Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ahanda bu da cevabım :dilcikar:

Bir gün bir istasyon gördüm
Trenleri geciken
Yolcular ellerinde
Tek gidişlik bir bilet
Henüz bilmeseler de
Hayat bundan ibaret
ıstasyon insanları burdalar tesadüfen
Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden

sabahtan beri bu şarkıyı dinliyorum teoman istasyon insanları bu kısmı sanki bizlere uyuyo :))

ahanda bu da cevabım :dilcikar:

bilmiyorumkismile biri vardı canım civarımda.Senin cevabını özel yazayım dedim.Tabii ki teşekkür ederim kalemine sağlık,sıkılmadan bildiklerini aktarıyosun bize.Kafamdakilerle senin yazdıklarını birleştirmeye çalışıyorum.Çünkü ben de o zamanlar paronayak olmuştum değerim o kadar yüksek çıkınca mol gebelik vs olabilir mi diye çok korkmuştum.Galiba sen haklısın vucudun salgı hızına bağlı.olumunekankayizsmile

tamam canım pardon nasılda yargısız infaz ediyos bazen. :teselli:
ama gerçektende değerlerin çok yüksek çıkmış ikiz bile olabilir diyebilirdim ozamanlar:1rolleyes:

tamam canım pardon nasılda yargısız infaz ediyos bazen. :teselli:
ama gerçektende değerlerin çok yüksek çıkmış ikiz bile olabilir diyebilirdim ozamanlar:1rolleyes:

ben de çok umutlandım ikiz olmasından ama fetus sayısı 1alsanaalsanasmile

dinleme artık yeter..:teselli:
ağlamak istemiyom ben şakkıdı

umutlandın mı ay ipek ne zormuş ikiz bakmak hamileliğide cabası
hayırlısı gene tabide zor yani

kız bu şarkıda ağlamam hatta teoman acayip bi dinginlik verir bazı şarkıları yaniii niye aglimmm bebişler gelecekkk

oda doğru adam döver gibi söylüyo şarkıları hiç romantik deil sırnaşık şey
gelecek inşallahhhhhhhh:içelim:

BeReN35, aysulay26, deryainci, eLover, ipek26, senayburge, the_fts+, tinkerbell09

bu kadar kalablığı çok seviyorum ama burda olupta yazmayanlar beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz uleyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol:

BeReN35, aysulay26, deryainci, eLover, ipek26, senayburge, the_fts+, tinkerbell09

bu kadar kalablığı çok seviyorum ama burda olupta yazmayanlar beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz uleyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol:

kız bi geçmişi okuyayım dedim beceremedim anam ne çok muhabbet var

ben çalışıyorum
sayfa açık kaldım yerden takip ederek okumaya çalışıyorummmm
kızma.....

Suu canım nasılsın .hÇ denk gelememıŞtık ya. Bende gÖzÜm hep senı aradı son zamanlarda nasıl gıdıyor hamılelık bıtanem

seLammm
adete 3 gün kala hamilelik belirtileri neler ??
benim hiç belirtim yook ( bu ayda mı olmadı acaba o kadar umutlanmıştım
adetime 9 gün kala az kan geldi.. sol kasığım ağrıyodu 1 hafta önce falan ama başka bişey yok . halsizlik var sadece

herkese bi havale bastı galiba.Benim de uykum geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…