ooh fts home office haaa ahhh ahhhh negzel yaa ben burda kumaş pantolona talim durumdayımbu arada sıcak su torbası süpper fikir yarın hemen uygulıcam yaaa harika :1hug:
B]
Kızlar benim eltim bugün ikinci kez tüp bebek denemesi için İstanbul'a gidiyo, 10 senedir çocukları olmuyo, ve bu tüp bebek için de son şansları, maddi durumları daha fazlasını kaldıramıyo malesef, onun için çok üzülüyorum ve hep dua ediyorum, sizden de onun için dua etmenizi isteyebilir miyim :sinifsinif:
Kızlar benim eltim bugün ikinci kez tüp bebek denemesi için İstanbul'a gidiyo, 10 senedir çocukları olmuyo, ve bu tüp bebek için de son şansları, maddi durumları daha fazlasını kaldıramıyo malesef, onun için çok üzülüyorum ve hep dua ediyorum, sizden de onun için dua etmenizi isteyebilir miyim :sinifsinif:
günaydınlarrrrr
ben geldim şekerlerrrrrrr
günaydın canım.herkeste bir hastalık bir hastalık ben de aynı.beter üşütmüşüm.ilaç da alamıyorum doğal yollarla tedavi olmaya çalışıyorum.bilen var mı ya bebiş etkileniyo mu anne hasta olunca.
sen nasılsın?inşallah güzel bi hafta olur.opuyorumnanaktan
günaydın canımmmm.inşallah güzel kısa bi gün,güzel bi hafta olurrrr.zemuszemus
aynen canm.dr.çok iyi davrandı ama her ne olursda olsun.stresle yükselen bi hormondan bahsederken kötü denmez.herşey düzelir de..bu çok çabuk çıkıp inen bi hormon de...şak diye kötü denirmi..hem fsh yumurtlama olup olmadığını göstermiyomu..5.14 çıktı..netten bakıyorum sabahtan beri..6nın altında oldumu çok iyi yazıyo..tama prolaktin yüksek ama...100ün üstündede değil..umut verir insan birazsenağlamasenağlama
günaydınlarrrrr
ehehe kumaş pantalon hiç tarzım dilll :umursamaz: ben rahatım çok şükür zaten 2 bayan çalışıyoruz biri toplantıya falan gelecekse yada biz gideceksek dolabımızda kıyafetler hazır 10 dk hazırlan çık.. Gülme ama pofuduk terlik bile var ayılı sırnaşık şey sırnaşık şey
günaydınlarrrrr
ipekciiiim hoşgeldiiiiin opuyorumnanaktan
kızlar günaydın adetime son 5 gün kaldı halsizlik ve gögüs sızılarım başladı tabi şişkinlikte sanırım ben adet olacağımakannehir
kızlar günaydın adetime son 5 gün kaldı halsizlik ve gögüs sızılarım başladı tabi şişkinlikte sanırım ben adet olacağımakannehir
Kız daha 5 gün varmış, okadar dinleme kendiniklava:
Ay böyle ne rahatmış yaa, ders yok, çocuk gürültüsü yok, okul hep böyle olsa beee boshayallersmile
ah canım geçmiş olsun :teselli:
inanmıyorum pofuduk terlik mi?Ofiste?EE çok rahatsınız siz o zaman.Nöbetleşe uyursunuz bile.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?