kızlar ya birşey sorucam kararsız kaldım.ben şimdi yumurta atkibine başlıcamya.bugün adetimin 1. günü dr. ne zman gitmem lazım.bitincemi yoksa 3 4 gün oluncamı.
O tarz hastanleri de arşatımışlar 4500 falan tutuyırmuş ama bunalr kadar didikleyerek çalışmıyorlarmış.O yüzden merkezi seömişler.İlkinde de tuttu işte.O da polikisitikoverdı.Eşinde de spermler hareketsiz ve sayıca azdı.3 yıldır olmuyrdu onalrında korunmadıkları halde
Mesaj alındı!TAMAM delikafadulden
belki bilirsiniz tosyayı anneannemi çok özledim ben 2 aylık evliyim evlendiğimzden beridir bebek istiyoruz
2-3. gün diyoarl canım yaa ilk muayene için ama sonra yuımurta takibine 11. gün falan tekrar çaşırıyrmuş geiömine bakmak için....
2-3. gün diyoarl canım yaa ilk muayene için ama sonra yuımurta takibine 11. gün falan tekrar çaşırıyrmuş geiömine bakmak için....
Bazı topiklerde 2 yıl demişsin canım?Bir de vajinusmustan falan bahsetmişsin.karıştırıyor muyum seni???
Aman canım bee reglim bugün bitti ama bu ay biraz ara gibi bişey vermek istiyoruz yani aslında buna ara denmez sadece tatile gitmeyi düşünüyoruzz kısacası kafamıza göre takılacağız.Belki gelir bebek belli olmaz hayırlısı herşeyin...
Sen ne yaptın yaaa çok merake ttims eni doktora gittin mi?
Eşin gitti mii?
Yumurta takibi yaptıcak mısın?
Bi de son buu nereye gidiyosun hangi doktoraa Ankarada??
Çok mu oldu yawwwwdelikafadulden
aydınlattığın için sağol canım..ne zman gideceğime karar verememiştim.o zaman cumartesi gitmek iyi olurmuki..
yanlışlıkla 2 yıl yazmış olabilirim ama 2 aylık hamileyim
yanlışlıkla 2 yıl yazmış olabilirim ama 2 aylık hamileyim
merhaba kızlar nasılsınız?
Ok Smartcım malum tedbiri elden bırakmamak gerekiyor her türlüvereliniortak
selam kızlar ne var ne yok???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?