Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

sen bilirsin canımcım ama bence yapma.....

yaa kızlar size bişi sorcam saglıkla falan hiç alakası yok ama yinede bilgilerinize ihtiyacım var,ben sogan dogramaktan nefret ediyorum bir çok kişi gibi ki buaralar birde midemi bulandırıyor maalesef önerebileceginiz bir dograyıcı veya robot gibi bişi var mı lütfen yardım edin...bilmiyorumkismile

Pek iyi bilmiyorum tatlım... Aynı tortular bende de vardı. Ama sanırım gebelikle alakası yok. Yani ben sürekli takip ederdim idrarımı, hep vardı o tortular...

canım daha önce hamile kalanların böyle bir şey yaşadıklarını okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum canım...

cevaplariniz icin tesekkürler canlar..ben de birkac topikte okumustum..kimisi kum gibi demis kimisi kepek gibi..bir de burda sormak istedim,böyle birsey yasayan var mi diye..

hadi yaaa ohaoldumsmile uff yaaa normal deneyim hazır yumurtlama günümü yakaladımm ayaklarıma koyarım zaten karnım agrıyooo

Günümüzde pek çok evli çift çocuk sahibi olma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Bazı çiftlerin mevcut sağlık sorunlarından dolayı bazılarının da farklı nedenlerle çocukları olmuyor. Peki, hamile kalmak için yapılabilecek şeyler yok mu? Tabi ki var; işte hızlı gebe kalmak için dikkat edilmesi gerekenler…

- Rahat olun, strese girmeyin. Gebe kalamayacağınız korkusuna kapılmayın.

- Adet düzeninizi takip edin, gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin.

- Eşinizin sigara ve alkolü bırakmasını sağlayın, hayatını düzenlemesine yardım edin.

- Eşinizin kalın ve sıkı pantolon, iç çamaşırı giymesini engelleyin. Sauna ve sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
- İlişkiden 2 saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.
- En uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.

- İlişki sonrası belinizin altına yastık koyup bir saat yataktan kalkmayın, yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.
- Sabah erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın. Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda olmaktadır.

- Cinsel ilişkiyi ‘bir ev ödevi’ olarak görmeden isteyerek eşinizle birlikte olun. Orgazm olmak vajina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.

canım rondolar var ya içine atıp basıyosun doğruyor ama sulandırıyolar biraz

saol canımmm teşekkür ederimmmm....

deee
benim için suan ev ödevbinden farksızzz gidesim gelmiyorr bilmiyorumkismile

canım rondolar var ya içine atıp basıyosun doğruyor ama sulandırıyolar biraz

yaa işte o sulandıranlardan istemiyorum.ben daha önce almıştım bir çok şeyi çok güzel yapıyor ama soganı sulandırıyor maalesef...acaba sulandırmayan rondo veya dograyıcı var mıdır? :çok üzgünüm:

Canım google'a ''nicer cutter'' yazarsan çıkacaktır. oldukça pratik ve fiyatı da uygun.

en temizi superfresh dogranmış sogannn kesinlikle tavsiye ederiimm rondoyla falan ugraşma yokk

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77................................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Elson............................17 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
krizantem.................19 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
begummmm..............25 OCAK
AnGElllL.................26 OCAK
zehsel.........................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
hatunsultan...................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT
ktg........................................15ŞUBAT
bayankarasu.......................17ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…