tweety başladın mı çalışmalara?:kedi:
canım bu tamamen vücudun betahcg salgılama hızına bağlı kiminde düşükle başlayıp birden frılıyo ki 5den sonrası hamilelik başlangıcı kabul edilir.. kiminde normal olarak 2katına çıkıyo. zaten ilk 3test önemli. 2günde bir iki kat artarsa sorun yok deniliyo. sonrasında betahcg salgılanımı yavaşlıyo o yüzden devamını yapmıyolarolumunekankayizsmile
ahanda bu da cevabım :dilcikar:
bilmiyorumkismile biri vardı canım civarımda.Senin cevabını özel yazayım dedim.Tabii ki teşekkür ederim kalemine sağlık,sıkılmadan bildiklerini aktarıyosun bize.Kafamdakilerle senin yazdıklarını birleştirmeye çalışıyorum.Çünkü ben de o zamanlar paronayak olmuştum değerim o kadar yüksek çıkınca mol gebelik vs olabilir mi diye çok korkmuştum.Galiba sen haklısın vucudun salgı hızına bağlı.olumunekankayizsmile
tamam canım pardon nasılda yargısız infaz ediyos bazen. :teselli:
ama gerçektende değerlerin çok yüksek çıkmış ikiz bile olabilir diyebilirdim ozamanlar:1rolleyes:
Bir gün bir istasyon gördüm
Trenleri geciken
Yolcular ellerinde
Tek gidişlik bir bilet
Henüz bilmeseler de
Hayat bundan ibaret
İstasyon insanları burdalar tesadüfen
Aynı rüyayı görüp ayrı yerlere giden
sabahtan beri bu şarkıyı dinliyorum teoman istasyon insanları bu kısmı sanki bizlere uyuyo :))
dinleme artık yeter..:teselli:
ağlamak istemiyom ben şakkıdı
kız bu şarkıda ağlamam hatta teoman acayip bi dinginlik verir bazı şarkıları yaniii niye aglimmm bebişler gelecekkk
BeReN35, aysulay26, deryainci, eLover, ipek26, senayburge, the_fts+, tinkerbell09
bu kadar kalablığı çok seviyorum ama burda olupta yazmayanlar beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesiniz uleyyyynnnnnnnnnnnnnnnnnn :roflol::roflol:
hoşgeldin şenay iyiyim şahsen
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?