melek anlat kendini bize :mymeka:
yok cnm ne üniversitesi.belki hayat üniversitesidir diycem ama ;baksana bişey de bilmiyo.takılıyo;ama yanlış yerde ruh sağlığı topikleri var;oraya gitse daha faydalı var yada biz yeni bi topik açabiliriz.dayak topiği.belki açılır,kendine gelir.ay ben şiddete de karşıyım ama.
herlez bişi diyor bana üniversiteyi okudum ve allaha baba denmez ne psikolaji kaldı nede moral zaten psikolajim bozuldu moralimde kurtulmak istiyorum dünyadan artık ölmek istiyorum rüyamda bile azarlandım rüyamda bile bana kızıyorlardı yaa rüyamda bile acı çekiyordum ya el insaf ya el insaf belki sizde acıma duyguyu olmayabilir bende var bende şiddete karşıyım
Allah'a baba denmez ama Psikolojiye Psikolaji denir kızlar öğrenin haaaaaaaaaaaaaklava:
herlez bişi diyor bana üniversiteyi okudum ve allaha baba denmez ne psikolaji kaldı nede moral zaten psikolajim bozuldu moralimde kurtulmak istiyorum dünyadan artık ölmek istiyorum rüyamda bile azarlandım rüyamda bile bana kızıyorlardı yaa rüyamda bile acı çekiyordum ya el insaf ya el insaf belki sizde acıma duyguyu olmayabilir bende var bende şiddete karşıyım
Hahhhh tam benlikmiş bu da, ben bunu duydum ya şimdi, bu ay yumurtlama günüm bitsin görün sonra beni her gece gelinlik düşünerek uyurum artık rüyama gelinlik girsin diye boshayallersmile psikopatmıyım neyim ben yafuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
bunun doğruluğuna ben de inanırım.ben hamiş olmadan önce annem 3 kere benim düğünümü kına gecemi görmüş,büyüklerden biri hamile kalacan dedi ve doğru çıktı.Kim gelinlikliymiş rüyadasositososito
:teselli:
valla bak ciddi soruyorum derdin ne peki?yani bu topicten beklentin ne?
ya sen şakamısın ne yazdıgını tekrar okusana lülülülülülüherlez bişi diyor bana üniversiteyi okudum ve allaha baba denmez ne psikolaji kaldı nede moral zaten psikolajim bozuldu moralimde kurtulmak istiyorum dünyadan artık ölmek istiyorum rüyamda bile azarlandım rüyamda bile bana kızıyorlardı yaa rüyamda bile acı çekiyordum ya el insaf ya el insaf belki sizde acıma duyguyu olmayabilir bende var bende şiddete karşıyım
huleyyyn bunun üstüne bu gece beni gelinlikle görmeyeni yakarım :roflol:
:roflol::roflol:
:teselli:
huleyyyn bunun üstüne bu gece beni gelinlikle görmeyeni yakarım :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: safım benim yaaa kıyamam ben sanaaa
ya bırak ipek ya :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?