suuu
geçen ananeside dedi kışın zor bu işler havalar ısınsın dedi onradan aklıma yattı sogukta olma sansı daha dşükmüş inanışa göre bende sıcak dilde ılık yapıcam kisti unutmadımmm :):asigim:
ben gidiyorummmmm uytkumda geldi ama çalışim baree((
Pek iyi bilmiyorum tatlım... Aynı tortular bende de vardı. Ama sanırım gebelikle alakası yok. Yani ben sürekli takip ederdim idrarımı, hep vardı o tortular...
canım daha önce hamile kalanların böyle bir şey yaşadıklarını okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum canım...
hadi yaaa ohaoldumsmile uff yaaa normal deneyim hazır yumurtlama günümü yakaladımm ayaklarıma koyarım zaten karnım agrıyooo
yaa kızlar size bişi sorcam saglıkla falan hiç alakası yok ama yinede bilgilerinize ihtiyacım var,ben sogan dogramaktan nefret ediyorum bir çok kişi gibi ki buaralar birde midemi bulandırıyor maalesefönerebileceginiz bir dograyıcı veya robot gibi bişi var mı lütfen yardım edin...bilmiyorumkismile
değerlendir canım bugünleri :))
iyi geceler canımcım opuyorumnanaktan
Günümüzde pek çok evli çift çocuk sahibi olma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Bazı çiftlerin mevcut sağlık sorunlarından dolayı bazılarının da farklı nedenlerle çocukları olmuyor. Peki, hamile kalmak için yapılabilecek şeyler yok mu? Tabi ki var; işte hızlı gebe kalmak için dikkat edilmesi gerekenler…
- Rahat olun, strese girmeyin. Gebe kalamayacağınız korkusuna kapılmayın.
- Adet düzeninizi takip edin, gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin.
- Eşinizin sigara ve alkolü bırakmasını sağlayın, hayatını düzenlemesine yardım edin.
- Eşinizin kalın ve sıkı pantolon, iç çamaşırı giymesini engelleyin. Sauna ve sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
- İlişkiden 2 saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.
- En uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.
- İlişki sonrası belinizin altına yastık koyup bir saat yataktan kalkmayın, yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.
- Sabah erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın. Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda olmaktadır.
- Cinsel ilişkiyi ‘bir ev ödevi’ olarak görmeden isteyerek eşinizle birlikte olun. Orgazm olmak vajina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.
canım rondolar var ya içine atıp basıyosun doğruyor ama sulandırıyolar biraz
valla bilmiyorum canım ya :1no2:yaa işte o sulandıranlardan istemiyorum.ben daha önce almıştım bir çok şeyi çok güzel yapıyor ama soganı sulandırıyor maalesef...acaba sulandırmayan rondo veya dograyıcı var mıdır? :çok üzgünüm:
İyi geceler kızlarrr...
yaa işte o sulandıranlardan istemiyorum.ben daha önce almıştım bir çok şeyi çok güzel yapıyor ama soganı sulandırıyor maalesef...acaba sulandırmayan rondo veya dograyıcı var mıdır? :çok üzgünüm:
yaa işte o sulandıranlardan istemiyorum.ben daha önce almıştım bir çok şeyi çok güzel yapıyor ama soganı sulandırıyor maalesef...acaba sulandırmayan rondo veya dograyıcı var mıdır? :çok üzgünüm:
selam kıslarrr...
selam kıslarrr...
Canım google'a ''nicer cutter'' yazarsan çıkacaktır. oldukça pratik ve fiyatı da uygun.
selam canım , ne zamandır denk gelemedik. bende misafir çoktu haftasonu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?