Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bu melekgirl adlı üyenin jinekoloji bölümündede bir topiği var orda bebeğimiz olmadı çok üzgünüm falan diye bi başlık açmış.

Ay canıım Allah hepimizin gönlüne göre versin.şaka bi yana rüyalarla olsa ohooooo benim çocuk okula başlamıştı mirmirmirmir

arkadaşlar bence bu bir çocuk... kesinlikle...

melek kaç yaşındasın????

peki melekgirl vajinusmusu yenmeden nasıl gebe kalmayı düşünüyorsun çok nadirdir vajinusmus olupta hamile kalanlar böyle bir mucize bekliyorsan daha çok beklersin.

ne bilim kız.şaka aslında ama girip de herkese slm verince acaba görünmüyo muyum dedim.olumunekankayizsmile

peki melekgirl vajinusmusu yenmeden nasıl gebe kalmayı düşünüyorsun çok nadirdir vajinusmus olupta hamile kalanlar böyle bir mucize bekliyorsan daha çok beklersin.

yanyana uyuyarak...
ama ben vajinismus diilim, erkekte değilim...kadında deiiliiimmm...

bende ıyıyım suozdek ve bayankarasu evdeyım keyıf yapıyorum

yanyana uyuyarak...
ama ben vajinismus diilim, erkekte değilim...kadında deiiliiimmm...

hahahahahaha allah iyiliğini versin allahta seni güldürsün yan yana uyuyarak olabilir spermler çıkarlar kendiliğinden girerler onlar kendi yollarını kendileri bulur zaten.kaydirigubbakcemile3
vajinusmus değilim erkek değilim kadın değilim ama çocukta yaparım kariyerde dio sanırım arkadaş.naniknanik

ne demek çapaya sakın gitme o konuda çok geriler başarıoranları çok az

Ay canıım Allah hepimizin gönlüne göre versin.şaka bi yana rüyalarla olsa ohooooo benim çocuk okula başlamıştı mirmirmirmir

benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

heheh içinden geçer elover falan diye anlarsın sen anlarsıııın. aslansın kaplansın sen hadi göriyim seni bayanım karasum :roflol:

Kızlar o meryem ananın kendi annesi olabilecegini düşünüyoo
o yüzden umutla bekliyo olmayıncada depresyona giriyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…