Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayy ciddimi kızz :1shok: ya işte herşey dışardan göründüğü gibi değil ama herkes çok meraklı ünlü olmaya..aman uzak kalsın ya sen de doğru bi tercih yapmışsın canım kaydirigubbakcemile5

Ama bazen konuşuyoruz eşimle;nasıl bir hayatım olurdu diye.Eşim diyorki seni gördüğümde de diğerleri gibi düşünürdüm sırnaşık şey Farkın şu an orda değil burda olamn diyor :sm_cool:
Şu bir gerçek;o çarka girince sen artık sen olamazsın!Olursan hiç bir şey kazanaazsın.Değer yargıların ,bazı kavramalra bakış açın sen farkında ol ya da olma bir şekilde değişiyor ve gerçeklerle doğruları karıştırıyorsun.

Demetle dalga geçerler hep biliyormusun!İbrahimle evlendikten sonra birlikte bişey yapılacağız zaman 'eve gitmem lazım İbrahim gelir' dediğinde!Bunu gülerek anlatıyorlar,komikmiş gibi.Aaammmaannnn kapatalım konuyu nerden girdik buraya sanki.

Smartcım Demeti de mi tanıyorsunn ohooo senden alalım haberleri o zaman biz magazin haberlerine gerek yokyerimseniben

Hehe konunun uzmanı konuşuyorrr Melek iyi dinle :roflol:

Aman napiyim canım yaaa malum son haftaa öğrenciler rahat biz yoğun..Ama tatilin tadını çıkaracağım inş.

Valla ne yalan söyleyeyim ben de pek rahatım bu hafta delikafadulden Bitirdim okulu ben gözümde geçen cuma.Bu hafta gezmeye idiyodelikafaduldenrum delikafadulden

Sen enden yoğunsun ki neoldu?İş mi kastıalr size idareciler?

sen zaten mantıklı bir insan olduğun için senden öyle bir tercih yapman beklenemezdi zaten..valla çok ilginçmiş sırlar dünyası gibi aynı :)) bence de kapatalım amaan bize ne onlardan biz dizileri,filmleri izler şarkıları dinleriz gerisi onların bileceği iş :1closedeyes: :))

Smartcım Demeti de mi tanıyorsunn ohooo senden alalım haberleri o zaman biz magazin haberlerine gerek yokyerimseniben

Yok!Demetle briebir konuşmuşluğum yok;ama onunla takılanlardan biliyorum o muhabbeti.mehmet Alinin baldıız falan....

Hehe konunun uzmanı konuşuyorrr Melek iyi dinle :roflol:

klava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sonra 3 defa aşılama yaptırman lazım
23-35 yaş arası olman lazım
ssk dan 900 günlük prim lazım

sayimmi dahaaaa kaydirigubbakcemile3

Ayneennn katılıyorum.Ayda az kazanırım ama helal kazanırım.Sonuçta bu tarafın öbür dünyası da var.Dini vecibelerimn çoğunui yerine getiremesem de bunu çok iyi biliyorum.

Aa!Ama benim arkadaşım hiç aşılama yapmadan direk tüp bebek yaptırdı.İlaçların bazılarını karşılamış gerçi devlet.İlk denemede ikizleri oldu pazartesi hayırlı olsuna gittik :)
7000liraya mal oldu dedi.Ankaradaki en meşhur tüp bebek merkezinde yaptırmış o da.

benimde aşılama şart değil çünkü tüpüm tıkalı tüp tıkalı olunca aşılama yapılmıyooo
çok pahalıymış burada yedi tepe üni. hastanesinde ssk rapolu 3100 diolarr

kızlar ya birşey sorucam kararsız kaldım.ben şimdi yumurta atkibine başlıcamya.bugün adetimin 1. günü dr. ne zman gitmem lazım.bitincemi yoksa 3 4 gün oluncamı.

Yok canım yaaa hiç de kırıcı değil hatta gerçekleri söyledin sen.Daha 2 ay olmuş galiba kendisi söylemedi ama yazdıklarınızdan onu anladım..

bak onuda anlatimmm ayy çenem ne düştü bugün ya kendime inanamıyorum 1 saat önce çıkıodummm:))

rapor olmayınca 2000$ tüp bebek merkezi alıo 1500tl ilaç tutuyo bide dr ne kadar isterse

rapor olunca 750tl tüp bebek merkezi alıo 1500tl ilaç tutuyo dr ne kadar isterse bide

yani benim doktorum öle yapıo

Yok canım yaaa hiç de kırıcı değil hatta gerçekleri söyledin sen.Daha 2 ay olmuş galiba kendisi söylemedi ama yazdıklarınızdan onu anladım..

geçen gün dedi yanlış hatırlamıyorum dimi kızlar 2 aydır deniyoruz diyee melek cvp versene tatlım

benimde aşılama şart değil çünkü tüpüm tıkalı tüp tıkalı olunca aşılama yapılmıyooo
çok pahalıymış burada yedi tepe üni. hastanesinde ssk rapolu 3100 diolarr

O tarz hastanleri de arşatımışlar 4500 falan tutuyırmuş ama bunalr kadar didikleyerek çalışmıyorlarmış.O yüzden merkezi seömişler.İlkinde de tuttu işte.O da polikisitikoverdı.Eşinde de spermler hareketsiz ve sayıca azdı.3 yıldır olmuyrdu onalrında korunmadıkları halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…