Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
aminnn.... demek soğan mide bulandırıyor, bence fırsattan istifade sen hiç mutfağa girme yawrucum bee.... valla saltanata bak sen...ben olsam çok iyi kullanırdım hamileliğimi:roflol:

evet canım yaa sogan dogramak resmen işkence gibi:) yaa zaten biçok şeyi yaptırıyorum ama işte yemegide her zamn yaptırmak istemiyorum üzülüyorum her seyi o yapınca yaa kaydirigubbakcemile3

kızlar bana müsaade uyku bastırdı beni hepinizi öpüyorum tekrar görüşmek üzere iyi geceler hepinize boshayallersmile opuyorumnanaktan

sen calısıyon kac gundur daha ben hıc calımadım bıle gunumuz aynı dımı yaaaaaaopuyorumnanaktan

yaaaa... aman güvenemiyorum ben öyle yumurtlama gününe falan.. tek geçemem yanii.. adetine yakın yumurtlayanlarında olduğunu duyduktan sonra...:dance: gün aşırı artık sektirmeden çalışıyoruz...

yaaaa... aman güvenemiyorum ben öyle yumurtlama gününe falan.. tek geçemem yanii.. adetine yakın yumurtlayanlarında olduğunu duyduktan sonra...:dance: gün aşırı artık sektirmeden çalışıyoruz...

aynen canım bende yumurtlama falan takmayacagım..bıraz fazla olacak ama gun asıı adete kadar devaaaaaaaaaaaaaammm:dance:

gunaydın kızlar ama sıtemlı bır gunaydın bu
sanırım bu topıcte eskı arkadaşlarımızla daha ılgılıyız yenı arkadaşları aramıza pek almayı sevmıoruz.çunku dun sureklı slm verdım knşmak ıstedım ama kımseyle doğru duzgun konuşamadım BERRA hariç.gerçekten BERRA ya çok teşekkurlerımı ıletıorum benım sorularımı yantlayan benımle cıdden muhabbet eden ve rahatlatan sadece oydu.(allah razı olsun). ben de bundan sonra sızı rahatsız etmeyeceğim farklı bır topicte sorularıma yanıt arayacağım inşallah. ama BERRA senınle ırtıbatı koparmak ıstemıorum. sana son adet gunumu yazacaktım kı benım yumurtlama zzamannımda yardmcı olacaktın...tekrardan sana yazarım arkadaşımm... herkes kendısıne ıyı baksın arkadaşlar ....

şekerim sen iyimisin dün sana bi dünya cevap yazdım ben yeni oldugun için atlıyor olabilirsin

SMART CANIM BENIM BUGÜN SENIN DOGUM GÜNÜN DOGÜM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM DAHA NICE YILLARA EŞıNLE BIRLIKTE INSALLAH YENI YASIN SANA SAGLIK HUZUR MUTLULUK VE ıKıZ BEBıŞLER GETIRSIN CANIM BENIM IYIKI DOGDUN IYIKI VARSIN VE IYIKI SENINLE TANISMISIZ TATLIM NıCE YILLARAa.s.

BeReN35+, Berra1, gokcegokce, LOVER1984, suozdek+

ne saklanıyorsunuz yahu okumakla bitme şimdi siz geleceksiniz ben gidicemmm

günaydın kızlarrrrrr :))
evet evet benim de aklımdaydı smartcımm doğum günün kutlu olsun hayatım nice yaşlara işallah.. herşey gönlünce olsun ve tabiki meleğin seninle olsun :)) mutlu yıllar canımcıma.s. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…