Canım google'a ''nicer cutter'' yazarsan çıkacaktır. oldukça pratik ve fiyatı da uygun.
canım sabahtan beri burdayım gözlerim kapanıyor ondan gidiyorum :)) yarın görüşürüz işallah öptümmmm Şeniz
asrewya,sen nasılsın bebıs nasıl?
teşekkür ederim canım iyiyim çok şükr,bebişte iyi şimdilik de biraz bulantılar var okadar işte canım...
ohh ohh ıyı canım..ıyı bak kendıne..mıden bulanınca tavsıyem cubuk kraker y ıyı gelır canım..
allah dileklerimizi kabul etsin yüce allaha hep birlikte dualar edelim ve bende kıskançlık krizleri başladı benden güzel olan kadınları çok kıskanıyorum çıldırıyorum
pembeeeeeeeeeeee ordamısın canımm suskunsun bu aksam noldu sana cok mu yorgunsun
yok tatlım burdayım... bakınıyorum.
canım bu tıcker ne anlama gelıyor 37 falan?
37 yi bende anlamadım nerden çıkarmış ama..21 günüm var regle..21 left o yanii...:teytey:
yaa hamile tişörtleri var süper... dikkat bebek var falan yazıyor, bazılarındada bebek resimleri car tam göbek kısmında.... yaaa çok istiyorum onlardan giymeyi bennnnnnn
yaa hamile tişörtleri var süper... dikkat bebek var falan yazıyor, bazılarındada bebek resimleri car tam göbek kısmında.... yaaa çok istiyorum onlardan giymeyi bennnnnnn
hmm anladım galıbaa ma ben bır turllu beceremedım yaaaklava:
ınsallah canım yaa tabııkı gıyceksın...zamanı gelınce...sen bı tane al sımdıden ıstersen
Allah inş. en kısa zamanda giymeyi nasip eder inş. sanada :Saruboceq:
ya bı terslık yokmu hangı gunde oldugumuzu yazması gerekmıyomu..bu kac gun ladıgını yazıyo allah alahklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?