saflıktan değil kız içim acıdı birden :gitme:
saflıktan değil kız içim acıdı birden :gitme:
Oooooooooooooooooo yanki beni gelinlikle gördüğüne göre ben bu ay hamişim kızlar heeeeyoooooooooooooooooooooo zemuszemus zemuszemus zemuszemus Eh darısı başınıza artıkın delikafadulden
Anam anam kıyamam ciddi bu kıııııııııııııııııııııııııız :teselli:
bu acınacak değil gülünecek halde a.s üzgünüm ama dünkü tezimde ısrarcıyım bakire bir erkek hemde orta yaşlıııı :1ninca:
ay şunu topikten nasıl atabiliriz ya.psikoloji konusunda iddalıydım güya.bunun ki psikolojinin değil,psikiyatrinin alanı.kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim yawwww
hem de orta yaşlı öyle mii onu da anladın yanii :roflol::roflol:
öğretmenim bide benim için rüyaya yatarmısın :Saruboceq:okul da tatilbunun şerefine tüm gelinlikli rüyalar benden boshayallersmile
bu gece sen de beni görüceksin hatta sen şimdiden yat gör hadi çıbık çıbık :roflol:
ipek böcüğüm sen de bu gece beni gelinlikle gör tamam mı, hem sen hamilesin karnındaki sabiye malum olur kısssss hadi noooolur olumunekankayizsmile
kız dün gülmekten öldüm ama bugün çok üzüldüm niyeyse kaydirigubbakcemile3
sabahtan beri laf atmanı bekliyorum:çok üzgünüm:
papatya istanbulda nerdesin bide hangi hastaneye gidiosun ??
selam ben geldım kızlarrrrr
bu gece sen de beni görüceksin hatta sen şimdiden yat gör hadi çıbık çıbık :roflol:
ipek böcüğüm sen de bu gece beni gelinlikle gör tamam mı, hem sen hamilesin karnındaki sabiye malum olur kısssss hadi noooolur olumunekankayizsmile
Kız bu gece birini rüyamda gelinlikli gördüm diyelim, o kişinin hanginiz olduğunu nerden bilecem yaaa bilmiyorumkismile hiçbirinizin resmi yok ki burda bilmiyorumkismile
Neyse artık ben rüyamda gelinlikli birini görünce burdan duyururum, artık kime çıkarsa :roflol: :roflol: :roflol:
selam ben geldım kızlarrrrr
Su kız normal değil aleni belli yani. e ama bizde pdikolog değiliz ya. gitsin adam bi dr.a görünsün. etkileniyos bizde bak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?