma belki bişe olur Allah korusunlmaz:
Canım sıcak su sperm hareketliliğini azaltırmış. Hatta doktorlar da erkeklerin sıcak suyla duş almamalarını öneriyor. Ve ilişki sonrası beklerken oda sıcaklığının aşırı olmaması gerekiyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?