Selamlar Cümleten :lepi:
regl bitmiş gibiyse sakıncası yoktur diye düşünüyorum.çünkü gün içinde çok az olmuş ama akşam hiç gelmemiş zaten oda reglisi az olanlardan varla yok arası diyebiliriz.
bu şekilde ilişkide sorun olmaz ama ağrı varsa sakıncalı olabilir tabi.ama daha öncede bu konuları okudum bazı kadınlar adet günlerinde bile hamile kalabiliyorlarmış.hatta bununla ilgili tartışmalar yapılmış.çok nadir bişeyde olsa olabilir deniyor.hamile kalan varmıdır gerçekten bu şekilde meraklandım
gunaydin kizlar..cook mutsuzum.cunku hissediyorum tutmadi bu ay da..ne akinti ne kasikta agri hicbisey yokk.illa su akintinin olmasi sart mi?
Hoşgeldin ciğerimmmmmmm :1hug: :1hug:
Hoşgeldin cicim kaydirigubbakcemile5
hoşbuldukkkk canım ciğerim böbreğim dalağım kaydirigubbakcemile3 :1hug:
yok güzel bişey merak zaten.belli de zaten.ama erkekler pek sevmez çok merakı kocanın yorumları nasıl bu konuyakaydirigubbakcemile3
ya içim titriyo benim ısınamıyorum hiçç
sizin oralar nasıl kızlar soğukmu eyvahedigeldismile
suozdek nasılsın canım?
iki kez yazmışım
ilki gitmedi sandım
e bidaha yazim
selamlarrrrrrrrr
ya içim titriyo benim ısınamıyorum hiçç
sizin oralar nasıl kızlar soğukmu eyvahedigeldismile
öncelikle merhaba, benim yaşım 22 eşimin yaşı ise 29 eşimde varikosel vardı bir sene önce ameliyat oldu ve şu an değerleri düzeldi, benim ise rahimde biraz terslik var ve bir tüpüm kapalı, bir sefer aşılama uyguladık ama tutmadı şimdi tüp bebeğe karar verdik,tecrübesi olanlar bizim başarı oranımızı söylerse çok memnun olurum ben rahim tersliğinden korkuyorum tutunması zor olurmu diye beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler,mafoldumben
nasılsın berencim?
çook soğuk dükkanda kaloriferler bozuktitriyorum sabahtan akşama kadar delikafadulden
hoşgeldin canım.ayşe de burda şimdi sana bi kaç dilde hoşgeldin der:hulya:
iyiyim canım sağol :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?