rüyada gelinlik gören kişi evliyse bebeği olacağına yorumlanır diyor rüya yorumları yapan bir site kıssslar amanın :)
ay canım ya..ilk dönemler ne kadar acı verir kavgalar.sonra acıtmıycak merak etme öle diyo daha eskilerşakkıdı
:roflol:
melek hadi canım sen git parkta oyna :roflol:
tepemin tasını attırma :mymeka:
karasu kuşumm nasılsın
fatoşşşş çok iyiydi çok güldüm.. arkdaş leyleklerden medet umuyo kıyamam:roflol:
elover mucksssss
çok işim varrrrrrrr senağlama
:roflol:
melek hadi canım sen git parkta oyna :roflol:
tepemin tasını attırma :mymeka:
karasu kuşumm nasılsın
fatoşşşş çok iyiydi çok güldüm.. arkdaş leyleklerden medet umuyo kıyamam:roflol:
elover mucksssss
çok işim varrrrrrrr senağlama
Ya gerçekten öyle oluyo yaa senağlama en ufak bi tartışmamızda hemen ağlamaya başlıyorum, hiç küs kalmaya dayanamıyorum, kendimi paralayıp duruyorum, hep böyle giderse durum fena zaten, ilerde ne kavgalarımız olacak Allah bilir, bi de diyolar ki asıl kavgalar çocuktan sonra oluyomuş, en iyi anlaşan çiftler bile çocuk yüzünden çok kavga ediyolarmış :çok üzgünüm:
Ya gerçekten öyle oluyo yaa senağlama en ufak bi tartışmamızda hemen ağlamaya başlıyorum, hiç küs kalmaya dayanamıyorum, kendimi paralayıp duruyorum, hep böyle giderse durum fena zaten, ilerde ne kavgalarımız olacak Allah bilir, bi de diyolar ki asıl kavgalar çocuktan sonra oluyomuş, en iyi anlaşan çiftler bile çocuk yüzünden çok kavga ediyolarmış :çok üzgünüm:
allah allah benim ne işim var parktata oyun oynayayım ben çocuk muyum ne insanlar var güya bazı kişisizlik sorunu yaşayan kişilere böyle geliyorum
ya siz asıl pembedanayı görecektiniz gece bir ilgi bi alaka bizde anlamadık ne oluyooo olumunekankayizsmile :roflol: :roflol:
derinliklerine inecektim melekin, ama pek konuşamıyor. belkide anlatamıyor yazıkk ne düşündüğünü... ayy dün çok ilginç bi geceydii... hem küsmemiş bak burda...bilmiyorumkismile
ya siz asıl pembedanayı görecektiniz gece bir ilgi bi alaka bizde anlamadık ne oluyooo olumunekankayizsmile :roflol: :roflol:
İyiyim kuşum sen nasılsın, sen de benim gibi bi görünüp bi kayboluyon bugünlerde, Allah yardımcın olsun canımcım :teselli:
Aman işte çok çalışıp da evdeki çalışmaları aksatma haaaaaaaaaaaaklava:
melek anlat kendini bize :mymeka:
canım dert etme barışınca unutursun ALLAH büyük kavgalardan esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?