Okurken yazılmıyor haklısın dur okumayayım.
Cnm benim siklus 26 gün ben yumurtlamayı 13.gün beklerken 11 gün yumurtladımkafamçokkarıştı ben hep 12 ve 13. günler yumurtladığımı sanıp o günler çalışıyordum.Yazdıklarınız ve paylaşımlarınız sonucu adet bitimiyle birlikte gün aşırı çalışınca :kedi: İnşallah olmuştur ne diyeyim Gerisi Allaha kalmış kısmetse bekliyorum:Saruboceq:
Bu arada hepiniz için dua ediyorum...
Berra canım bende yazdım hepimiz adına.yerimseniben
fatoşcum ben geçmişi okumuyorum daha doğrusu okuyamıyorum.
çalıştığım için zaman kıymetli benim için. sohbeti tercih ediyorum.
Su canım nasılsınolumunekankayizsmile
Smartttttttttt doğum günün kutlu olsun. mutlu ol senelerce. sevdiklerinle beraber inşallah
ipekkk manşet yok bugün kuşum. naberr Şeniz
Berra canım bende yazdım hepimiz adına.yerimseniben
fatoşcum ben geçmişi okumuyorum daha doğrusu okuyamıyorum.
çalıştığım için zaman kıymetli benim için. sohbeti tercih ediyorum.
Su canım nasılsınolumunekankayizsmile
Smartttttttttt doğum günün kutlu olsun. mutlu ol senelerce. sevdiklerinle beraber inşallah
ipekkk manşet yok bugün kuşum. naberr Şeniz
teşekkur ederım :kedi:
aranızdayım alınganlığımın sebebı adet gunumun de yaklaşması olabılır....şu sebepten hemen yazdıklarıma da cvp almak ısteyebılırım hergun okuldayım malum 4 ten sonra evde oluyorym salı sabahı dersım yok ve hemen kalkar kalkmaz buraya gelıorum kı yenı uyeyım bunu atlamayayım. uye olmadan önce hep okuyordum sızı ....ozenmıştım arkadaşlığınıza ve paylaşımınıza ....her şey ıçin teşekkurler tekrar....
günaydın canımmm hoşgeldinnnn Şeniz
bıraktın mı bal tarçın karşımını hala geliyor mu pembe akıntı canımcım
Kızlar mesai saati malum ... Benim odaya veliler gelir birazdan .Ben herkesi öperek kaçıyorum.Sohbete katılamayacağım :sinifsinif: inanın kalmak isterim. Hiç değilse gönlüm sizle ... Akşam yazdıklarınızı okuyup sayenizde birşeyler öğreniyorum.olumunekankayizsmile
Kızlar mesai saati malum ... Benim odaya veliler gelir birazdan .Ben herkesi öperek kaçıyorum.Sohbete katılamayacağım :sinifsinif: inanın kalmak isterim. Hiç değilse gönlüm sizle ... Akşam yazdıklarınızı okuyup sayenizde birşeyler öğreniyorum.olumunekankayizsmile
hah şöyleee hep bu nalet hormonlar yüzünden dimi kuşumolumunekankayizsmile
arkadaş oluruz dost bile oluruz yeterki sen vazgeçme canım:1hug:
tamam BEREN35 ben hazırım ark dost olmaya vb herkes çok sevecen ve sevıyelı olumunekankayizsmilea.s.
hoşbulduk gülüm.. valla yemedim dün akşam hiç bişi yok kesildi pembeler..
karar verdim yemicem yeter 9gün.. hepsi bahane be Su.. rabbim ol desin hele
hiç bir şey mani olamaz.:icecream:
seninde adetin yaklaşıyo.. fatoşcumla yakınsınız.
allah inşallah nasip etsin bu ay ikinizede :Saruboceq::Saruboceq:
kız niye geçmiş olsun dedinnn eyvahedigeldismile
işallah kızz hihoyyyt ikimizinde günü aynı bakalım neler olacak :))
hoşbulduk gülüm.. valla yemedim dün akşam hiç bişi yok kesildi pembeler..
karar verdim yemicem yeter 9gün.. hepsi bahane be Su.. rabbim ol desin hele
hiç bir şey mani olamaz.:icecream:
seninde adetin yaklaşıyo.. fatoşcumla yakınsınız.
allah inşallah nasip etsin bu ay ikinizede :Saruboceq::Saruboceq:
tamam BEREN35 ben hazırım ark dost olmaya vb herkes çok sevecen ve sevıyelı olumunekankayizsmilea.s.
canım senin ameliyat noldu?kaç gündür giremiyorum buraya doğru düzgün.Bi ara gerek yokmuymuş öyle bişey okudum.
hoşgeldin sen de bu arada gökçe
kız niye geçmiş olsun dedinnn eyvahedigeldismile
iyiyim canımcım sen nasılsınnnnn
boşver canım ya bence de yeme dediğin gibi zaten yazılmışsa olur tarçın marçın hikaye :)) pembelerin kesilmesine de sevindim..
evet ikimizinde aynı gün hepimize nasip etsin Allah'ım ama benim ümidim yok bu ay çünkü düzenim karıştı biliyorsun incirdenklava: yine de belli olmaz tabi olacağı varsa olmuştur :)) hayırlısı olsunnnnn
bu ay sen hamiş olacak kuşummm
ben mi ben hep bi daha ki ay diodum ama dünden sonra umutlandımmm
inşallah ona gerek kalmadan bebiş yerini alır annesinin göbişinde:Saruboceq:yok tatlım olucam da ertelendi azıcık tüp bebek yapabilmek için zamana ihtiyac vardı
hoşgeldin sen de bu arada gökçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?