Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ne bıleyımkı hamılelık belırtısı olabılırmıkı acaba bunlar .. byeaz akıntı ve göğüslerde şişlik var bıraz hassasyet var ... ama başka bı bellırtı yok mıde bulantısı yok bılmem ne :kedi:

belirtiler elbette kişisel olmakla birlikte inşallah bunlar da senin belirtin diyelim o zaman.beyaz akıntı tek başına belirti sayılmasa da olsun.olmazsa da üzülme zaten,senin eşin zaten şehir dışında demi çok çalışamadınız.Bu tatil senin için fırsatopuyorumnanaktan

hayır hayatım ben eşimle aynı şehırdeyım 2 gundur ayryız bu ay çalıştıkda gerçi zaman yapmadk ama ıyı çalıştık gunaşırı yanı :kedi: tabıkı hayrlsı olsun her şeyn ksmet bakallm ne olcak bana dua edın olsun mu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bır de ılla kı çok belırgn özellıkler olur mukı

:kedi:ben karıştırdım o zaman.eşin dişçi sen edebiyatçıydın galiba.Bu kısım kesin olması lazım:kedi:belirti olarak benim çok netti.yani fizyolojimde garip bişeyler olduğu belliydi.Ama bence benimki erken dölllenme olduğu için çok bariz yaşadım.Dualar çoklu edilince anlam bulurmuş,seninle dualarım gökçecim.

evet hayatm ben edebıyat öğretmenıyım eşim diş hekmı doğru ...

neyse bırkaç gune bakarız neler olduğuna hayırlısı olsun her şeyden önce ınşallah kısmet bakalım allah her isteyene çocuk versın inşallah bana da versin ...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar size bişey sorucam benim ocak 16 adet günümdü ama malesef lekem odu 4 ;5 gün sora kesildi adetim düzensizdi dogum kontrol hapiyle düzene girmişti bırakınca bozuldu günümün geçmesi hamilelikten mi onu anlayamıyorum hamile diilim umarım çünki farlutal içmeye başladım 4 gün bugünhiç bi belirtide yook kafam çok karışık

afiyet olsun tatlım.ben de erkenciyim.Yemek güzel değildi,yedim çıktım.Sizin orda yemek sorunu nasıl oluyo?Kaç yıldır ordasın?Türk yemekleri yapabiliyor musunuz?

valla canım ben bayağıdır burdayım çok küçükken geldim buraya ailemle birlikte...yemek konusunda hiç bir sorun yok...
türk restorantları filan var, türk bakkaları yani türkiyede ne varsa burdada var...istisnalar oluyo tabii......ama genelde sıkıntı yok yanii

ama memleketin yerini tutmuyo tabii

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar saçımı kestirdim, boyattım, geldim zemuszemus çok güzel oldu, şimdi bi fotoğraf makinası olsa da gösterip sizin de fikrinizi alsam yaa bilmiyorumkismile

canım ya duzensiz adet çok yanıltır.Ama keşke biraz daha bekleseydin geçmesini de söktürücü almasaydın.Sonuçta her ilacın bi yan etkisi vardır.Biraz daha bekle canım sen en iyisi

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar saçımı kestirdim, boyattım, geldim zemuszemus çok güzel oldu, şimdi bi fotoğraf makinası olsa da gösterip sizin de fikrinizi alsam yaa bilmiyorumkismile

ne renk yaptın kızzz??
bir daha saçlarımı kestirmicemmm....upuzun kıvırcık saçlarım vardııı kestirdim ve şimdi çok pişmanım :sinifsinif: :çok üzgünüm:

ne renk yaptın kızzz??
bir daha saçlarımı kestirmicemmm....upuzun kıvırcık saçlarım vardııı kestirdim ve şimdi çok pişmanım :sinifsinif: :çok üzgünüm:

Ben artık hep kısa kullanıcam yaa, bana kısa daha çok yakışıyo, tabi her yüze farklı model gider yerimseniben , olsun hem kökü sende nasılsa, uzar merak etme :teselli:
Ben sıcak kahve ve bakır kızılı karışımı yaptırdım bu kez, herzaman sıcak kahve yapardık bu sefer hafif de bi kızıllık olsun istedi kocişim, ikisini karıştırdık, tam istediğim gibi oldu, hafif karamel tadında, ama daha koyusu bi renk çıktı ortaya, kocişim bayılıcak boshayallersmile

ne çabuk kızakannehir
en azından renk ve model söylesene

ne çabuk kızakannehir
en azından renk ve model söylesene

Modeli de bayağı kısa, bi taraf kulak arkasında kısacık, arkası katlı ve kısa, diğer tarafı da kulak memesinin altına gelecek şekilde uzun, nette o modelin bi örneğini görsem göstericem size bakıyorum şimdi yerimseniben

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- bana kısa yakışmıyo saçlarım kıvırcık olduğu içinn..
kız merak ettim şimdi saçlarını eyvahedigeldismile bir resim koysana

ahhh ahhh uzun saçlarım ahhh

Eklentiler

• $m.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 47
İşte bu model, ama renk bu değil tabi ki, aynı rengi bulamadım, ama model aynen bu yerimseniben

Eklentiler

• $model.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…