ne sormuştunki canım okumadımmıki acaba..ben 4 yıllık evliyim ilk 1 sene bebiş istemedik eşim ve ben ayrıydık iş dolasıyla.1 senenin sonunda birleştik ve o ay hamile kaldım.bebeğim anne karnında 13 haftalıkken ölmüş.kürtajla alındı ve ilk gebelik olduğ için araştırılmadı.ikinciye 8 ay sonra hamiş kaldım.bu bebeğim ilk 3 ay hiçbirşey yokken 4 ayda gelişimi durdu ve beyninde kist ve mesanesi gözlenmiyor ve ayrıcada suyu azdı.istanbulda heyet toplandı ve karar verildi bebek hiç gelişmiyor sonlandırılacak diye eşime ve bana sordular bebek gelişmiyor gelişmiyecekte muhtemelen özürlü isteğinize bağlı gebeliği sonlandıralımmı diye sordular.bizde eşimle karar verdik sonucta bebeği aldırmasam bile anne karnıda ölücek ve beni zehirliyeceği için gebelik 5 aylıkken normal doğumla sonlandı.tabi anne karnıdanken svı alındı.sıvının sonucu bir ay sonra geldi dr. bize söyledği hiçbirşey yok bu szin şansızlığınız tekarar hamile kalabilirsiniz.ve ben o ay hemen hamile kaldım ama bebeğimin gelişimi yine 3 hafta geriydi.ve oda yaşamadı anne karnında öldü yine bir kürtaj daha.ve aradan 1 sene gecti gereken tahlillerimiz yapıldı hiçbirşey yok dr. şüphelendiği kan pıhtılaşması.ama 7 aydır korunmuyorum tık yok.işte gecen ay dr meselsi biliyorsun.yani benim hayat bunlarla ibaret canım biraz uzun oldu ama kusura bakma..inş. rabbim aynı acıları tekrar yaşatmaz.senağlama:Saruboceq:
bilmiyordum canım yaaa çok geçmiş olsunnn Rabbim bir daha yaşatmasınnnnn çok üzüldüm allah sabır versin sana
çok geçmiş olsun hatice...mafoldumben
cok sağol canım teşekkürler rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın böyle birşeyi..(
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm nbrr
nolsun yarın tatılım mutluyum
ya bşey sorucam ben adete 5 6 gun kala bıle ıllışkıye grsen hamıle kalabılır mısın ?
olur yaneden olmasın sen çalış boşa gitmez inşAllah normal günde şansımız %20-25 die biliom ama
gökcecim ben hamile kaldıysam öyle bi dönemde kaldım zatenhımmm anladfım hayırlısı alllah buyuk merak edıodum da bunun cvbını saol şekerrım
:1hug:
hımmm anladfım hayırlısı alllah buyuk merak edıodum da bunun cvbını saol şekerrım
:1hug:
gökcecim ben hamile kaldıysam öyle bi dönemde kaldım zaten
gökcecim ben hamile kaldıysam öyle bi dönemde kaldım zaten
slm kızlar nasılsınız
ben bugun baya yoruldum okulda uzzanıorum bı yandan da sıze yazıorum ... okuldakı oğrencılerımden 2 erkek öğrencımı dısıplıne verdım... terbıyesızlerkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?