Slm canım arkadailarım nasılsınız? olumunekankayizsmile
arkadaşlar çok yoğun derecede bembeyaz akıntım oluyor neden acaba hamilelik belirtisi olabilirmi
bende de yoğun derecede akıntım oluyo hiç olmazdı bende şüphelendim
cvp verecek olan yokmu bizeee bilmiyorumkismile
Merhaba canım hoşgeldin,iyiyiz biz sen nasılsın?buarada geçmiş dogum günün kutlu olsun canım...opuyorumnanaktan
daha önceki sayfalardada sormuştum
bana bir cvp verecek olan yokmu aynı şekilde yusufburcuda soruyo
:roflol: Ben artık kutlama deil anma törenleri yapacak yaştayım doğum günlerim için ama çookkk TEŞEKKÜR EDERİM :sm_cool:
Bebiş iyiymiş çoookk sevindim.Kıbrıs'ta sıcacıktır;biz bu gece kara teslim olacakmışız hava durumu öyle söylüyor bakalım mafoldumben
Canım bak!Akıntı iki şekilde de yorumlanır;regl olmadan bi beş gün öncesinde başlar ve azaldıktan hemen sonra regl olursun;ama yumurtlama döneminden bu yana gelen bir akıntıysa o zaman hamilelik belirtisi sayabilirsin.
Siz sadece akıntımız var demişsiniz yumurtlamadan sonra kesilmiş ve yeniden başlamışsa ;muhtemelen regl olacaksınız ama o gün bugün var diyorsanız bir belirti oalbilir.
:roflol: ayy olur mu senn tam kutlama zamanların işte..evet çok şükr bebiş iyi teyzesi saolasın..yaa evet Kıbrıs ta hava çok güzel ama eşimin işi dolayısıyla Elazıga geldik buz gibi havalar yaa...ne güzel bende gitmeden kar yagar inş...
tşkler tatlım a.s.
benim şuan yumurtlama dönemim ama hiç bu kadar bi akıntı yaşamamıştım ben çok şaşırdım
iltihap gibde değil
bakalım hayırlısı tatlım tekrar tşk a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Hmmm!Eşin seni yalnız bırakmıyor evde desene :lepi: İyi sevindim senin adına!Eşin ticaretle mi ilgileniyr kıbrısta? kaydirigubbakcemile5 Ben de kar yakaydirigubbakcemile5ğmasın istiyorum ama yapacak bişey yok tabi;kuraklığı da yaşadık malum biz bu şehirde mafoldumben O yüzden hayırlısı olsun.
Ne zaman döneceksiniz?
Yumurtlama dönemin mi yoksa bitti mi?Bu da önemli.Bittiği halde devam edityorsa neden olmasın!!!! hihoyyyt
o nerde ben oradayım:) hiç bırakmaz beni saolsun :) ticaret deil,elk elktrnk müh. şantiye şefligi yapıyor Kıbrıs ta,buraya ünide bi kurs varmış da onu almaya geldi...sıkılmışındır kardan belki de,ben 11 senedir kardan uzak oldugum için merakla bekliyorum hihoyyyt kuraklık olmaz inş. bu yıl kış çok geç geldi hayrlısı olur inş. şubat sonunda dönecegiz kıbrıs a inş.
Hmmm bayağı ordasınız yani!Anladıımmm...Aman doktor kontrollerini ihmal etme canımcım!
bu arada belirti olarak tek söyleyeceğim şey belim ve adet olacakmışım gibi olan ağrı bide memeler cidden ağrıyomuş:)
Smartttt Nasılsınnnn :)))
dönemim sanırım canım
ya ben bu ay ilk defa korunmayı bıraktım
ve böyle baya bi akıntı oluncada şüphelendim
rabbim hayırlısıyla versin inş bebişimi
ilgin için sağol tatlım
senin kaçıncı ayın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?