Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bayankarasu, BeReN35, clemantine, eLover, idilcan, ipek26, pembedana, pptya87, silanaz86, suozdek, the_fts+, yankiegit, zehsel

Kızlar melek topiğimize uğurlu geldi bakın, topik doldu taşıyo gene, duyan geliyo maşallah :roflol: :roflol: :roflol:

yan yana uyuyarak mııı ???? allah iyiliğini versin melek!!!! biz burda uğraşıyoruz çocuk olsun diyeeee iki saat kıçımız havada duruyoruz gene de yolunu bulamıyo spermler...

melek moralini bozmak istemem ama çok beklersin laelaelaelaelae

neyse kızlar ve melek,
akşama misafirim var benim. gecede giremem herhalde...
yarın görüşürüz artıkkk... öpüldünüz.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıçımız havada duruyoruz :roflol: :roflol: :roflol:

heheh içinden geçer elover falan diye anlarsın sen anlarsıııın. aslansın kaplansın sen hadi göriyim seni bayanım karasum :roflol:

Kız Allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol: :roflol:
İnşallah seni görürüm kız rüyamda, valla göresim geldi şimdi bak gaza getirdin beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım...meleğin yazdıklarını okuyordum... ohaoldumsmile
bu arada benim artık kasıklarım filan da ağrımıyor ne iş....adet olucam galiba :çok üzgünüm:

canım ben dıkkate almıyorum o kızı neyse
benımde kasıklarım bır tuhaf üşüttüm galıba yaa

smart mı sardı bunu başımıza diyosun pembeee:1rolleyes:

arkadaşlar bence bu bir çocuk... kesinlikle...

melek kaç yaşındasın????

yok bence genç bir bayan ama problemleri var
kesinlikle destek almalı:1rolleyes:

Kız Allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol: :roflol:
İnşallah seni görürüm kız rüyamda, valla göresim geldi şimdi bak gaza getirdin beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy canım benim gör noooooluuur. ben de seni görücem böylece ikiz gelcek sana kıs bacım inşallaaaah

canım ben dıkkate almıyorum o kızı neyse
benımde kasıklarım bır tuhaf üşüttüm galıba yaa

kız benim bi tek göğüslerim ağrıyo...bir kaç gün önce kasıklarımda ağrı vardı ama şimdi hiç bir belirti yok......beklemedeyim bakalım ne olacak...bu arada kızlar bu folik asit midir nedir hamile olmadan önce mi yoksa sonra mı kullanmak gerekiyo? bir vitamin sanırım portakalı sevmediğim halde portakal yemeye başladım boshayallersmile

Kızlar ben artık çıkıyorum, akşam yemeğe ve yatılı misafirlerim var daha ne yapacağıma bile karar veremedim :sinifsinif: size doyum olmaz canlarım opuyorumnanaktan
Malum hafta sonları yokum, ama Pazartesi sabahı burdayım herzamanki gibi yerimseniben
Sizleri seviyorum sırnaşık şey kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

kızlar bi sabah mini etek giymiştim ten çorapla (genelde işe eşimle taksi ile gidiyoruz dönüştede mini etekli olunca şirketten bırakıolar) neyse o gün tam kapıdan çıkarken tartıştıksonra ben tek çıktım evden. dolmuşa bindim tam kapınnın karşısındaki koltuga ee mini etek oturunca tahmin edin. durakta durdu kapı açıldı böle benim yaşlarda 25-27 arası bi adam benim bacaklara bi baktı birden bi atladı dolmuşa oturdu yanıma kafayı hafiften egdi bacaklarıma dik dik bakıo neyse müsade edin geçicem dedim kalkarken bacakları bi sıvadı benim çantayı geçirdim neyse en arkaya geçtim oturdum. bunu izliom allam ayaga kaltı oda yer verdi birilerine önündeki kızların hafifçe saçlarını kokluyo dokunmadan uzaktan okşuo falan ama kimse farkında dil.

neyse aradan bi kaç gün geçti otobüste yine denk geldik yine aynı kokluo okşuo demek o ki böle sapıklardan çok bişi yapmalarına gerek yok melekte şuan bizim bu konuşmalarımızdan tatmin oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…