Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

olsun canım ya.başında amir yok memur yok,özel sektördeki yarış yok,krizden etkilenme yok.kriz yuzunden surat çekme yok.Ah dönebilsem 10-12 yıl öncesine.

ikinizede katılıyorum annem hep derdi bi kadın için en iyi meslek öğretmenlik diye ama

dinlemedim yok bilgisayar mühendisi olcam yok tasarımcı olcam dedim

kendimi ünlü olmak için evden kaçmış kızlar gibi hissediyorum eheheh :roflol: :roflol:

bende ona regl olduğumu söyledim sende dene olabilir dedi ama kafam karıştı yardım lütfen

adet gününde zaten yumurtalar dışarı atıldığı için bu şans sıfır diye biliyorum ben:1no2:

bende ona regl olduğumu söyledim sende dene olabilir dedi ama kafam karıştı yardım lütfen

regl iken ilişkiye girmek mii :1shok: :1shok: :1shok:

kardeşim ne diyosun sen yumurtanın döllenme vakti çoktaan gelmiş de geçmiş bile

ve ayrıca bunun birde dini boyutu var biliyosunyz ki regl günlerinde oruç namaz olmaz

çünkü bu ağır bir yük oldugu için Allah hanım kullarını bu günlerde bu ibadetlerden

ayrı tutar ve ilişki yasaktır yok ben ilişkiye girerim ağrım sızım yok diyor olabilirsiniz

ama bunun fıkhi açıdan bir para cezası var bir diyet ödemek zorundasınız eğer

regl günü ilişkiye girerseniniz :1shok: benden söylemesi

ben de çok pişmanım.ama geri dönüşü yok ayşecim.çok geç.sen yaparsın da benim gibiler kalmadı artık yüksek lisansta bile nerdeyse.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

sorgunlu66.................... 24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
deryainci.......................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bekleyis.........................24 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
begummmm..................25 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AnGElllL........................26 OCAK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

idilcan..........................27 OCAK
aysulay26.....................28 OCAK
tatlikiz.....................29 OCAK
captanınkarısı...............30 OCAK
eLover........................30 OCAK
pptya87.......................30 OCAK
suozdek........................31 OCAK
the_fts..........................31 OCAK
berra1........................1 ŞUBAT
lovelybaby...............1 ŞUBAT
qusel.........................1 ŞUBAT
Ekarhan......................1 ŞUBAT
beleney.......................2 ŞUBAT
BeReN35........................6 ŞUBAT
e_pack..........................6 ŞUBAT
pembedana..................8 ŞUBAT
cicegim7979....................8 ŞUBAT
senayburge...................10 ŞUBAT
cngemn..........................10 ŞUBAT
naneseker.......................13 ŞUBAT
rufeyde serra..................13 ŞUBAT
dilemma........................14 ŞUBAT
ktg.................................15 ŞUBAT
bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine.....................17 ŞUBAT
hatice_48........................21 ŞUBAT

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26--

ben de çok pişmanım.ama geri dönüşü yok ayşecim.çok geç.sen yaparsın da benim gibiler kalmadı artık yüksek lisansta bile nerdeyse.

belli olmaz ablacım sen kaç yaşındasın ki daha yaparsın bence benim annem herşeyi 40 yasında öğrendi valla köyde okul yok kurs yok bişey yok
napsın istanbula gelmiş kimsesi yok biz büyüdükçe o da bizimle öğrendi........araba sürmeyi çok ister hep ama ehliyet araba
falan bundan önceki zamanlarda durumuzda yoktu pek kalkışamadı diyorum ona ehliyet al ben de öğretirim babamda öğretir araba da alrız diyorum
biraz daha desteklesem he diyecek şu ara alt yapısını kuruyorum ehliyeti olsa sürebilse nasıl mutlu olur var ya bizi görünce bile araba kullanırken
(yani babamın arabasını aşırdığımız zamanlarda :) ) çok mutlu oluyo

gecen sene dedim eşime herşeyi bırakıp öss ye hazırlansam tekrar okusam öğretmen
olsam dedim oku hatun be olursun dedi ama gerçek hayat öyle değil şu an durumum
buna el vermiyor ama bende istiyorum kısmet olursa tabii öğretmenlik yapmadığım
bişey değil meb de yapmadım tabii :roflol: ama çok öğrencim vardır benden ders alan
şu an ders vermesemde yapmıştım bi vakit onun için olsa ne güzel olur
mesela benden cillop gibin coğrafyacı olur yau aklinialirimsmile he bi de kimyacı
ikisini de çok güzel kıvırdığımı düşünüyorum :kedi: :kedi: :kedi:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
sanırım siz hamilelik istiyorsunuz ama ben şu anda tam tersi durumdayım.
en son 26 aralıkta regl olmuştum.
normalde 28 günde bir oluyorum ama bu bazen değişebiliyor, herkeste olduğu gibi
sizin anlattığınız ya da burda okuduğum belirtilerin hiç biri yok diye düşünüyorum
gaz var ama ara sıra bağırsak problemi yaşıyorum zaten
hamile olabilir miyim acaba
bir de bir şey sorucam
hamilelikte akıntı devam ediyor mu regl öncesi gibi kesiliyor mu

kız ne kadar tezat coğrafya nerde kimya nerde?farklı dallar.coğrafyadan anlayan kimyadan anlamaz,kimyadan anlayan coğrafya sevmez genelde.:1shok:

hoşgeldin canım günaydın

hamilelikte akıntı artarak devam eder...kesilmez

istiyorsan hamişsindir inşallah

canım ben yaş yazmıyım.80 liyim. Bana göre 29 başkalarına göre 30:sinifsinif:

Canım sen şu an bebek istemiyosun galiba, umarım hayırlısı olur senin için, 28 günde regl oluyosan eğer bugün itibariyle 3 gün gecikmişsin, test falan yapmadın mı hiç?
Akıntıyla ilgili soruna gelince, genelde hamileysen eğer akıntın hiç durmaz, yumurtlamadan itibaren hiç kesilmeden deva eder derler, eğer adet olacaksan adetine yakın kesilirmiş, ama bilimsel açıdan ne kadar mantıklı bilemicem, ben bunları tecrübe edenlerden duydum yerimseniben

kız ne kadar tezat coğrafya nerde kimya nerde?farklı dallar.coğrafyadan anlayan kimyadan anlamaz,kimyadan anlayan coğrafya sevmez genelde.:1shok:

daha önce yay burcu oldugumu söylemiş miydim ?

ben seviyorum işte fiziği de çok severim mesela aynı zamanda felsefeyi de çok severim

ben bu bilim dallarının hepsinin aynı oldugunu hepsinin tek bir düşünceye tek bir konuya

çıktığını düşünüyorum bence hiçbiri ayrı ayrı düşünülümez....en azından hepsinin

ortaya çıkma sebebi aynı....MERAK e merak da ayşe topraklarında bolca bulunan bişey

hastanede yatarken var ya hemşireden bi sürü şey öğrendim o cıvalı dereceleri nasıl

okuyosunuz ? serum takarken nelere dikkat ediyosunuz size hiç bi hastalık bulaştımı

hemşire olmaya nasıl karar verdiniz ne gibi eğitimlerden geçtiniz...iğne yaparken

ne hissediyosunuz falan sağolsun iyi de biriydi sohbet ettik gece uzundu boshayallersmile

geçen kredi için bankaya gittiğimde de bankacıyı soru yağmuruna tutuydum napiim yani

hoşgeldin canım günaydın

hamilelikte akıntı artarak devam eder...kesilmez

istiyorsan hamişsindir inşallah

teşekkür ederim cevaplar için.
hayır şu anda istemiyorum
test yapmadım hiç
pozitif çıkarsa diye korkuyorum zaten bilmiyorumkismile
ben de adet öncesi akıntının kesildiğini biliyorum
düne kadar devam ediyordu ama artık kesildi sanırım
korkmayayım o zaman
belki stres yaptığım için gecikmiştir.

regl bitmiş gibiyse sakıncası yoktur diye düşünüyorum.çünkü gün içinde çok az olmuş ama akşam hiç gelmemiş zaten oda reglisi az olanlardan varla yok arası diyebiliriz.
bu şekilde ilişkide sorun olmaz ama ağrı varsa sakıncalı olabilir tabi.ama daha öncede bu konuları okudum bazı kadınlar adet günlerinde bile hamile kalabiliyorlarmış.hatta bununla ilgili tartışmalar yapılmış.çok nadir bişeyde olsa olabilir deniyor.hamile kalan varmıdır gerçekten bu şekilde meraklandım

gunaydin kizlar..cook mutsuzum.cunku hissediyorum tutmadi bu ay da..ne akinti ne kasikta agri hicbisey yokk.illa su akintinin olmasi sart mi?

yok güzel bişey merak zaten.belli de zaten.ama erkekler pek sevmez çok merakı kocanın yorumları nasıl bu konuyakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…