ya içim titriyo benim ısınamıyorum hiçç
sizin oralar nasıl kızlar soğukmu eyvahedigeldismile
öncelikle merhaba, benim yaşım 22 eşimin yaşı ise 29 eşimde varikosel vardı bir sene önce ameliyat oldu ve şu an değerleri düzeldi, benim ise rahimde biraz terslik var ve bir tüpüm kapalı, bir sefer aşılama uyguladık ama tutmadı şimdi tüp bebeğe karar verdik,tecrübesi olanlar bizim başarı oranımızı söylerse çok memnun olurum ben rahim tersliğinden korkuyorum tutunması zor olurmu diye beni aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler,mafoldumben
Valla buralar da çok soğuk cicim yaa tir tir titriyoruz valla :sinifsinif:
Canım geçmiş olsun inşallah tüp bebek denemeniz tutar :Saruboceq: ama bu rahim tersliği dediğin şey nasıl oluyo onu anlamadım :uhm:
ya sovma beven aplacım yabende buz kalıbı oldum valla ısıtmıyo hiçbişey
kocişimin koynu kadar valla ikimizde çalışmasak hep yatsak keşke :roflol: :roflol:
aleynacım merhaba hoşgeldin
tüp bebeği bilmem ama rahim tersliğini merak ettiydim bi ara araştırmıştım hamile kalmak
konusunda herhangi bir sorun yaratmadığını biliyorum...hatta bu şekilde hamile kalırsan
tek sorun sadece doğum esnasında yaşanabiliyomuş doktorlar sorun olup olmıycağını
rahatca anlayabildiği için en kötü ihtimalle sezeryan yapıyolarmış
canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi bebişin olur sıkma canını
teşekkür ederim canıma.s.ya sovma beven aplacım yabende buz kalıbı oldum valla ısıtmıyo hiçbişey
kocişimin koynu kadar valla ikimizde çalışmasak hep yatsak keşke :roflol: :roflol:
aleynacım merhaba hoşgeldin
tüp bebeği bilmem ama rahim tersliğini merak ettiydim bi ara araştırmıştım hamile kalmak
konusunda herhangi bir sorun yaratmadığını biliyorum...hatta bu şekilde hamile kalırsan
tek sorun sadece doğum esnasında yaşanabiliyomuş doktorlar sorun olup olmıycağını
rahatca anlayabildiği için en kötü ihtimalle sezeryan yapıyolarmış
canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi bebişin olur sıkma canını
hoşgeldin canım.ayşe de burda şimdi sana bi kaç dilde hoşgeldin der:hulya:
hoşbulduk gülümm.. gördüm ayşeyi maşallah formuna kavuşmuş yazıyoda yazıyo
beni gördüğü yok ki :dilcikar:
kız aferin valla bu konudada bilgin varya bravo diyorum. kaydirigubbakcemile5 bu merak nasıl bişi böle dimi kızlar
:1rolleyes:
rahim filmi çektirdim ters çıktı ama çok ters değil doktor öyle söyledi ama ben tutmazmı diye size sormak istedim cevabın için teşekkürlera.s.
:roflol: :roflol: :roflol:
ay valla harbiden formumdayım forumdayım yani :roflol: :roflol:
gördüm hemde yazdım ben sen öööle üstünden geçilecek hatun musun ayol Şeniz
ben de aynı konuyu sordum sabah.okudun mu geçmişi bilmiyorum.ayşenin hem kimyaya hem de aynı zamanda coğrafyaya merakı var.bana ters gelen tezat dallar olmasıydı.ama maşallahı var yani
Tatlım korkma bence yaa, eğer bebeğinin tutunmasını engellicek olsa neden tüp bebek ya da aşılama yöntemini denesin ki doktorlar, öyle bi tehlike olsa söylerlerdi hem, zaten tüp bebekte yumurtayla sperm dışarda birleştirilip rahime yerleştiriliyo, o saatten sonra olacakların da rahim tersliğiyle alakalı olacağını sanmıyorum,inşallah tutunur meleğin :Saruboceq: benim eltim de şu an istanbul memorial da 2. tüp bebek denemesini yaptırıyo, Rabbim tez zamanda hepimizi meleklerine kavuşturur inş. :Saruboceq:
kız aferin valla bu konudada bilgin varya bravo diyorum. kaydirigubbakcemile5 bu merak nasıl bişi böle dimi kızlar
:1rolleyes:
bak onu hiç düşünmemiştim gel kocammmmmmmm gel buraya ısıt beni :roflol:ya sovma beven aplacım yabende buz kalıbı oldum valla ısıtmıyo hiçbişey kocişimin koynu kadar valla ikimizde çalışmasak hep yatsak keşke
ayy samsun tabi soğuk memleket. izmirde g...üz donuyo samsunu düşünemiyom kuşum :tomato:
:kedi: :kedi: :kedi: bilmiyovum ben hiçbişey :kedi: :kedi:
duyunca demiştim ya rahim nası ters olur o da ne ki diye yoksa bak tüp bebeki
araştırmadım hiç normal gibi geliyo kulak aşinalığı var ya dikkatimi çekmedi hiç
sen gene torpillisin kocan yanında oh kıvır bi köşeye ısıtsın seni benim kii teee
beşiktaşlarda ebn napayım akşam bilem zor kavuşuyoz trafikten neym geç geliyo
çük büyük yalnız hahahahahahahha :roflol::roflol:
çok büyük yazcaktım afedersiniz ya :roflol::roflol:
ellerim üşüyo ya yalnış basıyom tuşlara :roflol:
çük büyük yalnız hahahahahahahha :roflol::roflol:
çok büyük yazcaktım afedersiniz ya :roflol::roflol:
ellerim üşüyo ya yalnış basıyom tuşlara :roflol:
yok kıızım burda sıkıştırma olamıyo sadece bakışmalar oluyo :1rolleyes:
yol geçen hanı gibi giren çıkanın haddi hesabı yok
anca akşama yapışıyom :roflol:
Hiç sorma yaa elektrik sobasıyla ayaklarımı ısıtmaya çalışıyorum, okulda mıyım sokak ortasında mı hiç farketmiyo valla( klimalar bile çalışmıyo soğuktan :sinifsinif:
ayy utandım bak şimdi görmedim kusurabakma kuşuım:kedi:
üstümden geçeni gömerimmmm :roflol:
valla bencede. aslında ayşe yalnış meslek seçmiş çük büyük bir zat olabilirmiş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?