ya smart sorma keyfim yerinde eskisi kadar takılmıyorum artık herşey Allahtan sositososito
Yanlız günüm geldikçe umutlanmaya başladım ki bu ay sadece 3 defa çalışabildim ohaoldumsmile ameliyat yasagım var diye ama 3 defanın 3 de yumurtaya denk gelmiş olabilir bakalım az kaldııı
Bu arada topiği ihmal ettin lütfen dön geri bugün suozdekle msn de de konuştuk smartta yok artık diye :sinifsinif:
su naber nasılsın? bende 1 haftadır göğüslerde şişlik var gaz sancılarım var (folbıoldan olabılır belkı ) beyaz akıntım oluyo az da olsa, ıdrarım köpüklü gıbı ....adetıme de 5 gun falan var :S hamılelık olabılır mıkı ? sankımorum ama sorayım dedım
su naber nasılsın? bende 1 haftadır göğüslerde şişlik var gaz sancılarım var (folbıoldan olabılır belkı ) beyaz akıntım oluyo az da olsa, ıdrarım köpüklü gıbı ....adetıme de 5 gun falan var :S hamılelık olabılır mıkı ? sankımorum ama sorayım dedım
iyiyim canım sen nasılsın?
aynen benim de öyle göğüslerde şişlik ve akıntı var..ama bunlar her ay olan şeyler o yüzden ben ümitlenmiyorum sen de adetin gecikmesini bekle canım sonra hüsrana uğramayalım(
sabır allah her şeyın hayırlısını nasıp eder ınşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ben de sabredıorum .umıdım yok ama bole umıtsızken bı anda gelse daha bı mutlu olruum dıe düşünüyorum . hem eger olmasa bıle bılıordum derım ... kısacası kısmet :Saruboceq:
selaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
evet canım aynen fazla kaptırmayalım ki gelirse sürpriz olsun kaydirigubbakcemile5
selaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm
evet hayatım hayırlısı . bu ay olmadı obur ay , öbur ay olmadı öbutr ay . allah buyuk :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam canımmm dün gelmişsin ama geç kaldın maalesefklava:
tabiki canım şüphesiz.. Allah hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
selam canımmmm
nebersın sekerrr:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?