yan yana uyuyarak mııı ???? allah iyiliğini versin melek!!!! biz burda uğraşıyoruz çocuk olsun diyeeee iki saat kıçımız havada duruyoruz gene de yolunu bulamıyo spermler...
melek moralini bozmak istemem ama çok beklersin laelaelaelaelae
yan yana uyuyarak mııı ???? allah iyiliğini versin melek!!!! biz burda uğraşıyoruz çocuk olsun diyeeee iki saat kıçımız havada duruyoruz gene de yolunu bulamıyo spermler...
bayankarasu, BeReN35, clemantine, eLover, idilcan, ipek26, pembedana, pptya87, silanaz86, suozdek, the_fts+, yankiegit, zehsel
Kızlar melek topiğimize uğurlu geldi bakın, topik doldu taşıyo gene, duyan geliyo maşallah :roflol: :roflol: :roflol:
heheh içinden geçer elover falan diye anlarsın sen anlarsıııın. aslansın kaplansın sen hadi göriyim seni bayanım karasum :roflol:
iyiyim canım...meleğin yazdıklarını okuyordum... ohaoldumsmile
bu arada benim artık kasıklarım filan da ağrımıyor ne iş....adet olucam galiba :çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıçımız havada duruyoruz :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar biz vakit geçmiyor dedikçe canımız sıkılıyor dedikçe smartta bizim için bi güzellik düşünmüş olmasın:roflol:
bakın nasıl gündemi değiştirdi melek:))) kendimizi unuttuk vallaa...
arkadaşlar bence bu bir çocuk... kesinlikle...
melek kaç yaşındasın????
kıçımız havada duruyoruz :roflol: :roflol: :roflol:
yanlış mıyım kızlar :)))) hahahahaha gülmekten öldüm ya yan yana uyuyarak ha
sinirlerim bozuldu valla...... alsanaalsanasmile
:teytey::dance::roflol::roflol:yan yana uyuyarak mııı ???? allah iyiliğini versin melek!!!! biz burda uğraşıyoruz çocuk olsun diyeeee iki saat kıçımız havada duruyoruz gene de yolunu bulamıyo spermler...
Kız Allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol: :roflol:
İnşallah seni görürüm kız rüyamda, valla göresim geldi şimdi bak gaza getirdin beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım ben dıkkate almıyorum o kızı neyse
benımde kasıklarım bır tuhaf üşüttüm galıba yaa
Haksız da sayılmaz, spermcikler yolunu bulsun diye yapmadığımız cambazlık kalmıyo, amuda bile kalkıyoz yalan mı :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?