canım ben şunu tam anlamadım şimdi tuvalette sildiğin kadar mı oluyo kan tüm adet süren boyunca?
Benim resimlerim profilimde var zaten, albümler bölümünde, ordan görebilirsiniz, orda düğün ve kına resimlerim var, upuzun, eski saçlarım öyleydi, artık kısacık :kedi:
karasu güle güle kullan canım iddialı bi model seçmişsin akşama kadar bozma saçını bariiiizemuszemus
sen bu saçlara nasıl KIYDINNNNNklava:
Çok güzel şekilli bi fön çekti kuaförüm, akşama kadar korurum ama kocişim gördükten sonra fazla kalacağını sanmam :kedi: yıkanacak malum, fön bozulacak kaydirigubbakcemile3 olsun kocişime feda olsun bayanssulusmile
evet yıllardır bu şekilde.doktorara hep söyledim gitmediğim doktor kalmadı.bazıları az olur bazıları çok ama bu sorun teşkil etmez diyorlar.ben anlamıyorum ne yapsam kime gitsem derdimi kime anlatsam psikolojim altüst herşeyi düşünür oldum bazen kısırmıyım acaba diyorum yaaa
valla eninde sonunda gerçek neyse ondan kaçılamıyor bence stresini daha fazla uzatma test yap gitsin..adet gelecekse bile stresle gelmeyebiliyorda...
Rabbim gönlündekini verir inşallah :Saruboceq:
Çok güzel şekilli bi fön çekti kuaförüm, akşama kadar korurum ama kocişim gördükten sonra fazla kalacağını sanmam :kedi: yıkanacak malum, fön bozulacak kaydirigubbakcemile3 olsun kocişime feda olsun bayanssulusmile
ay valla beni de güldürdün kızz.kalmasın kalmasın değişik bi çalışma olur seninki de bugün bakarsın.kaydirigubbakcemile3
Geleli baya oldu ama hergün gibi erken gelmedim bugün :1rolleyes:
15 gün böle çünkü oğlum tatilde teyzesi. uyuyup dinlencek
sonra gene maraton başlıyo :bbo:
gittiğin doktorlar da normal diyosa normaldir,biz doktor değiliz sonuçta ama hiç duymadım ben de bu şekilde.Tarihleri düzenli mi peki?
Tatlım ben uzun saç kullanamıyorum yaa, sevemedim gitti, sırf düğünüm için uzatmıştım okadar, kuaförüm çok ısrar etmişti, öyle yani, kısa saçla daha mutluyum ben boshayallersmile
Ayrıca sen de çok güzelmişsin şekerim yerimseniben
Kızlar ben çıkıyorum artık, eve gidip yemek yapıcam kocişime, bu gece bizim gecemiz olucak :kedi:
arkadaşım lütfen böyle saçmalıklara inanma gir doktoruna bi görün benim yakın bi arkadaşımda kist vardı ama tedavi oldu ve şuanda hamile yerimsenibensenağlama arkadaşlar biraz önce şifa market diye bir siteye girdim bitkisel ürünlere bakıyordum orda canlı sohbet var site yetkilileriyle görüşüyorsun güya sorunu anlattım falan hamile kalamıyorumdiye başladı eşinizi kontrol ettirdinizmi falan hayır diyyorum sizde sorun varmı diyor yumurtalıklarımda kist var dedim çocuğun olmaz dedi bana çok sinirim bozuldu arkadaşlar kisti olanların çocuğu olmazmı bitkisel tedaviyle kistler giderilmezmi?hamile kalmayı kolaylaştırıcı bitkisel ürün bakıyım dedim maralim bozuldu.ne yapmalıyım sizce yardımcı olun
nasıl seviniyordur şimdi senin oğlan.karnesi nasıl?Aldın mı bişey karne için?
ay_she ve madefoor dan haber varmı kızlar
arkadaşım lütfen böyle saçmalıklara inanma gir doktoruna bi görün benim yakın bi arkadaşımda kist vardı ama tedavi oldu ve şuanda hamile yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?