kızlar merhaba...
ben kırmızıları gördüm maalesef...ama çokda üzülmedim :) biliyorsunuz çünkü hiç umudum yoktu bu ay...Yeni tarihim 17 şubat...
kızlar ben istanbulda toplantıda olacağım 10 gün kadar. O yüzden bu arada yazamayabilirim sizlere ama ara arada olsa girmeye çalışacağım topiciğimize :)
hazır İstanbul'a gelmişken İstanbullu arkadaşlarımıda görsem ya ne güzel olur :))
şimdilik kendinize çok çok iyi bakın. hepinizi çok seviyorum. umarım geldiğimde bol bol hamiş haberleri alırım....
offffffff bende kist oldu yüksek ihtimal sol tarafım gene batıyooo
adet olayım dr. a gidicem zaten tüp bebek için görüşmeye
herhalde kisti yok etmek için ilaç veriri
öteki ay tüp bebeğe başlarız korkuyorummmmmmm akannehir
Canımcım yazdılarını okuyorum;acayip moral depolamış gördüm seni...
:lepi:SÜPERRRRR :lepi:
slmmmm iyi akşamlar..nasılsınız arkadaşlar..herkez tv başında anladığım kadarıyla malum yaprakk
selam cnm nasılsın
slmmmm iyi akşamlar..nasılsınız arkadaşlar..herkez tv başında anladığım kadarıyla malum yaprakk
ben burdayım izlemiyom onu pek sevmiyom yaaaa aşk-ı memnu yudaa
ee ne güzel biz bize konuşuruz bizdee..bende yarı izliyorum yarı izlemiyorum..acık ama netin başındayım..
afiyet şeker bal olsun canım.aman boşver insan bir bağlanıyo artık devamı geliyor..
öle vallaa eeeee daha daha nasılsınnn aklinialirimsmile havalarda pek sogudu canımmmkaydirigubbakcemile3
kızlar nasılsınız
kızlar nasılsınız
iyi canım sağol sen nasılsın..paylaşımın cok güzelmişş teşekkür.
senin kesinleştimi hamilelik en son kan testin 6 dıydı. kaçırdımmı yoksa Müjdeyii ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?