resmen özendim valla.Neresinden Eskişehir'in?
heee canım benim gerçekten çok ilginç olmuş senin hamilelğini öğrenmen hayırlı olsun tekrar sende çıkmış hemen inşaallah çıkar bendede 10-15 dakika öncede vajinam sızlamaya başladı halada sızlıyor neden acaba bir bilgin varmı (doktor gibi hissettim şimdi seni kızz:roflol:)
kaydirigubbakcemile2 yenidoğan mahallesi.. bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum bilmiyorumkismile
yok kız benim hiç sızlamadı ya da umursamadım sızlayınca,o kadar çok yerim sızlıyo ki orası hafif kalmıştır kesin.Ay dur şimdi ben de kendimi doktor gibi hissedicem,hep olmak istemişimdir zaten...böyleeee beyaz önlükler içindeeeeesırnaşık şey
hımmm zaten herkeste farklıdır hamilelik belirtileri şimdi koparıp atıcam kukumudelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:çok ağrıyor neden acaba ya doktor hanım
pekii adete 3 gün kala belirti oluyormu yaa ..
bende hiç bi belirti yok kasık ğrısı falan
adetime 9 gün kala lekelenme oldu yerleşme kanaması mı bılmıyorum o beni umutlandırdı ama şimdi hiçç belirti olmayınca umudum azaldı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
valla şöyle pratiğinden güzel,değişik bişey biliyosan söyleyiver de biz de yapalım.Yemek olarak bugün nette dolaşırken biber dolması gördüm,fena olmazdı aslında amaboshayallersmile
heee canım benim gerçekten çok ilginç olmuş senin hamilelğini öğrenmen hayırlı olsun tekrar sende çıkmış hemen inşaallah çıkar bendede 10-15 dakika öncede vajinam sızlamaya başladı halada sızlıyor neden acaba bir bilgin varmı (doktor gibi hissettim şimdi seni kızz:roflol:)
hoşbulduk ipekcim
yeni gelenler hoşgeldiniz topikimize..
uykum var benimde yaaa havadan mı ne
gitsem evime sıcacık battaniye altında tvyi açıp çiğdem çıtlasamakannehir
hoşbulduk ipekcim
yeni gelenler hoşgeldiniz topikimize..
uykum var benimde yaaa havadan mı ne
gitsem evime sıcacık battaniye altında tvyi açıp çiğdem çıtlasamakannehir
kan testi yaptır canım.yerleşme kanamasını 9 gün önce gördüysen o çoktan annesinin karnına yerleşmiştir,kanda çıkar
aklıma hiç bişey gelmiyokii benimdee.. bu yemek derdi çok zor ya hergün hergün ne yapsam demek:umursamaz:fisfisfis
delikafaduldendelikafadulden ayyy inşallahhh ne bileyim yaptırmadım kan testi..
adet günümü bekliyorum bide adet olursam diye .. yoksa çok üzülürüm ondan beklemedeyim ....okuyunca bile çok heycanlandım :dance::dance:
çok istiyorum artıkk.. kafayı yicem inşallah karnımdadır bebişimm :Saruboceq::Saruboceq:
aynı şeyleri söyledik sen gelmeden önce.hepimiz bayılcaz.ben de battaniyenin altında zaping yapmak istiyorum.kaydirigubbakcemile2
aynı şeyleri söyledik sen gelmeden önce.hepimiz bayılcaz.ben de battaniyenin altında zaping yapmak istiyorum.kaydirigubbakcemile2
Naber cicim? Hamilelik nasıl gidiyo, kızışın nasıl bakalım
İpek bu ay bana çok dua et noooooooooluuuuuuuuuuuuuuur, hamilelerin duası kabul olurmuş, kocişime güzel bi sevgililer günü hediyesi olsun çok istiyorum artık yaaaaaaaaaa boshayallersmile
tv de bişey yok izdivaç heryer ..
senin cinsiyeti ne canım .
çin takvimine göre baktım ben hamileysem kızım olacak .. :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?