Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Doğru taktik şekerim, ben de aynen öyle yapıyorum artık, 10. günden itibaren gün aşırı, hatta 14-15-16 aralıksız :kedi: bu ay da bunu denicem bakalım, her akşam da kocişime havuç yediriyorum, bi de çalışmadan iki saat önce kahve içiricem bu ay boshayallersmile

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile hangimiz yemedikki olumunekankayizsmile

çalış bacım çalış ne varsa çalışmakta varmış... Ki bilsen ne zorluklardan geçiomuş o sprem yumurtaya ulaşmak için kaydirigubbakcemile3 acır çalışmazsın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aa bende kahve içirdimmm en sertindennn :kedi: bilmiyorumkismile

suuuuuuuuu 1983 yaww gelip okuyup gidion bi yazsanaaaaa nasıl gidioo

yaa evet biliyorum o belgeseli izledim ya süper anlatıyo hakikaten zavallı spermler:)yolunu kaybeden bile oluyomuş.inşallah yolunu bulana rastlarızda biran önce :)

ne kahvesi,türk mü necafe mi?Napıyo ya kahve?Ben sizin kadar aşina değilim bu konularaakannehir

yaa evet biliyorum o belgeseli izledim ya süper anlatıyo hakikaten zavallı spermler:)yolunu kaybeden bile oluyomuş.inşallah yolunu bulana rastlarızda biran önce :)

:roflol: :roflol: :roflol: kaybetse iyi daha yolun başında helak olup ölen bile varmış :roflol: :roflol

Silanaz kondomlada eğer kayarsa veya ne bilim ters bişey olursa hamile kalırsın.Yırtılırsa..v.s. ama onun dışında çok zor ihtimal.bence sen git adetin geçmişmiydi?geçmişse hemen çıkar eczaneden bir test al ve o teste güven.hamile değilsende psikolojin rahatlar ve zaten regl de olursun canım.en iyisi düşünüp kendini yeme test al.

ya bugün ben uçtum sanki hamileyim gibi su ile msn de araştırma yapıoz ilişkiden kaç gün sonra olur die ben delirdim kızıda delirttim aklinialirimsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

:roflol::roflol::roflol: ama neler öğrendik dimii :))

havuçla kahve tamam canım anlaştık

test yaptırmadım leke gelince adet olurum die tahmin ettim kondomla korunuyoruz buna ragmen hamile olabilirmiyim sizce

ya ben de şunu anlamadım,hem istiyor gibisin hem istemiyor gibisin.İstiyorsan neden korunuyorsun,istemiyorsan neden bu kadar dert ediyorsun.Kondomla çok çok az bi ihtimal hamile kalmak parçalanması falan lazım yani:kedi:

:roflol: :roflol: :roflol: kaybetse iyi daha yolun başında helak olup ölen bile varmış :roflol: :roflol

evet ama bi o kadarda inatçı ve akıllı olup yumurtaya kadar gelip yarışanlarda var izlediğimiz belgeselde gördüm ve ne kadar mucizevi bir olay olduğunu yeniden düşündüm..allah yol bilip helak olmayanına rastlamamızı sağlasın :) yaw bu dua biraz tuhaf oldu gibi :)

yükle bacım yükle kafein havuş ceviz zencefil bal ne varsa evde yükleee olumunekankayizsmile

ya kızlar bişey diyim mi benim eşimi en çok sıvı çikolatalar var ya kahvaltılık sarelle tarzı,onlar etkiliyor.her hafta 250 gr lık bitirir kahvaltılarda,sanırım çok enerji veriyo.İşe yarar mı bilmem.sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…