ben zavallı diyilim ve kafamda gidip gelmiyor kafamıyıda yemedim sıyırmadım ve bebeği normal yolla istiyoruz bekliyoruz ve ben vajinusmusum ve dün gece dalgınlıkla 2 aylık hamileyim yazmışım ve hamilede diyilim şöyle yazıcaktım 2 aylık evliyim yazıcaktım
Su kız normal değil aleni belli yani. e ama bizde pdikolog değiliz ya. gitsin adam bi dr.a görünsün. etkileniyos bizde bak :roflol:
aaaaa kuşum niye bekliyosun ki
meleğe daldım ben çıkamadım bi süre:roflol:
hem sen laf atsan bi yerinmi şişer :mymeka:
yok nasıldı incilerinmi dökülür :mymeka:
hosbulduk suozdek ve bayankarasu nasılsınız bakalım
hosbulduk suozdek ve bayankarasu nasılsınız bakalım
peki melekgirl vajinusmusu yenmeden nasıl gebe kalmayı düşünüyorsun çok nadirdir vajinusmus olupta hamile kalanlar böyle bir mucize bekliyorsan daha çok beklersin.
yanyana uyuyarak...
ama ben vajinismus diilim, erkekte değilim...kadında deiiliiimmm...
yanyana uyuyarak...
ama ben vajinismus diilim, erkekte değilim...kadında deiiliiimmm...
ıyıyım canım sen nasılsın
canım cevapların için öncelikle çok teşekkür ederim istanbul beylikdüzündeyim tedaviye ilk önce vakıf gureba ve çapada başladık şimdi ise hasekide devam edeceğiz çünkü hsg hasekide çekiliyormuş.
Ay canıım Allah hepimizin gönlüne göre versin.şaka bi yana rüyalarla olsa ohooooo benim çocuk okula başlamıştı mirmirmirmir
Kız bu gece birini rüyamda gelinlikli gördüm diyelim, o kişinin hanginiz olduğunu nerden bilecem yaaa bilmiyorumkismile hiçbirinizin resmi yok ki burda bilmiyorumkismile
Neyse artık ben rüyamda gelinlikli birini görünce burdan duyururum, artık kime çıkarsa :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?