ekin 79- beren 35 arkadaşlar ben bu ay başında over kistim nedeniyle hastanede yattım kanamalı kistim olduğunu 4cm boyur-tunda sağ yumrutalıkta olduğunu belirttiler serum ağrı kesici ilaçlarla 3cm düşürdüler herhangi bir problem olmadığını herşeyin normal olduğunu belirttiler kan değerlerim dahi normal eeeee peki neden ben hamile kalamıyorum.yanlış bişeylermi yapıyorum yada eksik bişeylermi ayyy kafayı yiycem artıkkkk
canım inan bende çok anlamıyorum 6 ay denemelerin sonunda yarın doktora gitmeyi düşünüyorum.. bakalım biz neler duyup.öğrenicez Rabbim hepimize yardım etsin :Saruboceq:
buldun mu canım
6,5 aydır evliyiz ve evlendiğimizden berş korunmuyoruz doktora gidiyorumda ne oluyor geçen farlutal verdiler yolladılar ben anlamıyorum yaa rabbime çok dua ediyorum ama sesimi duymuyor sanırım
eheheeh buda benim eski saçlarımmm şimdi omuzlarda :sinifsinif:
buldun mu canım
sen de fıstık gibisinnn anacımmm :jeyyar:
İşte bu model, ama renk bu değil tabi ki, aynı rengi bulamadım, ama model aynen bu yerimseniben
Rabbim sesini duymaz olurmu?ne isyana ne umutsuzluğa düşmeyelim yıllarca bekleyenler var?Hamdolsun halimize!..Farlutal adet söktürücü sanırım düzensizliğinmi var?
düzensizlik değil aslında normalden çok az oluyor 3 gün sürüyor ve çok ağrılı oluyor yani sadece afedersin tuvalatte sildiğimde kahvemsi koyu renkli lekelenme ve iç çamaşırında 3,4 damla bişey geliyor doktora söylüyorum bişey olmaz diyor ayy kafayı yiycem
saç modeli 1990ların
hatta bu modele sezen aksu modeli denirdi
bende kestirmiştim gençken
fakat uzatması çok zor
tepeler çok kısa olduğu için uzayana kadar şekilden şekle girmiştim :)))
selamm
3 gün oldu adet olmadım daha... olcak gibiyimde test yapmadım .
akıntım var çok . bide göğüs ucları acoyor ..
yarın yapayım test diyorum ama negatif görürsem diye korkuyorum ..
napayım kızlarrr akıl verin yoksa çıldırcaaammmohaoldumsmileohaoldumsmilemafoldumben
düzensizlik değil aslında normalden çok az oluyor 3 gün sürüyor ve çok ağrılı oluyor yani sadece afedersin tuvalatte sildiğimde kahvemsi koyu renkli lekelenme ve iç çamaşırında 3,4 damla bişey geliyor doktora söylüyorum bişey olmaz diyor ayy kafayı yiycem
amanın kimler gelmişolumunekankayizsmile
hoşgeldina.s.
geç geliyosun kaç gündür.
Hadi kızlar resim koyalım yaa sonra silersiniz olmazmı ?
canım adetin bu şekilde oluyorsa pek normal değil gibi doktor nasıl birşey olmaz demiş anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?