o enerjiyi zor buluruz bi daha arpam fazla gelmişti patroş yarın kendime getirir beni
bugün yoklugundan faydalandım
Güzel hatun canıımmmm!!!
Benim çevremin hepsi İstanbul'da malesef.
Ben evlenince buraya taşındım ve çok uzaklaştım onlardan!Kurtlar vadisindeki Memati(Gürkan) da görüştüğümüz kişilerdendi...O diziyi de o yüzden izlemem.Gürkanı gördükçe dizinin inandırıcışığı gidiyor gözümde delikafadulden
Hani vardı kendimizce bir çevremiz.Şimdi hepsi orda ben burdaaaaaaaaaaa
arada kaçıp kaçıp gidiyorum ama:sm_cool:
o enerjiyi zor buluruz bi daha arpam fazla gelmişti patroş yarın kendime getirir beni
bugün yoklugundan faydalandım
yok yok dinlemiyom dinlesemde belli olmaz daha sprem yaşıosa eger tüpün içinde çebelleşiyordur kaydirigubbakcemile3
oo maşallah valla bütün dizlerden bi arkadaş var :)) nerden tanıyorsun kız o kadar kişiyi yoksa sen de ünlü birisinde haberimiz mi yok :roflol:
Elinde gülü yoksa hiiiççç boşuna heveslenme sırnaşık şey
Elinde gülü yoksa hiiiççç boşuna heveslenme sırnaşık şey
Yok ben değilim!Yaşadıkalrı şeyleri bildiğim için hiiiiiiç özenmedim de.... :1shok:
kocam hergün güllümü gelio ki spremi güllü gelsin :gitme:
:lepi: ebru aldırmamışşşşşşşşşşşşşşş yuppiiii :lepi:
gidemiyom daaaa yaaaa
evet canım ya şaka bi yana dışardan parıltılı görünüyor ama öyle değilmiş dimiohaoldumsmile
arkdaşlar sonuç hüsran gebelik testi negatif bi sonuç verdi bütün dünya başıma yıkıldı biz bebek istiyoruz adetten 8 gün geçince gebelik testini yaptım ve gebelik testinde koyu bi bir çizgi belirdi olmazsa tüp bebeğe geçeriz ama onunda zorlukları varmış keşke allah bana bebek nasip etse çok istiyorum
arkdaşlar sonuç hüsran gebelik testi negatif bi sonuç verdi bütün dünya başıma yıkıldı biz bebek istiyoruz adetten 8 gün geçince gebelik testini yaptım ve gebelik testinde koyu bi bir çizgi belirdi olmazsa tüp bebeğe geçeriz ama onunda zorlukları varmış keşke allah bana bebek nasip etse çok istiyorum
kızzzzz ciddi miiiii :1shok: evdende kovdu polat şimdi nolucak delikafadulden
İi geceler kızlarr :)
Bana bir iki ajanstan teklif gelmişti bekarlığımda ;arkadaşlar aracılığyla tabi;Ama hiççç gidip görüşmedim bile.Çünkü işi yapabilmen için hakikaten iş yapman gerekiyor.Tv de duyulanalrdan konuşulanlardan çok daha adice işler dönüyor.Bırak ünlü olup boy boy karelerle görünmeyi en küçük rol için bile acayip kurtlar sofrası var.
Anlatılmaz yaşanır. :1no2:
valla bilmiyommmm hadi hayırlısı sevindim kızz sanki gerçekmiş gibi
Oooooooooooooooooooooo!!!Kimler gelmiiiişşşşşş kaydirigubbakcemile2
nasılsın canımcım???Ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?