Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yok kız benim hiç sızlamadı ya da umursamadım sızlayınca,o kadar çok yerim sızlıyo ki orası hafif kalmıştır kesin.Ay dur şimdi ben de kendimi doktor gibi hissedicem,hep olmak istemişimdir zaten...böyleeee beyaz önlükler içindeeeeesırnaşık şey

kaydirigubbakcemile2 yenidoğan mahallesi.. bende ne yemek yapsam diye düşünüyorum bilmiyorumkismile

valla şöyle pratiğinden güzel,değişik bişey biliyosan söyleyiver de biz de yapalım.Yemek olarak bugün nette dolaşırken biber dolması gördüm,fena olmazdı aslında amaboshayallersmile

hımmm zaten herkeste farklıdır hamilelik belirtileri şimdi koparıp atıcam kukumudelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:çok ağrıyor neden acaba ya doktor hanım

pekii adete 3 gün kala belirti oluyormu yaa ..
bende hiç bi belirti yok kasık ğrısı falan
adetime 9 gün kala lekelenme oldu yerleşme kanaması mı bılmıyorum o beni umutlandırdı ama şimdi hiçç belirti olmayınca umudum azaldı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hımmm zaten herkeste farklıdır hamilelik belirtileri şimdi koparıp atıcam kukumudelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:roflol:çok ağrıyor neden acaba ya doktor hanım

atma kız her zaman lazım sana o.aklını verme kukuya geçer canımkaydirigubbakcemile3

kan testi yaptır canım.yerleşme kanamasını 9 gün önce gördüysen o çoktan annesinin karnına yerleşmiştir,kanda çıkar

hoşbulduk ipekcim
yeni gelenler hoşgeldiniz topikimize..
uykum var benimde yaaa havadan mı ne
gitsem evime sıcacık battaniye altında tvyi açıp çiğdem çıtlasamakannehir

ya tüp bebekde başarı oranları yaşa göre düşüyomuş yandım benakannehir

Tüp Bebek Merkezi Ünite Sorumlusu Prof. Dr. Sertaç Batıoğlu da, son 1 yılda transfer başına klinik gebelik başarı oranlarının yüzde 41 olduğunu kaydetti. 19-43 yaş arasındaki adaylarda gebelik gerçekleştiğini kaydeden Prof. Dr. Batıoğlu, “Başarı yüzdesi 20-30 yaş grubunda yüzde 60’ların üzerinde, 30-40 yaş grubunda yüzde 44, 40 yaş ve üzerinde ise yüzde 10” diye konuştu.

valla şöyle pratiğinden güzel,değişik bişey biliyosan söyleyiver de biz de yapalım.Yemek olarak bugün nette dolaşırken biber dolması gördüm,fena olmazdı aslında amaboshayallersmile

aklıma hiç bişey gelmiyokii benimdee.. bu yemek derdi çok zor ya hergün hergün ne yapsam demek:umursamaz:fisfisfis

Canım 9 gün önceki lekelenmen yerleşme kanamasını düşündürüyo ama vajinada sızlama bende adetim yaklaşınca oluyo, sen yine de benim söylediğim şeyle moralini bozma ama herşeye hazırlıklı ol kendini çok fazla kaptırıp üzülme diye söylüyorum, inşallah hamilesindir şekerim, yarın testini yaptırınca sonucunu mutlaka bildir bize de yerimseniben

hoşbulduk ipekcim
yeni gelenler hoşgeldiniz topikimize..
uykum var benimde yaaa havadan mı ne
gitsem evime sıcacık battaniye altında tvyi açıp çiğdem çıtlasamakannehir

aynı şeyleri söyledik sen gelmeden önce.hepimiz bayılcaz.ben de battaniyenin altında zaping yapmak istiyorum.kaydirigubbakcemile2

kan testi yaptır canım.yerleşme kanamasını 9 gün önce gördüysen o çoktan annesinin karnına yerleşmiştir,kanda çıkar

delikafaduldendelikafadulden ayyy inşallahhh ne bileyim yaptırmadım kan testi..
adet günümü bekliyorum bide adet olursam diye .. yoksa çok üzülürüm ondan beklemedeyim ....okuyunca bile çok heycanlandım :dance::dance:
çok istiyorum artıkk.. kafayı yicem inşallah karnımdadır bebişimm :Saruboceq::Saruboceq:

aklıma hiç bişey gelmiyokii benimdee.. bu yemek derdi çok zor ya hergün hergün ne yapsam demek:umursamaz:fisfisfis

bi de bizi dusunsene.eve gidip yemek yedıkten sonra aklında olması lazım ne yapayım olayı kı hemen icraata geç.Ben eve giderken yolda düşüyorum.

inşallah canım.ne kadar zamandır istiyosunuz.

aynı şeyleri söyledik sen gelmeden önce.hepimiz bayılcaz.ben de battaniyenin altında zaping yapmak istiyorum.kaydirigubbakcemile2

Naber cicim? Hamilelik nasıl gidiyo, kızışın nasıl bakalım
ıpek bu ay bana çok dua et noooooooooluuuuuuuuuuuuuuur, hamilelerin duası kabul olurmuş, kocişime güzel bi sevgililer günü hediyesi olsun çok istiyorum artık yaaaaaaaaaa boshayallersmile

tv de bişey yok izdivaç heryer ..
senin cinsiyeti ne canım .
çin takvimine göre baktım ben hamileysem kızım olacak .. :teytey:

napalım canım ya bi kaç gündür tansiyon sorunu yaşıyorum.Boğazlarım şişti yatmaktan korkuyorum.Acaba ben hasta olursam bebek etkilenir mi?Etkilenirse nasıl etkilenir acaba bunları bilmiyorum.inşallah canım valla bak kendime ederken Allah biliyo ya sizi de söylüyorum.O zaman daha makbul olurmuş zaten.:Saruboceq:

tv de bişey yok izdivaç heryer ..
senin cinsiyeti ne canım .
çin takvimine göre baktım ben hamileysem kızım olacak .. :teytey:

çin takvimi atmasyon.bende erkek çıkmıştı.Kızımız olacakbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…