Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canımcım gündüz giremiyoum pek zaten okuldan dolayı biliyorsun;akşamlarda karıştı biraz ama toparlarım ntı

Sen de çok ümitlenme canım bak reglin gecikir sonra yine bir sürü sıkıntı yaşarsın
Oluruna bırak;olursa süpriz olsun....

E,bu arada hanis en Ankara'ya geliyordun?Görüşüyorduk....Ankara'yı geçtin İstanbul'a gelenlere randevu verir oldun naniknanik

yavaş yavaş gelmeye başladı kızlar.... ya bu saatte geyiğin dibine vurmuş olurduk biz yaaa....

su naber nasılsın? bende 1 haftadır göğüslerde şişlik var gaz sancılarım var (folbıoldan olabılır belkı ) beyaz akıntım oluyo az da olsa, ıdrarım köpüklü gıbı ....adetıme de 5 gun falan var :S hamılelık olabılır mıkı ? sankımorum ama sorayım dedım

fal kapatmışsın gibi bi soru oldu canım bu yaaa... tatlım bunu sen bile anlamayazsın hatta bunları düşünüp sıralayıncada benim gibi adetin bile gelmek istemez...gecikirr...bekle bakalım 5 güncük daha.. sabır sabırrrrr!!!

iyiyim canım sen nasılsın?
aynen benim de öyle göğüslerde şişlik ve akıntı var..ama bunlar her ay olan şeyler o yüzden ben ümitlenmiyorum sen de adetin gecikmesini bekle canım sonra hüsrana uğramayalım(

:Saruboceq::Saruboceq:alsanaalsanasmile
sabır allah her şeyın hayırlısını nasıp eder ınşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ben de sabredıorum .umıdım yok ama bole umıtsızken bı anda gelse daha bı mutlu olruum dıe düşünüyorum . hem eger olmasa bıle bılıordum derım ... kısacası kısmet :Saruboceq:

evet canım aynen fazla kaptırmayalım ki gelirse sürpriz olsun kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
smart yine yok kızlar yaaa..... ne zaman gelecek bu kadın yahuuu!!! özledik. iki çift laf edemedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…