İşte bu model, ama renk bu değil tabi ki, aynı rengi bulamadım, ama model aynen bu yerimseniben
vayyyyyy bayağı kısaa...
Evet zemuszemus ama bana çok yakıştı bayanssulusmile
yakışmıştır tabiii :1hug:
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- bana kısa yakışmıyo saçlarım kıvırcık olduğu içinn..
kız merak ettim şimdi saçlarını eyvahedigeldismile bir resim koysana
ahhh ahhh uzun saçlarım ahhh
kız bu senmisinnn maşAllahhhhh
evetttt benim :)
çok tatlı çıkmışsınız hadi hepimiz resim koyalımmı ?
idil nasıl koydun bunu pekii ?
senağlama arkadaşlar biraz önce şifa market diye bir siteye girdim bitkisel ürünlere bakıyordum orda canlı sohbet var site yetkilileriyle görüşüyorsun güya sorunu anlattım falan hamile kalamıyorumdiye başladı eşinizi kontrol ettirdinizmi falan hayır diyyorum sizde sorun varmı diyor yumurtalıklarımda kist var dedim çocuğun olmaz dedi bana çok sinirim bozuldu arkadaşlar kisti olanların çocuğu olmazmı bitkisel tedaviyle kistler giderilmezmi?hamile kalmayı kolaylaştırıcı bitkisel ürün bakıyım dedim maralim bozuldu.ne yapmalıyım sizce yardımcı olun
çok tatlı çıkmışsınız hadi hepimiz resim koyalımmı ?
idil nasıl koydun bunu pekii ?
senağlama arkadaşlar biraz önce şifa market diye bir siteye girdim bitkisel ürünlere bakıyordum orda canlı sohbet var site yetkilileriyle görüşüyorsun güya sorunu anlattım falan hamile kalamıyorumdiye başladı eşinizi kontrol ettirdinizmi falan hayır diyyorum sizde sorun varmı diyor yumurtalıklarımda kist var dedim çocuğun olmaz dedi bana çok sinirim bozuldu arkadaşlar kisti olanların çocuğu olmazmı bitkisel tedaviyle kistler giderilmezmi?hamile kalmayı kolaylaştırıcı bitkisel ürün bakıyım dedim maralim bozuldu.ne yapmalıyım sizce yardımcı olun
internetten nasıl hemen teşhis koyabiliyo bu şahıs? canım sen bi doktora git daha iyi yani
ayrıca bu bitkiymiş bilmem neymiş hiç inanmıyorum ben....
karabaş otuuuu meyan kökü otu kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı bilmem ne diye sabahtan akşama kadar başımızı şişiriyorlar........daha geçenlerde biri kalpten gitti bitki kürü yapıyım derken.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?