Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
rüyada gelinlik gören kişi evliyse bebeği olacağına yorumlanır diyor rüya yorumları yapan bir site kıssslar amanın :)

bunun doğruluğuna ben de inanırım.ben hamiş olmadan önce annem 3 kere benim düğünümü kına gecemi görmüş,büyüklerden biri hamile kalacan dedi ve doğru çıktı.Kim gelinlikliymiş rüyadasositososito

:roflol:

melek hadi canım sen git parkta oyna :roflol:
tepemin tasını attırma :mymeka:

karasu kuşumm nasılsın
fatoşşşş çok iyiydi çok güldüm.. arkdaş leyleklerden medet umuyo kıyamam:roflol:
elover mucksssss
çok işim varrrrrrrr senağlama

ay canım ya..ilk dönemler ne kadar acı verir kavgalar.sonra acıtmıycak merak etme öle diyo daha eskilerşakkıdı

Ya gerçekten öyle oluyo yaa senağlama en ufak bi tartışmamızda hemen ağlamaya başlıyorum, hiç küs kalmaya dayanamıyorum, kendimi paralayıp duruyorum, hep böyle giderse durum fena zaten, ilerde ne kavgalarımız olacak Allah bilir, bi de diyolar ki asıl kavgalar çocuktan sonra oluyomuş, en iyi anlaşan çiftler bile çocuk yüzünden çok kavga ediyolarmış :çok üzgünüm:

ya siz asıl pembedanayı görecektiniz gece bir ilgi bi alaka bizde anlamadık ne oluyooo olumunekankayizsmile :roflol: :roflol:

İyiyim kuşum sen nasılsın, sen de benim gibi bi görünüp bi kayboluyon bugünlerde, Allah yardımcın olsun canımcım :teselli:
Aman işte çok çalışıp da evdeki çalışmaları aksatma haaaaaaaaaaaa klava:

clemantine canım sen istanbula gelecekmişsin görüşebilirz valla

aynen ole canım.hamile kaldığın anda başlıyo bebiş için kavgalar.Ben mesela dr araştırıyorum.İlk kavgamıza bakar mısın sen neden araştırmıyosun?Umrumda değil çünkü,bu senin de çocuğunkaydirigubbakcemile3ve bebiş o zaman daha 4-5 haftalıktı.Son olmadı tabii.Dr ye gidicem adam toplantıdan çıkmış.Randevu aldım yarına diyorum ,tamam akşam konuşuruz diye."ne demek akşam konuşuruz,gelmiycek misin yani?İzin alamıycak mısın çocuğun için?"şimdi gülüyorum ama o zaman alınıyosun işte.Ama dediğim gibi acıtmıyo sonraları ilk zamanlardaki kadar.

hihoyyy.tay melek kadar mübarek deilim ama inşallah ii olur cnm ya.benim içimde patladı Allah gönlüne göre versin:teselli:

canım dert etme barışınca unutursun ALLAH büyük kavgalardan esirgesin

ya siz asıl pembedanayı görecektiniz gece bir ilgi bi alaka bizde anlamadık ne oluyooo olumunekankayizsmile :roflol: :roflol:

derinliklerine inecektim melekin, ama pek konuşamıyor. belkide anlatamıyor yazıkk ne düşündüğünü... ayy dün çok ilginç bi geceydii... hem küsmemiş bak burda...bilmiyorumkismile

derinliklerine inecektim melekin, ama pek konuşamıyor. belkide anlatamıyor yazıkk ne düşündüğünü... ayy dün çok ilginç bi geceydii... hem küsmemiş bak burda...bilmiyorumkismile

:roflol: yok ben artık kızmıyorum çok güldürüyo beni a.s sorsun bende anlatırım ona allah baba nasıl leyleklerle yolluyo bebişlerimiz (töbe töbee) klava: :roflol:

pembecim napsın iyi niyeti işte anlamamış ki karşısındakinin saçmasapan konuştuğunu
:roflol:

dün yoktum canımcım. bugünde cuma malum. ben çok yoğun oluyorum cuma günleri
cuma hem tahsilat günüm hem faturalar kesiliyo hemde sözleşmişler gibi bi sürü müşteri geliyo diğer günler torbaya girdi sankiklava:
evdeki çalışmalar iyi gidiyo da ben yumurtlak olmadım hala. bugün 14.günüm
dün ovulasyon yaptım tek çizgi çıktı
belkide yumurtlama olmıcak bilmiyom akıntıda yok zira :çok üzgünüm:

pembecim herkes yardımcı olmaya çalıştığı halde saçmalamış yani
apcan derinliklerine inipte
sal çayıra mevlam kayıra
parmaklarına yazık valla

yok cnm ne üniversitesi.belki hayat üniversitesidir diycem ama ;baksana bişey de bilmiyo.takılıyo;ama yanlış yerde ruh sağlığı topikleri var;oraya gitse daha faydalı var yada biz yeni bi topik açabiliriz.dayak topiği.belki açılır,kendine gelir.ay ben şiddete de karşıyım ama.

canım dert etme barışınca unutursun ALLAH büyük kavgalardan esirgesin

Kız hemen barışıyoz zaten, bizim 10 dak.dan fazla küs kaldığımız görülmemiştir, Allah da göstermesin :Saruboceq: ama o dakikalar bile ömür gibi geliyo işte, AŞK bu şekerim naparsın :roflol: :roflol: :roflol:

valla anlamıyorum ki neden giriyo buraya hem kendi geriliyo hem bizi geriyo.Kendi de sinirleniyo yaniii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…