Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
karasu güle güle kullan canım iddialı bi model seçmişsin akşama kadar bozma saçını bariiiizemuszemus

Çok güzel şekilli bi fön çekti kuaförüm, akşama kadar korurum ama kocişim gördükten sonra fazla kalacağını sanmam :kedi: yıkanacak malum, fön bozulacak kaydirigubbakcemile3 olsun kocişime feda olsun bayanssulusmile

sen bu saçlara nasıl KIYDINNNNN klava:

Tatlım ben uzun saç kullanamıyorum yaa, sevemedim gitti, sırf düğünüm için uzatmıştım okadar, kuaförüm çok ısrar etmişti, öyle yani, kısa saçla daha mutluyum ben boshayallersmile
Ayrıca sen de çok güzelmişsin şekerim yerimseniben

:roflol: :roflol: alemsin valla :roflol: :roflol:

gittiğin doktorlar da normal diyosa normaldir,biz doktor değiliz sonuçta ama hiç duymadım ben de bu şekilde.Tarihleri düzenli mi peki?

valla eninde sonunda gerçek neyse ondan kaçılamıyor bence stresini daha fazla uzatma test yap gitsin..adet gelecekse bile stresle gelmeyebiliyorda...
Rabbim gönlündekini verir inşallah :Saruboceq:

aminnn . evet görmediğim şey değil zaten negatifff . . birazdan test alcam yarın sabah yapıcam inşallah pozitif çıkar bu düşüncelerden kurtulurum kendimi kaptırdım çokk..
ne uyku ne bişi eyvahedigeldismile

ay valla beni de güldürdün kızz.kalmasın kalmasın değişik bi çalışma olur seninki de bugün bakarsın.kaydirigubbakcemile3

ay valla beni de güldürdün kızz.kalmasın kalmasın değişik bi çalışma olur seninki de bugün bakarsın.kaydirigubbakcemile3

yerimseniben yerimseniben yerimseniben :kedi: :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Geleli baya oldu ama hergün gibi erken gelmedim bugün :1rolleyes:
15 gün böle çünkü oğlum tatilde teyzesi. uyuyup dinlencek
sonra gene maraton başlıyo :bbo:

nasıl seviniyordur şimdi senin oğlan.karnesi nasıl?Aldın mı bişey karne için?

Kızlar ben çıkıyorum artık, eve gidip yemek yapıcam kocişime, bu gece bizim gecemiz olucak :kedi:

kısa saç kadını daima daha modern gösterir inancındayım ben de.hani yoğun iş kadını uzun saça vakti yok imajı vardır.Ya merak ettim ben de resimleri nerdee?Sanırım sadece arklar görebiliyor.Koyasana o zaman şuraya bitane.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

saziye19.........................7 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
banu77............................16 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

AnGElllL.................26 OCAK
idilcan..........................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1........................1 ŞUBAT
lovelybaby...............1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

arkadaşım lütfen böyle saçmalıklara inanma gir doktoruna bi görün benim yakın bi arkadaşımda kist vardı ama tedavi oldu ve şuanda hamile yerimseniben

nasıl seviniyordur şimdi senin oğlan.karnesi nasıl?Aldın mı bişey karne için?

Yok almadım benden istemez zaten. babasına yapışır. teşekkür aldı ama o da biliyo aslında. notları düşük zayıf yok şükür genede yetersiz sbs için. bunu bildiği için
hediye falan istemedi garibim :)

doktora göründüm hastanede yattım aralık 31de 5 gün kadar serum ağrı kesici falan derken 4 cmlik kistimi 3cme düşürdüler tamam çık dediler taburcu ettiler 1hafta sonra kontrole gittim 3 cm dediler farlutal verdi.normal dedi yolladılar ben ne yapayım bilemedim yaa

arkadaşım lütfen böyle saçmalıklara inanma gir doktoruna bi görün benim yakın bi arkadaşımda kist vardı ama tedavi oldu ve şuanda hamile yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…