Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ooh fts home office haaa ahhh ahhhh negzel yaa ben burda kumaş pantolona talim durumdayım bu arada sıcak su torbası süpper fikir yarın hemen uygulıcam yaaa harika :1hug:
B]

ehehe kumaş pantalon hiç tarzım dilll :umursamaz: ben rahatım çok şükür zaten 2 bayan çalışıyoruz biri toplantıya falan gelecekse yada biz gideceksek dolabımızda kıyafetler hazır 10 dk hazırlan çık.. Gülme ama pofuduk terlik bile var ayılı sırnaşık şey sırnaşık şey

canım Allah yardımcıları olsun işallah bu kez bebişlerine kavuşurlar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım ya.Allah herkese yaşatsın bunu.onun da yüzü gülsün.tüm kalbimle diliyorum bunu..

Çok teşekkür ederim kızlar dualarınız için, beni yalnız bırakmicanızı biliyodum, inşallah bu sefer kavuşur meleğine, onların halini gördükçe kendime okadar kızıyorum ki, onlar 10 senedir sabırla bekliyolar, ben şurda 6. ayımı zor ettim, her ay neden olmadı diye kendimi hırpalayıp duruyorum, Allahım affetsin valla, artık takmicam kafama, rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin hepimize inş. :Saruboceq:

ayy canım benim aman çok dikkat et kendine ya ada çayı iç bol bol bal ye bide kaşık kaşık bide bol bol portakal suyu...inşallah etkilenmiyodur bebegin sen hasta oldugun zaman ya :Saruboceq: çok sıkı giyin canım..havalar çok sogudu...

tabi canım doktor dediğin insana moral verir zaten stresten yükseliyor degerler doktor olumsuz konusunca iyice insan strese girmezmi ne biçim bi doktor düşünemiyormu bunları...bence canım en kısa zamanda başka bi doktora görün...o kadar büyütülecek bişey değil doğal yollarla bile düşürülüyomuş...sen hiç canını sıkma canım...

kızlar günaydın adetime son 5 gün kaldı halsizlik ve gögüs sızılarım başladı tabi şişkinlikte sanırım ben adet olacağımakannehir

inanmıyorum pofuduk terlik mi?Ofiste?EE çok rahatsınız siz o zaman.Nöbetleşe uyursunuz bile.kaydirigubbakcemile3

Ay böyle ne rahatmış yaa, ders yok, çocuk gürültüsü yok, okul hep böyle olsa beee boshayallersmile

kızlar günaydın adetime son 5 gün kaldı halsizlik ve gögüs sızılarım başladı tabi şişkinlikte sanırım ben adet olacağımakannehir

hoşgeldin canım..daha dur bakalım 5 gün var kim öle kim kala..hem adet belirtisiyle hamişlik belirtisi birbirine cok benziyor bunuda unutmayalım..cok stres yapıpta gelmicekse bile getirticeksin adetini..klava:

Kız daha 5 gün varmış, okadar dinleme kendini klava:

karasucum sen çalışmalara başladınmı? ben yarın itibariyle gün aşırı çalışmaya başlıyorum...adetimden sonraki 12. 14. ve 16. günleri çalışıcam ben..bu zamanlarda olma olasılıgı çok yüksekmiş..bide 1 gün arayla olması sperm kalitesini artırıyormuş...bakalım inşallah bu ay tutucak hissediyorum opuyorumnanaktan

Ay böyle ne rahatmış yaa, ders yok, çocuk gürültüsü yok, okul hep böyle olsa beee boshayallersmile

ay senin okul kapandı demii.ne güzellll.ay çok özeniyorum valla sana ya.notlar nasıl?gerçi teknoloji çocukları bunlar anlıyolardır pc den falan artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…