ne kadar çokçalışırsan şansın o kadar artarrr
hadı yhaaa opuyorumnanaktan gusel ınşallah olur bakalım allahtan umıt kesılmez kafaya takmıyorum gelecekse allahtan gelecek. ben beklıorum hayırlı bı şekılde te zzamanda gelsın dıe .. sana da hayırlı olsun hayatım sağlıklı buyut bebişinı olumunekankayizsmile
Öncelikle aramıza hoşgeldin! kaydirigubbakcemile5 Seninle karşılaşamadık hiç ama genel olarak herkes hakkında fikir sahibiyim her sayfayı okumaya çalıştığım iin yerimseniben
Hayırdır ne yaptı öğrencilerin de disipline verdin?
amin canım ben çift çizgiyi gördüm biri silikti kan değerimde 6.01 çıktı o yüzden net konuşmuyorum hayal kırıklığına uğramamak için bugün geciktiğim yedinci gün
amin canım ben çift çizgiyi gördüm biri silikti kan değerimde 6.01 çıktı o yüzden net konuşmuyorum hayal kırıklığına uğramamak için bugün geciktiğim yedinci gün
amin smartcım yaaaaa herkes kesin hamilesin diyo ama ben emin olmak istiyorumeyvahedigeldismileallah hepimize sağlıkla tez zamanda verir inşallahCAnım inşallah güzel haberlerini alacağız.6'yı gören daha fazlasını da görür delikafadulden
merhaba smart
cep teleonu getrmıişler hadı onu geçtım tlfnlarını aldım mudure bırakacaktım kı elımde tıtredı gayrıahlakı bırbırlerıne vıdeo gnderıorlar kı tlfn elımde mudur bey hemenn dısıplın kurulunu topladı benm dılekçemı aldı.... terbıye sevıye gıttı artık gençlerde y ha çok yazık... ben yıne de dılekçemı gerı aldım uyarı olsun dedım velılerı çağıralım dedım kurul görüşecek velılerle
amin smartcım yaaaaa herkes kesin hamilesin diyo ama ben emin olmak istiyorumeyvahedigeldismileallah hepimize sağlıkla tez zamanda verir inşallah
slm hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız smarrt bebiş yokmu canım 18iini bekliyodun yok sanırım
Ohhoooo!Sen Ankara'da değildin değilmiCADIARZU Bu gibi durumlara disipline verecek olsak öğrenci kalmaz okulda.
En iyisini yapmışsın CADIARZUdilekçeni almakla....
herkez gelmiş bakıyorumda..
Canım ekledim listeye seni;umarım bu ay güzel haberlerini alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?