Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bilmem!Eylül sonu gibi düğünlerine gittim nikah şahidiydim;bütün set ekibi ve oyuncuları ordaydı tanıştık muahbbet ettik(hoşş düğünde ne kadar muhabbet olursa o kadar);ondan herhalde takip ediyorum ben o diiziyi.Sevimli kzılar hepsi.

banu arada geliyordu ya;bilmem ki istersen siilelim ama belki beklemede faalndır.

bende gidim benimki surat yapacak şimdi bütün günde burdaydım:))) hadi iyi gecelerr

vaaayy ne güzel kızz :)) o kızların hepsine gıcık oluyorum hele o armi yok mu :mymeka: bi mavi gözlü kız çok tatlı boncuk gibi gözleri var maşallah :))

o zaman dursun canım bir kaç gün daha bekleyelim belki gelir:)

benim kocada yokta bu akşam rahatım..görevde ne zaman gelicede belli değil..yarın çalışıcam ama boşverrrr

ya bu arada göbek deligimin aşagısı aşırı kaşınıyooo içten içe yedi beniiiiiii bu ne ki belirti olamaz daaa

Yeliz'i diyorsun;gözleri yeşil olan o :) Ama sen de tam tersi sevmişsin.Armi acayip güler yüzlü sevimli bir kız normalde;en havalıları ise Yeliz'di.hele o küçük kardeşleri var ya(yazar olan),sanki hiiçç dizide oynamıyor.insan bu kadar mı kendi halinde olur.Acayip sevimli bir kız.

Ev arkadaşım da Taksili bir dizi var adı gelmiyor şu an aklıma akasya durağı sanırım orda sanat asistenıydı en son;ama o sürekli değiştşriyor;emin delim.Geçenlerde de yaprak Dökümüne geçeceğim diyordu.

Geçsin geçsin;o diziyi de erkenden biiriz :))))

benim kocada yokta bu akşam rahatım..görevde ne zaman gelicede belli değil..yarın çalışıcam ama boşverrrr

Herkes çalışacaaakkkkk!!! :lepi: Eşin yoksa gitme;ben de çıkacağım birazz sonra.
ya bu arada göbek deligimin aşagısı aşırı kaşınıyooo içten içe yedi beniiiiiii bu ne ki belirti olamaz daaa

Dinlemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
LÜTFEN :tomato:

ooo sende de baya çevre varmış kız maşallah bi de ezel dizisinden bi tanıdık çıksada öğrensek kaydirigubbakcemile3 demek yeliz havalı güzelliğine güveniyor demekki :dilcikar: ne zaman biticekmiş dizi bu sezon bitse artık iyi olur baydı :roflol:

ooo ne güzel yapraktan bizide haberdar edersin canım..ne kadarda eskisi gibi takipcisi olmasmda yinede arada izlemekten kacınmıyorum..

iyi geceler canım yarın yine enerjini yükle öyle gel :roflol:
öptümopuyorumnanaktan

o enerjiyi zor buluruz bi daha arpam fazla gelmişti patroş yarın kendime getirir beni
bugün yoklugundan faydalandım

Dinlemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
LÜTFEN :tomato:

yok yok dinlemiyom dinlesemde belli olmaz daha sprem yaşıosa eger tüpün içinde çebelleşiyordur kaydirigubbakcemile3

Güzel hatun canıımmmm!!!
Benim çevremin hepsi ıstanbul'da malesef.
Ben evlenince buraya taşındım ve çok uzaklaştım onlardan!Kurtlar vadisindeki Memati(Gürkan) da görüştüğümüz kişilerdendi ve bir sürü kişi daha ...O diziyi de o yüzden izlemem.Gürkanı gördükçe dizinin inandırıcışığı gidiyor gözümde delikafadulden
Hani vardı kendimizce bir çevremiz.Şimdi hepsi orda ben burdaaaaaaaaaaa
arada kaçıp kaçıp gidiyorum ama:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…