Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Oooooooooooooooooo yanki beni gelinlikle gördüğüne göre ben bu ay hamişim kızlar heeeeyoooooooooooooooooooooo zemuszemus zemuszemus zemuszemus Eh darısı başınıza artıkın delikafadulden

bu gece sen de beni görüceksin hatta sen şimdiden yat gör hadi çıbık çıbık :roflol:

ipek böcüğüm sen de bu gece beni gelinlikle gör tamam mı, hem sen hamilesin karnındaki sabiye malum olur kısssss hadi noooolur olumunekankayizsmile

ay şunu topikten nasıl atabiliriz ya.psikoloji konusunda iddalıydım güya.bunun ki psikolojinin değil,psikiyatrinin alanı.kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim yawwww

Ben artık susma hakkımı kullanıyorum :umursamaz:, zira arkadaşta laftan sözden anlicak kapasite bile yok korkarım :1no2:

Kız bu gece birini rüyamda gelinlikli gördüm diyelim, o kişinin hanginiz olduğunu nerden bilecem yaaa bilmiyorumkismile hiçbirinizin resmi yok ki burda bilmiyorumkismile
Neyse artık ben rüyamda gelinlikli birini görünce burdan duyururum, artık kime çıkarsa :roflol: :roflol: :roflol:

kız dün gülmekten öldüm ama bugün çok üzüldüm niyeyse kaydirigubbakcemile3

Su kız normal değil aleni belli yani. e ama bizde pdikolog değiliz ya. gitsin adam bi dr.a görünsün. etkileniyos bizde bak :roflol:

sabahtan beri laf atmanı bekliyorum:çok üzgünüm:

aaaaa kuşum niye bekliyosun ki
meleğe daldım ben çıkamadım bi süre:roflol:
hem sen laf atsan bi yerinmi şişer :mymeka:
yok nasıldı incilerinmi dökülür :mymeka:

kızlar biz vakit geçmiyor dedikçe canımız sıkılıyor dedikçe smartta bizim için bi güzellik düşünmüş olmasın:roflol:
bakın nasıl gündemi değiştirdi melek:))) kendimizi unuttuk vallaa...

söz kız senin için dua edicem.Atmasyon yapmıyom vallayerimseniben

NİCK yazar canım mutlaka :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…