gunaydın kızlar ama sıtemlı bır gunaydın bu
sanırım bu topıcte eskı arkadaşlarımızla daha ılgılıyız yenı arkadaşları aramıza pek almayı sevmıoruz.çunku dun sureklı slm verdım knşmak ıstedım ama kımseyle doğru duzgun konuşamadım BERRA hariç.gerçekten BERRA ya çok teşekkurlerımı ıletıorum benım sorularımı yantlayan benımle cıdden muhabbet eden ve rahatlatan sadece oydu.(allah razı olsun). ben de bundan sonra sızı rahatsız etmeyeceğim farklı bır topicte sorularıma yanıt arayacağım inşallah. ama BERRA senınle ırtıbatı koparmak ıstemıorum. sana son adet gunumu yazacaktım kı benım yumurtlama zzamannımda yardmcı olacaktın...tekrardan sana yazarım arkadaşımm... herkes kendısıne ıyı baksın arkadaşlar ....
günaydın kızlarrrrrr :))
evet evet benim de aklımdaydı smartcımm doğum günün kutlu olsun hayatım nice yaşlara işallah.. herşey gönlünce olsun ve tabiki meleğin seninle olsun :)) mutlu yıllar canımcıma.s. :1hug:
hayırdır?
BeReN35+, Berra1, gokcegokce, LOVER1984, suozdek+
ne saklanıyorsunuz yahu okumakla bitme şimdi siz geleceksiniz ben gidicemmm
adetıme 5 gun falan var. şişliğimde var tmm ama bıraz once tartıya çıktım kılo almışım...boyum 1.68 kılom 64 olmuşum uffffffffffffff kurban bayramında 61idim yanı tam olarak 3 3.5kılo almışım hemen dıyete grmelıyım....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme:
kızzzzz çalıştın mı sen bakim dersineklava:
stres yapma amannnn kaydirigubbakcemile3
valla artık hangı bırını stes yapacağımı da şaşırdım
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
çalıştımmmmmm bilmiyorumkismile kımıldamadanda yattım sanırım şansım olabilir bilmiyorumkismile
çalıştımmmmmm bilmiyorumkismile kımıldamadanda yattım sanırım şansım olabilir bilmiyorumkismile
gunaydın kızlar ama sıtemlı bır gunaydın bu
sanırım bu topıcte eskı arkadaşlarımızla daha ılgılıyız yenı arkadaşları aramıza pek almayı sevmıoruz.çunku dun sureklı slm verdım knşmak ıstedım ama kımseyle doğru duzgun konuşamadım BERRA hariç.gerçekten BERRA ya çok teşekkurlerımı ıletıorum benım sorularımı yantlayan benımle cıdden muhabbet eden ve rahatlatan sadece oydu.(allah razı olsun). ben de bundan sonra sızı rahatsız etmeyeceğim farklı bır topicte sorularıma yanıt arayacağım inşallah. ama BERRA senınle ırtıbatı koparmak ıstemıorum. sana son adet gunumu yazacaktım kı benım yumurtlama zzamannımda yardmcı olacaktın...tekrardan sana yazarım arkadaşımm... herkes kendısıne ıyı baksın arkadaşlar ....
ayy canım benim ben çok inanıyorum şansının olduğuna..sürpriz yapsa da geliverse kıız :ecrin_bebek: coşarız o zaman burda kaydirigubbakcemile3
kız valla topiği ayaga kaldırırımmmm eyvahedigeldismile
kızzzzz çalıştın mı sen bakim dersineklava:
gökçe canım beren ben kaydirigubbakcemile3 olsun berra isminide çok severim.
canım benim daha dün bir bugün iki. ne kadar çabuk vazgeçmişsin bizden.
bütün arkadaşlarım adına yazıyorum hepsi gerçekten iyi insanlardır. ellerinden geldiği kadar yardımcıda olurlar. ama sen zaten dün asıl elemanlarla denkgelmediğin için muhabbet kuramadın yoksa bizim kızlar olsaydı yalnız kalmazdın.normalde topikimiz 10kişi olur en az. ama dün farklıydı. arkadaşlarımız sanırım dün ya çok yoğunlardı yada adet oldukları için girmek istemediler çünkü bu ara kızların adetleri birbirine çok yakındı. . o yüzden böyle höt höt hemen parlama.:1hug: tamammı kuşum.
sende iyi bir insana benziyosun ama şöylede bi durum var. bir ortama dahil olmak öyle
1günde olacak iş deil az çok bilirsin. öğretmensin çünkü çocuklarından bilirsin bunu.
böle bi anda darılıpda kendini çekmekle başka topiklerdede yer bulman zor canım.
bende ilk geldiğimde bir çok yazdığım şey havada kalmıştı ama ben vazgeçmedim hemen.
beni kabullenmeleri için bekledim yazdım sordum ama sinmedim köşeme..
hadi gel sende köşene sinme de katıl bize çünkü sevdim seni ben:1rolleyes: a.s.
e günaydıınnnnnnn geldim bennnn öperim cümleten:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?