benim doktorum 10.günde filan yumutralıkların gelişmeye başlamış demişti bi keresinde.Tabi her ay aynı şekilde olur mu bilmem ama her ay da muayineye gitmiyorum.Eğer öyleyse bu demek oluyoki 10.günden sonra çalışmalara gün aşırı başlamalıyım :)takii20.güne kadar filan heralde.diye düşünüyorum.ben genede 10.gün dikkat ediyodum 14.güne kadar filan ama sonraki günler bırakıyoduk.bu ay bırakmayalım bakalım :) poofffffffffffff sıyırdık valla :)baksana Bereni bile 45 yaşında yaptım
benim doktorum 10.günde filan yumutralıkların gelişmeye başlamış demişti bi keresinde.Tabi her ay aynı şekilde olur mu bilmem ama her ay da muayineye gitmiyorum.Eğer öyleyse bu demek oluyoki 10.günden sonra çalışmalara gün aşırı başlamalıyım :)takii20.güne kadar filan heralde.diye düşünüyorum.ben genede 10.gün dikkat ediyodum 14.güne kadar filan ama sonraki günler bırakıyoduk.bu ay bırakmayalım bakalım :) poofffffffffffff sıyırdık valla :)baksana Bereni bile 45 yaşında yaptım
Doğru taktik şekerim, ben de aynen öyle yapıyorum artık, 10. günden itibaren gün aşırı, hatta 14-15-16 aralıksız :kedi: bu ay da bunu denicem bakalım, her akşam da kocişime havuç yediriyorum, bi de çalışmadan iki saat önce kahve içiricem bu ay boshayallersmile
test yaptırmadım leke gelince adet olurum die tahmin ettim kondomla korunuyoruzbuna ragmen hamile olabilirmiyim sizce
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile hangimiz yemedikki olumunekankayizsmile
çalış bacım çalış ne varsa çalışmakta varmış... Ki bilsen ne zorluklardan geçiomuş o sprem yumurtaya ulaşmak için kaydirigubbakcemile3 acır çalışmazsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Doğru taktik şekerim, ben de aynen öyle yapıyorum artık, 10. günden itibaren gün aşırı, hatta 14-15-16 aralıksız :kedi: bu ay da bunu denicem bakalım, her akşam da kocişime havuç yediriyorum, bi de çalışmadan iki saat önce kahve içiricem bu ay boshayallersmile
yaa evet biliyorum o belgeseli izledim ya süper anlatıyo hakikaten zavallı spermler:)yolunu kaybeden bile oluyomuş.inşallah yolunu bulana rastlarızda biran önce :)
ya bugün ben uçtum sanki hamileyim gibi su ile msn de araştırma yapıoz ilişkiden kaç gün sonra olur die ben delirdim kızıda delirttim aklinialirimsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
ne kahvesi,türk mü necafe mi?Napıyo ya kahve?Ben sizin kadar aşina değilim bu konularaakannehir
test yaptırmadım leke gelince adet olurum die tahmin ettim kondomla korunuyoruzbuna ragmen hamile olabilirmiyim sizce
spermi haraketlendiriyormuş a.s
:roflol::roflol::roflol: ama neler öğrendik dimii :))
cinsi farketmez o zaman.adama kafein yüklemesi yapcazolumunekankayizsmile
ben varya deli gibi gülüomm Allah neşemizi bozmasın valla :Saruboceq: :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: kaybetse iyi daha yolun başında helak olup ölen bile varmış :roflol: :roflol
yükle bacım yükle kafein havuş ceviz zencefil bal ne varsa evde yükleee olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?