sırnaşık şey yok yok bende bakmam balık hafızamda ilk defa bişi tuttum havamı basıom :roflol: :roflol:
e yuhhhh diyorum başkada bişi demiyorum :mymeka:
ama yok dicem vvalla
kızımmmm karda oynamak gibisi varmı be
tabiii varya ondan gözünüz görmüyo dimi :mymeka:
siz alışkınsınız tabi.. bizim kar gördüğümüzmü var :dilcikar:
tadını çıkarın valla
biz burda kar görmek için 40 km yol gidiyos
o da yağdığına bile şahit olamıyos :çok üzgünüm:
tek sen değilsin ben camdan bile bakmıyorumbilmiyorumkismile
:roflol::roflol: yok öle kopyalayınca kapak olsun gibi şeyettim ben :roflol::roflol:
kuşummm hojjjjgeldin ay çok sevindik iyi olmanıza ya:1hug:
ay canım benim hoşgeldin.çok merak ettik seni.bebişin ii olması daha güzel.Dikkat et tatlım kendine,biraz büyüsün bebiş için de rahat edecek acaba bişey mi var diye.
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
teşekkürlerr :) bende diğer anne adaylarını tebrik ediyorum hayırlsııyla
kucaklarız inşallah bebişlerimizi hepimiz :)
olumunekankayizsmile :1hug:
ays_he cim 9.haftada bile kalbi atanlar var
bekle bencede hayırlısı kuşum inşallah
Şeniz Şeniz Şeniz
ay_she cim inş bebeğin senledir allah korusun inş bir sorun çıkmaz canım dualarım seninle ve bebeğinle.
pptya sağol canım inşallah sana ve isteyen herkese nasib olur :)
kese görünüyor ama bebiş ve kalp atışları gözükmüyor pazartesi salı hastanede yattım
düşük tehlikesi var diye ama doktor hiçbisorun yok bebeğin sadece biraz daha büyümeli
daha 5,5 haftalık dedi (ultrasona göre o zaman sata göre 6 haftalıktı şu an 7 haftalık )
ama genede korkuyorum işte...bi de asistana gıcık oldum ultrason masasında
yatıyorum baktı baktı rapor yazıyo ya gebelik gözlenemdi dedi nası sinirlendiysem
nası gözlenemdi ya hamile mi değilim düşük mü yaptım ne diyosun kese yok mu dedim
kese var ama kalp atışları yok dedi daha küçük büyüycek 8. haftaya kadar yolu var
ayrıca beta hcg dende kontrol etmiyosunuz dedim bağırdım çağırdım anasını satıym
neymiş gebelik gözlenemedi gözüne sokucan keseyi haa tööbe tööbeklava: klava: klava: kötükedihüso
ayıp ayıp :mymeka: :1hug: :1hug:
evet doğru duydum böyle olanları ama gende içim rahat etmiyor ilk bebeğimde
7. haftanın içinde görmüştük kalp atışlarını
doktorum kürtajdan sonra hamile klamaya karar verdiğin zaman 3 ay önceden
folik asit almaya başlaman lazım dedi e benim hamişlikde sürpriz olunca folik asite
başlayamadık belkide bendeki folik asit vitamin eksikliğinden
gecikiyor diye düşünüyorum bazen mümkün mü bilmem ama bebeğin gelişimine
etkisi vardır muhakkak hayırlısı olsun atar inşallah kalbi
bir de gecen gün forumda hangi konuda okudugumu hatırlamıyorum
beta hcg 7000 in üzerine çıktıgında kalp atışı başlamış olur diyordu bana beta hcg
yapılmadı ama il bebeğimde 4-5 haftalıkken hcg değerim 10481 di kalp atışı yoktur
diye bakmamıştık ne ayak anlamadım var mı böyle bişey yani 7000 in üzerine çıktıysa
kalp illaki atacak diye bişey şimdi hcg yaptırsam mı diyorum yaptırmaya da
korkuyorum bilmiyorum :bbo:
pptya sağol canım inşallah sana ve isteyen herkese nasib olur :)
kese görünüyor ama bebiş ve kalp atışları gözükmüyor pazartesi salı hastanede yattım
düşük tehlikesi var diye ama doktor hiçbisorun yok bebeğin sadece biraz daha büyümeli
daha 5,5 haftalık dedi (ultrasona göre o zaman sata göre 6 haftalıktı şu an 7 haftalık )
ama genede korkuyorum işte...bi de asistana gıcık oldum ultrason masasında
yatıyorum baktı baktı rapor yazıyo ya gebelik gözlenemdi dedi nası sinirlendiysem
nası gözlenemdi ya hamile mi değilim düşük mü yaptım ne diyosun kese yok mu dedim
kese var ama kalp atışları yok dedi daha küçük büyüycek 8. haftaya kadar yolu var
ayrıca beta hcg dende kontrol etmiyosunuz dedim bağırdım çağırdım anasını satıym
neymiş gebelik gözlenemedi gözüne sokucan keseyi haa tööbe tööbeklava: klava: klava: kötükedihüso
ayıp yorgan altında canım Şeniz Şeniz lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?