Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Hastaydım yaaaa bu gece bi yapsak dioz ama havada buzzzzzzzzz gibii

tek sen değilsin ben camdan bile bakmıyorumbilmiyorumkismile

hamişsin bacım çıkma senn

kuşummm hojjjjgeldin ay çok sevindik iyi olmanıza ya:1hug:

hoşbulduk :) ben iyiym yani inşallah o da iyidir inşallah

kalbi atıyordur salı günü hastaneden çıkarken hala yoktu pıt pıtlar endişeleniyorum

biraz ama 7. hafta dolmadanda kötü düşünmek istemiyorum :Saruboceq: :Saruboceq:

ay canım benim hoşgeldin.çok merak ettik seni.bebişin ii olması daha güzel.Dikkat et tatlım kendine,biraz büyüsün bebiş için de rahat edecek acaba bişey mi var diye.

hoşbulduk dikkat ediyorum etmem mi ama çok zor şu 12. haftayı doldursam sağ salim

şükür diycem yani herşeyin hayırlısı olsun inşallah hep iyimidir sağlıklımıdır

büyüyomudur bunları düşünüyorum inan ki :Saruboceq:

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

teşekkürlerr :) bende diğer anne adaylarını tebrik ediyorum hayırlsııyla

kucaklarız inşallah bebişlerimizi hepimiz :)

ays_he cim 9.haftada bile kalbi atanlar var
bekle bencede hayırlısı kuşum inşallah

ays_he cim 9.haftada bile kalbi atanlar var
bekle bencede hayırlısı kuşum inşallah

evet doğru duydum böyle olanları ama gende içim rahat etmiyor ilk bebeğimde

7. haftanın içinde görmüştük kalp atışlarını

doktorum kürtajdan sonra hamile klamaya karar verdiğin zaman 3 ay önceden

folik asit almaya başlaman lazım dedi e benim hamişlikde sürpriz olunca folik asite

başlayamadık belkide bendeki folik asit vitamin eksikliğinden

gecikiyor diye düşünüyorum bazen mümkün mü bilmem ama bebeğin gelişimine

etkisi vardır muhakkak hayırlısı olsun atar inşallah kalbi

bir de gecen gün forumda hangi konuda okudugumu hatırlamıyorum

beta hcg 7000 in üzerine çıktıgında kalp atışı başlamış olur diyordu bana beta hcg

yapılmadı ama il bebeğimde 4-5 haftalıkken hcg değerim 10481 di kalp atışı yoktur

diye bakmamıştık ne ayak anlamadım var mı böyle bişey yani 7000 in üzerine çıktıysa

kalp illaki atacak diye bişey şimdi hcg yaptırsam mı diyorum yaptırmaya da

korkuyorum bilmiyorum :bbo:

merhaba kızlar az önce banyodan çıktım son 5 gün şişkinlik ve gögüs sızıları başladı gögüslerimde büyümede var ayrıca az önce banyo yaparken sol kasığımda bi ağrı hissettim dokununca ağrıyor ama sağ kasığımda hiçbirşey yok lifle köpürtürken farkettim herhangi bir şişlik yok kasığımda ama elleyince ağrıyor bu arada cmt günü ablamın doğum gününde hani şimdi moda olan gebe kıyafeti gibi elbiseler varya bende onların siyahından giydim ablamın apartmanından bi arkadaşıda vardı bu beni ikinci görüşü aa hamilemisiniz dedi yok be bacım nerde elbiseden öyle görünüyorum dedim ama ben sizde bi hamilelik sezdim sanki öylesiniz gibi dedi ayy inş içine doğdu galiba dedim inanın o lafa bile çok sevindim inş birgün hamilemisiniz dediklerinde evet diyebilirim.

ay_she cim inş bebeğin senledir allah korusun inş bir sorun çıkmaz canım dualarım seninle ve bebeğinle.

pptya sağol canım inşallah sana ve isteyen herkese nasib olur :)

kese görünüyor ama bebiş ve kalp atışları gözükmüyor pazartesi salı hastanede yattım

düşük tehlikesi var diye ama doktor hiçbisorun yok bebeğin sadece biraz daha büyümeli

daha 5,5 haftalık dedi (ultrasona göre o zaman sata göre 6 haftalıktı şu an 7 haftalık )

ama genede korkuyorum işte...bi de asistana gıcık oldum ultrason masasında

yatıyorum baktı baktı rapor yazıyo ya gebelik gözlenemdi dedi nası sinirlendiysem

nası gözlenemdi ya hamile mi değilim düşük mü yaptım ne diyosun kese yok mu dedim

kese var ama kalp atışları yok dedi daha küçük büyüycek 8. haftaya kadar yolu var

ayrıca beta hcg dende kontrol etmiyosunuz dedim bağırdım çağırdım anasını satıym

neymiş gebelik gözlenemedi gözüne sokucan keseyi haa tööbe tööbe klava: klava: klava: kötükedihüso

her hamilelik kendine özgü olduğu için canım değerlere kafanı takma
ozaman deper 1000 üzeri ise mutlaka gözükür diyolar
kimisininki 2000de gözüküyo
o yüzden takılma bunlara
ve folik asitle de ilgisi yok
folik asit bebeğin beyin sinir hücreleri için gerekiyo
kalbiyle ilgisi yok
ki eskiden folik asitmi vardı allahaşkına ben hiç öle bişi kullanmadım oğlumda.
onunla ilgiside yok
sen suçlu yada suç unsuru aramayı bırak bence
dua et sadece ve kendini rahatlat ok

:1hug: SAKİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ayşecim nacizane fikirlerimizi sunuyorum:beta sadece gebeliğin kesin kanıtıdır.Ve düzenli artışı da aslında çok şey ifade etmez bazen dış gebelikte de artar belli bir süreden sonra sabitlenir ve düşmeye başlar. Yani idrarın çaresiz kaldığı durumlarda kati sonuç almak için yapılan bir test.Senin gebeliğinin kesin tanısı koyulduysa gerek yok diye düşüyorum. 7000 üzerinde çıkınca kalp atışları belli olur vs bunlar çok saçma.Çünkü zaten 7000 çıkan kan değerinde bebek 5 haftalık bişeydir bunda bile çok erken.Bende 5.haftada 7000 kusur cıktı sende 10500 gibi çıkmış.Takma bunları canım.Ben de ilk zamanlar o kadar çok okudum ki,anne karnında bebeğin kalbinin durmasından etkilendim mide bulantılarım durdu o hafta dedim kesin bebiş öldü,her yeri ayaklandırdım,dr ye gittik benimki oynuyo içerde.Haaa büyünce kısmen rahatlıyosun ama o zaman da inan daha başka şeyler çıkıyo.Niye oynamıyo hasta mı vs.Annelik iç güdüsü işte.Sen bir an önce bir dr ayarla tatlım gerisi Allaha emanet.Önceden folik asit mi vardı.Allah yazsın yeter sen de biliyosun.

evet canım bence sakin olmaya bak bu bebeğini dahada etkileyebilir bence bak gör bebeğinin kalp atışları duyulacak sen annesin artık ruhun hisseder bebeğin senledir inş sıkıntı yapma kendine inş bu durumuda gülerek atlatırsın.

canım sen onlara bakma.günde binlerce gördükleri için çok normal geliyor onlara herşey.ayrıca bir kısmı duygularını aldırmış.asistan olması da ayrı bir olay.Kendine güzel bi doktor bul canım düzenli gideceğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…