Valla bence de öğretmenlik özellikle bayanlar için en ideal meslek, tatili bol, gününün yarısı sana kalıyo, rahat rahat çocuğunla da vakit geçirirsin evinin işini de yaparsın var mı öğretmenlik gibisi yaa yerimseniben gerçi bunların hiçbiri benim için geçerli değil ama ben istisnayım tabi kaydirigubbakcemile3
olsun canım ya.başında amir yok memur yok,özel sektördeki yarış yok,krizden etkilenme yok.kriz yuzunden surat çekme yok.Ah dönebilsem 10-12 yıl öncesine.
arkadaşlar günaydın size bişey sorucam.arkadaşım normalde az adet görür ve 2ci gübü varla yok arasında işte 1,2 damla falan geliyormuş hatta akşam hiç gelmemeiş kanaması eşiyle birlikte olmuş falan bebiş olsun diye işte hatta ilişkiden sonra 1,2 saat kalkmamış.sizce haöile kalınırmı adet gününde?
arkadaşlar günaydın size bişey sorucam.arkadaşım normalde az adet görür ve 2ci gübü varla yok arasında işte 1,2 damla falan geliyormuş hatta akşam hiç gelmemeiş kanaması eşiyle birlikte olmuş falan bebiş olsun diye işte hatta ilişkiden sonra 1,2 saat kalkmamış.sizce haöile kalınırmı adet gününde?
dinlemedim yok bilgisayar mühendisi olcam yok tasarımcı olcam dedim
kendimi ünlü olmak için evden kaçmış kızlar gibi hissediyorum eheheh :roflol: :roflol:
bende ona regl olduğumu söyledim sende dene olabilir dedi ama kafam karıştı yardım lütfen
ikinizede katılıyorum annem hep derdi bi kadın için en iyi meslek öğretmenlik diye ama
dinlemedim yok bilgisayar mühendisi olcam yok tasarımcı olcam dedim
kendimi ünlü olmak için evden kaçmış kızlar gibi hissediyorum eheheh :roflol: :roflol:
ben de çok pişmanım.ama geri dönüşü yok ayşecim.çok geç.sen yaparsın da benim gibiler kalmadı artık yüksek lisansta bile nerdeyse.
belli olmaz ablacım sen kaç yaşındasın ki daha yaparsın bence benim annem herşeyi 40 yasında öğrendi valla köyde okul yok kurs yok bişey yok
napsın istanbula gelmiş kimsesi yok biz büyüdükçe o da bizimle öğrendi........araba sürmeyi çok ister hep ama ehliyet araba
falan bundan önceki zamanlarda durumuzda yoktu pek kalkışamadı diyorum ona ehliyet al ben de öğretirim babamda öğretir araba da alrız diyorum
biraz daha desteklesem he diyecek şu ara alt yapısını kuruyorum ehliyeti olsa sürebilse nasıl mutlu olur var ya bizi görünce bile araba kullanırken
(yani babamın arabasını aşırdığımız zamanlarda :) ) çok mutlu oluyo
gecen sene dedim eşime herşeyi bırakıp öss ye hazırlansam tekrar okusam öğretmen
olsam dedim oku hatun be olursun dedi ama gerçek hayat öyle değil şu an durumum
buna el vermiyor ama bende istiyorum kısmet olursa tabii öğretmenlik yapmadığım
bişey değil meb de yapmadım tabii :roflol: ama çok öğrencim vardır benden ders alan
şu an ders vermesemde yapmıştım bi vakit onun için olsa ne güzel olur
mesela benden cillop gibin coğrafyacı olur yau aklinialirimsmile he bi de kimyacı
ikisini de çok güzel kıvırdığımı düşünüyorum :kedi: :kedi: :kedi:
günaydın kızlar
sanırım siz hamilelik istiyorsunuz ama ben şu anda tam tersi durumdayım.
en son 26 aralıkta regl olmuştum.
normalde 28 günde bir oluyorum ama bu bazen değişebiliyor, herkeste olduğu gibi
sizin anlattığınız ya da burda okuduğum belirtilerin hiç biri yok diye düşünüyorum
gaz var ama ara sıra bağırsak problemi yaşıyorum zaten
hamile olabilir miyim acaba
bir de bir şey sorucam
hamilelikte akıntı devam ediyor mu regl öncesi gibi kesiliyor mu
belli olmaz ablacım sen kaç yaşındasın ki daha yaparsın bence benim annem herşeyi 40 yasında öğrendi valla köyde okul yok kurs yok bişey yok
napsın istanbula gelmiş kimsesi yok biz büyüdükçe o da bizimle öğrendi........araba sürmeyi çok ister hep ama ehliyet araba
falan bundan önceki zamanlarda durumuzda yoktu pek kalkışamadı diyorum ona ehliyet al ben de öğretirim babamda öğretir araba da alrız diyorum
biraz daha desteklesem he diyecek şu ara alt yapısını kuruyorum ehliyeti olsa sürebilse nasıl mutlu olur var ya bizi görünce bile araba kullanırken
(yani babamın arabasını aşırdığımız zamanlarda :) ) çok mutlu oluyo
gecen sene dedim eşime herşeyi bırakıp öss ye hazırlansam tekrar okusam öğretmen
olsam dedim oku hatun be olursun dedi ama gerçek hayat öyle değil şu an durumum
buna el vermiyor ama bende istiyorum kısmet olursa tabii öğretmenlik yapmadığım
bişey değil meb de yapmadım tabii :roflol: ama çok öğrencim vardır benden ders alan
şu an ders vermesemde yapmıştım bi vakit onun için olsa ne güzel olur
mesela benden cillop gibin coğrafyacı olur yau aklinialirimsmile he bi de kimyacı
ikisini de çok güzel kıvırdığımı düşünüyorum :kedi: :kedi: :kedi:
günaydın kızlar
sanırım siz hamilelik istiyorsunuz ama ben şu anda tam tersi durumdayım.
en son 26 aralıkta regl olmuştum.
normalde 28 günde bir oluyorum ama bu bazen değişebiliyor, herkeste olduğu gibi
sizin anlattığınız ya da burda okuduğum belirtilerin hiç biri yok diye düşünüyorum
gaz var ama ara sıra bağırsak problemi yaşıyorum zaten
hamile olabilir miyim acaba
bir de bir şey sorucam
hamilelikte akıntı devam ediyor mu regl öncesi gibi kesiliyor mu
kız ne kadar tezat coğrafya nerde kimya nerde?farklı dallar.coğrafyadan anlayan kimyadan anlamaz,kimyadan anlayan coğrafya sevmez genelde.:1shok:
hoşgeldin canım günaydın
hamilelikte akıntı artarak devam eder...kesilmez
istiyorsan hamişsindir inşallah
Canım sen şu an bebek istemiyosun galiba, umarım hayırlısı olur senin için, 28 günde regl oluyosan eğer bugün itibariyle 3 gün gecikmişsin, test falan yapmadın mı hiç?
Akıntıyla ilgili soruna gelince, genelde hamileysen eğer akıntın hiç durmaz, yumurtlamadan itibaren hiç kesilmeden deva eder derler, eğer adet olacaksan adetine yakın kesilirmiş, ama bilimsel açıdan ne kadar mantıklı bilemicem, ben bunları tecrübe edenlerden duydum yerimseniben
regl iken ilişkiye girmek mii :1shok: :1shok: :1shok:
kardeşim ne diyosun sen yumurtanın döllenme vakti çoktaan gelmiş de geçmiş bile
ve ayrıca bunun birde dini boyutu var biliyosunyz ki regl günlerinde oruç namaz olmaz
çünkü bu ağır bir yük oldugu için Allah hanım kullarını bu günlerde bu ibadetlerden
ayrı tutar ve ilişki yasaktır yok ben ilişkiye girerim ağrım sızım yok diyor olabilirsiniz
ama bunun fıkhi açıdan bir para cezası var bir diyet ödemek zorundasınız eğer
regl günü ilişkiye girerseniniz :1shok: benden söylemesi
daha önce yay burcu oldugumu söylemiş miydim ?
ben seviyorum işte fiziği de çok severim mesela aynı zamanda felsefeyi de çok severim
ben bu bilim dallarının hepsinin aynı oldugunu hepsinin tek bir düşünceye tek bir konuya
çıktığını düşünüyorum bence hiçbiri ayrı ayrı düşünülümez....en azından hepsinin
ortaya çıkma sebebi aynı....MERAK e merak da ayşe topraklarında bolca bulunan bişey
hastanede yatarken var ya hemşireden bi sürü şey öğrendim o cıvalı dereceleri nasıl
okuyosunuz ? serum takarken nelere dikkat ediyosunuz size hiç bi hastalık bulaştımı
hemşire olmaya nasıl karar verdiniz ne gibi eğitimlerden geçtiniz...iğne yaparken
ne hissediyosunuz falan sağolsun iyi de biriydi sohbet ettik gece uzundu boshayallersmile
geçen kredi için bankaya gittiğimde de bankacıyı soru yağmuruna tutuydum napiim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?