selam ben geldimmmmmmm zemuszemus
aysucum senin de son bir haftan hadi hayırlısı :)
disiplin kurulunun 10.maddesıdır ve tasdıknameyle okuldan atılır öğrencı bu gb ı suçla
ama ben yıne de gerçkten vıcdan yaptım ve velılerın çağrılmasını mantıklı buldum a.s
selam cnmmmmmm.valla bir hafta var ama gayet rahatım çünkü çalısma yapmadık daha önce anlatmıstım sana. eşim sehir dısındaydı .sadece bir kez çalısma yaptık. yani tutma sansı cok az.
güzel arkadaşlarım hepinızı opüyorum bıraz yorgunum çıkıorum ben
kendınıze ıyı bakın dualarınızı eksık etmeyın unutmayın kulun kula duası daha çok geçerlidir...
yarın ank yha gıdıorum bır kaç ordayım ordan da ıst a geçeceğim takıp etmeye çalışacağımmmm sızlerı .... öpüyorummmmm
hoşgeldin hoşgeldinn haoşgeldinn canımmmmopuyorumnanaktan
hoşgeldın hayatım olumunekankayizsmile
Wellcome :lepi:
kendınıze ıyı bakın dualarınızı eksık etmeyın unutmayın kulun kula duası daha çok geçerlidir...
yarın ank yha gıdıorum bır kaç ordayım ordan da ıst a geçeceğim takıp etmeye çalışacağımmmm sızlerı .... öpüyorummmmm
hosgeldin cnm nasılsın
hoşbulduk kızlar teşekkür ederim opuyorumnanaktan
hatice canım regl olmuşsun üzüldüm( hayırlısı olsun canım (
canım zaten bu ay hamiş kalmayı beklemiyodum ocak listesinde adım bile yoktu..kistim vardı onun tedavisi vardı ondan.ama inş. şubat ayı için umutluyum.allahım inş. yüzümüzü güldürür..
canım zaten bu ay hamiş kalmayı beklemiyodum ocak listesinde adım bile yoktu..kistim vardı onun tedavisi vardı ondan.ama inş. şubat ayı için umutluyum.allahım inş. yüzümüzü güldürür..
hoşgeldin şeker
ya bu ebruyu öldürmek istiyommm aldırmış bebegiii salakkk karıııı
hoşgeldin şeker
hoşgeldin şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?