Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bu arada BEREN 35 ASIL SANA ÇOK TEŞEKKUR EDERIM DUNKI KONUŞMALARIN ııÇıN .bberen35 yazacağıma berra yazmışım pardon

Smart Nice Mutlu Evlatlı Senelere..... Allah Gönlündekini tez zamanda versin sana doğum günü kutlu olsunnna.s. :1hug:

gökcegökce canım bu ne alınganlık anlamıyorum yani burda ayrım yapan yok eski yeni diye..bir sorunuz selamınız gözden kaçmış olabilir bu ayrımcılık yaptığımız anlamına gelmez..herkes birbirine cevap vermeye çalışıyor zaten lütfen üzme bizi...

Güzel düşüncelerin için teşekkürederim Gökçe...
İnan hepimiz seninle aynı durumdayız .Hiç birimiz diğerimize kasıtlı bi davranışta bulunmuyor.Zaman zaman eski sayfaları okurken yeni yazılanları atlayabiliyoruz.Sen geçen ay hormonlarım yüzünden yaşadığım dalgalanmaları bi görseydin:kedi: hatta siteyi terk etmiştim.Burada bulunma amacımız birlikte olup paylaşımda bulunmak :1hug:.İnsanız bebek isteğimiz tavan yaptı hormonlarımız çoştu... hayırlısı ile hepimiz bebek sahibi olacağız :CüvCüv: :Saruboceq:

hala okuyonmu kızzz :umursamaz:

adetıme 5 gun falan var. şişliğimde var tmm ama bıraz once tartıya çıktım kılo almışım...boyum 1.68 kılom 64 olmuşum uffffffffffffff kurban bayramında 61idim yanı tam olarak 3 3.5kılo almışım hemen dıyete grmelıyım....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:gitme:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
birmur................................9 OCAK Güzel haberlerini bekliyouz :) )
madeofhonor...................14 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77................................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Elson............................17 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
krizantem.................19 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clemantine...............20 OCAK
sorgunlu66...............24 OCAK
deryainci......................24 OCAKK
bekleyis.............................24 OCAK
begummmm..............25 OCAK
AnGElllL.................26 OCAK
zehsel.........................26 OCAK
ekin79.......................26 OCAK
idilcan...................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLOVER................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts...................31 OCAK
berra1......................1 ŞUBAT
lovelybaby...........1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
beleney..................2 ŞUBAT
hatunsultan...................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack......................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979.........................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn...............................10ŞUBAT
naneseker.............................13ŞUBAT
rufeyde serra.......................13 ŞUBAT
ktg........................................15ŞUBAT
bayankarasu.......................17ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

stres yapma amannnn kaydirigubbakcemile3

kızzzzz çalıştın mı sen bakim dersine klava:

çalıştımmmmmm bilmiyorumkismile kımıldamadanda yattım sanırım şansım olabilir bilmiyorumkismile

bilmiyorumkismile

çalıştımmmmmm bilmiyorumkismile kımıldamadanda yattım sanırım şansım olabilir bilmiyorumkismile

ayy canım benim ben çok inanıyorum şansının olduğuna..sürpriz yapsa da geliverse kıız :ecrin_bebek: coşarız o zaman burda kaydirigubbakcemile3

gökçe canım beren ben kaydirigubbakcemile3 olsun berra isminide çok severim.
canım benim daha dün bir bugün iki. ne kadar çabuk vazgeçmişsin bizden.
bütün arkadaşlarım adına yazıyorum hepsi gerçekten iyi insanlardır. ellerinden geldiği kadar yardımcıda olurlar. ama sen zaten dün asıl elemanlarla denkgelmediğin için muhabbet kuramadın yoksa bizim kızlar olsaydı yalnız kalmazdın.normalde topikimiz 10kişi olur en az. ama dün farklıydı. arkadaşlarımız sanırım dün ya çok yoğunlardı yada adet oldukları için girmek istemediler çünkü bu ara kızların adetleri birbirine çok yakındı. . o yüzden böyle höt höt hemen parlama.:1hug: tamammı kuşum.
sende iyi bir insana benziyosun ama şöylede bi durum var. bir ortama dahil olmak öyle
1günde olacak iş deil az çok bilirsin. öğretmensin çünkü çocuklarından bilirsin bunu.
böle bi anda darılıpda kendini çekmekle başka topiklerdede yer bulman zor canım.
bende ilk geldiğimde bir çok yazdığım şey havada kalmıştı ama ben vazgeçmedim hemen.
beni kabullenmeleri için bekledim yazdım sordum ama sinmedim köşeme..
hadi gel sende köşene sinme de katıl bize çünkü sevdim seni ben:1rolleyes: a.s.

kızzzzz çalıştın mı sen bakim dersine klava:

Okurken yazılmıyor haklısın dur okumayayım.
Cnm benim siklus 26 gün ben yumurtlamayı 13.gün beklerken 11 gün yumurtladımkafamçokkarıştı ben hep 12 ve 13. günler yumurtladığımı sanıp o günler çalışıyordum.Yazdıklarınız ve paylaşımlarınız sonucu adet bitimiyle birlikte gün aşırı çalışınca :kedi: İnşallah olmuştur ne diyeyim Gerisi Allaha kalmış kısmetse bekliyorum:Saruboceq:
Bu arada hepiniz için dua ediyorum...

teşekkur ederım :kedi:
aranızdayım alınganlığımın sebebı adet gunumun de yaklaşması olabılır....şu sebepten hemen yazdıklarıma da cvp almak ısteyebılırım hergun okuldayım malum 4 ten sonra evde oluyorym salı sabahı dersım yok ve hemen kalkar kalkmaz buraya gelıorum kı yenı uyeyım bunu atlamayayım. uye olmadan önce hep okuyordum sızı ....ozenmıştım arkadaşlığınıza ve paylaşımınıza ....her şey ıçin teşekkurler tekrar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…