Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amin canım ben çift çizgiyi gördüm biri silikti kan değerimde 6.01 çıktı o yüzden net konuşmuyorum hayal kırıklığına uğramamak için bugün geciktiğim yedinci gün

merhaba smart

cep teleonu getrmıişler hadı onu geçtım tlfnlarını aldım mudure bırakacaktım kı elımde tıtredı gayrıahlakı bırbırlerıne vıdeo gnderıorlar kı tlfn elımde mudur bey hemenn dısıplın kurulunu topladı benm dılekçemı aldı.... terbıye sevıye gıttı artık gençlerde y ha çok yazık... ben yıne de dılekçemı gerı aldım uyarı olsun dedım velılerı çağıralım dedım kurul görüşecek velılerle

amin canım ben çift çizgiyi gördüm biri silikti kan değerimde 6.01 çıktı o yüzden net konuşmuyorum hayal kırıklığına uğramamak için bugün geciktiğim yedinci gün

CAnım inşallah güzel haberlerini alacağız.6'yı gören daha fazlasını da görür delikafadulden

Ohhoooo!Sen Ankara'da değildin değilmiCADIARZU Bu gibi durumlara disipline verecek olsak öğrenci kalmaz okulda.

En iyisini yapmışsın CADIARZUdilekçeni almakla....

amin smartcım yaaaaa herkes kesin hamilesin diyo ama ben emin olmak istiyorumeyvahedigeldismileallah hepimize sağlıkla tez zamanda verir inşallah

Canım tabi kaptırma ne olur ne olmaz.Sonuçta pozitif bir değer ama kanda yükseldiği gibi düşedebiliyor BHcg değeri biliyorsun başlarda.

Sen yokmuş gibi düşün;olursa süpriz olsun,aksi seniçok üzer çünkü...

canım inş. hamilesindir.alahım gönlüne göre verir.inşallah darısı bizim başımıza

slm hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız smarrt bebiş yokmu canım 18iini bekliyodun yok sanırım

Canım hoşgeldin. opuyorumnanaktan
Yok tabiki;o kadar ballı değilimdir ben delikafadulden Sorduun i.in teşekkür ederim :teselli:

Ohhoooo!Sen Ankara'da değildin değilmiCADIARZU Bu gibi durumlara disipline verecek olsak öğrenci kalmaz okulda.

En iyisini yapmışsın CADIARZUdilekçeni almakla....

disiplin kurulunun 10.maddesıdır ve tasdıknameyle okuldan atılır öğrencı bu gb ı suçla

ama ben yıne de gerçkten vıcdan yaptım ve velılerın çağrılmasını mantıklı buldum a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…