Bişi sorcam ya hani bizim listemiz var ya onun yanına ne kadar zamandır çalışılıo onuda yazalımmı ben merak ediommmm
Bişi sorcam ya hani bizim listemiz var ya onun yanına ne kadar zamandır çalışılıo onuda yazalımmı ben merak ediommmm
selam canım iyiyiz sen nasılsın yoktun sabahtan bu yana:)
bence yazmayalım :umursamaz:
bence yazmayalım :umursamaz:
ben onu önermiştim ama smart uzun süredir deneyenlere kötü moral olabileceğini söyledi mantıklı düşündüğüde
ben onu önermiştim ama smart uzun süredir deneyenlere kötü moral olabileceğini söyledi mantıklı düşündüğüde
kıs ne zıplıon çılgın olumunekankayizsmile akıllı otur oturdugun yerde
evet canım farkettim..hoşgeldin tekrar canımcım a.s.ıyıyım bende canım ara ara gırıp çıktım tatlımya ıslerım vardı
nedennn zormu olur sana bilmiyorumkismile
ya bugün kendimi recep ivedik'in dişi versiyonu olarak görüyorumolumunekankayizsmile
ya bugün kendimi recep ivedik'in dişi versiyonu olarak görüyorumolumunekankayizsmile
Benden uzun bekleyen yoksa eğer benim için sorun yok daha da hırslanırım ne kadar tembelmişim dieee olumunekankayizsmile
evet canım farkettim..hoşgeldin tekrar canımcım a.s.
Bacımmm sakin ollll otur örgü ör sen :hulya: sakinleşirsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?